evo ako se nista ne desi do jutra uspjesno smo prosli cijepljenje bez temperature i otoka.
gumbek sretns i uzivajte.i ja bi na snijeg....
Vokak super za cjepljenje bez reakcije. Gumbek uzivajte u slavoniji.
Kad setate bebace? Mi uglavnom ko vampiri samo po mraku, jednostavno ne stignem prije. Ako se probudi oko 8 dok se ustanemo, sredimo oboje, skuhamo dorucak i pojedemo ga vec je 10 i vrijeme za spavanc. Zbudi se izmedu 11 i 12, onda idemo kuhati rucak, pa poslje rucka oko 2 opet spavanc i dok se probudi eto vec vani mrkli mrak. Tako da setamo uglavnom oko 5, 6...
Vokak super za cjepljenje bez reakcije. Gumbek uzivajte u slavoniji.
Kad setate bebace? Mi uglavnom ko vampiri samo po mraku, jednostavno ne stignem prije. Ako se probudi oko 8 dok se ustanemo, sredimo oboje, skuhamo dorucak i pojedemo ga vec je 10 i vrijeme za spavanc. Zbudi se izmedu 11 i 12, onda idemo kuhati rucak, pa poslje rucka oko 2 opet spavanc i dok se probudi eto vec vani mrkli mrak. Tako da setamo uglavnom oko 5, 6…
Ja probam lovit sunca, al sve ovosi o dnevnom rasporedu, ponekad kasni rucak, a nekad spavanac odradi u marami zato.
Uh, ti spavanci vani mi trenutno nisu bas dragi jer onda ne smijem uci dok se ne probudi. Jucer si je frajer u klokanici ubio 2 sata, od 6 do 8, guzica mi se smrzla, na kraju ga je i probudilo to sto sto sam usla
Proljetnice zaspale zimski san 🤣
Jeste u pripremama za bozic? Ja planiram ovaj tjedan ispeci keksice, a iduci vikend nadam se malo pospremiti i to je to. Poklone sam uglavnom rijesila, trebam samo popakirati.
Vec par dana hocu napisati kako sam pocela koristiti smrznuto povrce i bas mi je super. Imam brokulu i spinat u briketima, tako da mi sad skoro u svaku povrtnu kasicu ubacim i malo neceg zelenog. Sad sam uzela i blitvu u briketima i borovnice, pa cemo i to papati. Htjela sam i cvjetacu, ali nije bilo....
I ja isto koristim smrznutu brokulu ako nemam svježu s placa, a ni za drugo se ne bi ustručavala koristiti smrznuto, sada još nađem svježe no uskoro ću prijeći na smrznuto.
Moje pripreme za Božić su jedino vezane za poklone, a neću se baviti ni kolačima ni uređenjem stana, niti ne vjerujem da ćemo imati goste nego će vjerojatno biti tako da ćemo mi ići bakama i dedama u posjete, kod njih je ionak više mjesta.
Nego, da znate kak sam se zeznula - išla sam prati navlaku za PegPerego hranilicu koju sam dobila rabljenu - bila je prljava, pa sam ju ja lijepo ribala i tuširala, a iza toga stavila na sušenje - no kako je navlaka izvana popucala, tako je voda ušla unutra, namočila unutrašnju spužvu i očito se za vrijeme sušenja to sve nutra nasaftalo i sada smrdi ko kuga😵, iz tih pukotina se širi taj užasan smrad i ja sad ne znam kako ću s tim, ako opet idem prati opet će ući voda nutra i ne znam na koji način da posušim da bude dobro. A beba je baš dobro prihvatila sjedenje u hranilici i baš mi je legla ta hranilica.
A ništa, morat ces uzeti novu navlaku... imas original, a ima i zena koje siju po mjeri, pogledaj si na njuskalu ili na faceu.
Ja sam jednom stavila nasu navlaku prati i pohranila olivera ruckom kod sebe u krilu-veeeeelika greska. Danima iza toga je protestirao u hranilici i htio kod mene, jedva smo se vratili nazad
Dobro jutro mame proljetnice!
Pozdrav od mene s ljetnica!
S obzirom da ste vi ovako koji mjesec ispred nas, mene zanima ima li nade za nas
Naime, vezano uz spavanje, postaje li bolje?
Moja mala je bila uhvatila kakav takav ritam i onda s 4 mj poludila, pa smo čitali o sleep regressionu i tako, sad kao da je mrvu bolje, kako koju noć, ali stalno bi visila na cici i često se zna buditi ako ja prekinem dojenje, kratko spava u komadu, po sat i po,dva, zalomi se duže jedino kad ju tek stavimo spavati.
Neki savjeti? Zrno nade?
Pozdrav svima
Jutro!
vokak - HB nismo imali do sad reakciju u smislu temperature pa ne znam, ali mislim da može i do par dana nakon cijepljenja, ali najvjerojatnije je u prvih 12/24 sata.
NINA - i mi slabo spavmao po danu i više ne mogu ništa napraviti, ali je noć zato odlična i ne bunim se. Sinoć je zaspao u 19, do 06:30 ga nismo čuli. :) i kod nas se lijepo zablijelilo u subotu. Princ i ja smo izašli i napravili mini snješka. On je ležao u snjegu, mama je radila mini snješka :D
Gumbek - sretan put i veseli praznici ;)
Frajla - ja ciljam šetnju za vrijeme drugog dnevnog spavanca. Kad počne pokazivat znakove umora ja njega u kolica i idemo. Ovisno o vremenu i koliko mi se da hodat toliko odspavamo. Nezgodno je što smo u potkrovlju i ja moram čekat da se probudi da se vratimo u kuću ili ga probuditi. Kad je bio u košari bez problema sam ga odnjela u njoj po stepenicama, a sad nema šanse.
Kakvo je to smrznuto povrće u briketima?
Mislim da sve mame koje uvode dohranu zimi su primorane ići ili na smrznuto povrće ili uzimati gotove kašice u nekom trenutku jer jednostavno nije sezona. A ne mogu djete hranit stalno jabukama i bananama, krumpirom i rižom :D
U pripremama za Božić smo u takvima da su pokloni djelomično kupljeni i polako čistim kuću. Uglavnom planiram u subotu sve srediti i okititi bor, a u petak napraviti samo jedan kolač - mađaricu. Moja mama svake godine radi more kekića/ suhih kolačića pa se to podrazumijeva da ćemo dobiti od nje :D Na Božić ćemo ići kod mojih, podružit se sa svekrvom i na blagoslov djece u crkvu. Ostalo planiramo biti doma ili ako budu ok vremenski uvjeti adventirati sa Princom. Svake godine smo obilazi svu djecu kojima smo kumovi, ove godine mi imamo Princa i ne planiramo to, ali svatko ko želi bit će rado ugošćen.
Jucer imali sistematski. 65cm i 7200g. Cijepili se nismo, prosli tjedan je bila bolesna pa je odgođeno za 2.mj. Dobili smo uputnice za urin, to nam je dao za svaki slucaj da se vidi da nesto ne tinja. Sad samo moramo skupiti taj urindjeluje mi malo komplicirano. Valjda cemo uspjeti.
Litta, kako je podnijela cijepljenje? Urin se skuplja u onu neku vrećicu koja se zalijepi, jel? Mene moja curka jučer popiškila kad sad ju u kupaonici imala golu pred ulazak u kadu - to je bila prava mala poplava 😂
Da, u vrecicu. Rekao nam je pedijatar da nije hitno pa planiram ovaj tjedan. Valjda ce nam uspjeti.
Sortiraj odgovore
Najstariji