Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    12. Prosinac 2018. 17:03

Jel i vi pricate ko budale o sebi u trecem licu? Ono, sad ce te mama presvuci, dodi kod mame i sl.? 😂

m-mama
    12. Prosinac 2018. 19:32

ADa meni je isto lakse na krevetu il podu. Tko bi rekao i da prematalica ima "rok trajanja" samo 6-7 mj. Hahah frajla sve moguće al se za sad nisam uhvatila u tome 😂 Jao i zima i prehlade ! Imam osjećaj da ću sljedećih 16 zima imati prehladeno dijete. Ah dani prošlosti kad sam voljela zimu haha. Meni stigla prva mens. Nakon poroda 😫😫 koma, zaboravila sam da je tolko neugodno, treba se sad naviknut. Mislim da će zubić skoro ugledat svjetlo dana. Imao je blagu temp, pa onda kad razmisljam o zubiću nekako mi bude lakše što je prehladen. To je to, bolest , prehlada, bol s ciljem 😂 Baš se Veselim. Ovo nsm je 3. Prehlada u 7,5 mj, još smo dobro prošli.  Pičeo je noću odbijat sisu pa se moramo maziti , prošla su ona vremena koja su me zivcirala( a sad mi fale)  da sisa uvijek pali. 

Iskrica
    12. Prosinac 2018. 21:01

Frajla

Jel i vi pricate ko budale o sebi u trecem licu? Ono, sad ce te mama presvuci, dodi kod mame i sl.? 😂

😁 Ja se još privikavam na to treće lice, baš mi nejde 😆 

Frajla
    13. Prosinac 2018. 10:26

Ja stalno tako pričam, kak bi mi inače dijete znalo da sam ja "mama" 🤣
    A s druge strane  strah me da ce i on tak jednog dana govoriti u trecem licu za sebe 🤔

13. Prosinac 2018. 10:31

Frajla

Ja stalno tako pričam, kak bi mi inače dijete znalo da sam ja "mama" 🤣
    A s druge strane strah me da ce i on tak jednog dana govoriti u trecem licu za sebe 🤔

Haha ne brini, sve mame to rade, i tate i bake i svi. 

• Student24
    14. Prosinac 2018. 09:51

Luda sam...
    Nemogu nac toplo medo odjelo i skafander u vel. 80, a da ima noge...

• Litta
    14. Prosinac 2018. 11:04

Student24

Luda sam…
    Nemogu nac toplo medo odjelo i skafander u vel. 80, a da ima noge…

Mi imamo skafander odijelo br 80 iz c&a. 

• Litta
    14. Prosinac 2018. 11:08

Jucer imali sistematski. 65cm i 7200g. Cijepili se nismo, prosli tjedan je bila bolesna pa je odgođeno za 2.mj. Dobili smo uputnice za urin, to nam je dao za svaki slucaj da se vidi da nesto ne tinja. Sad samo moramo skupiti taj urin  djeluje mi malo komplicirano. Valjda cemo uspjeti.

Iskrica
    14. Prosinac 2018. 15:02

Litta

Jucer imali sistematski. 65cm i 7200g. Cijepili se nismo, prosli tjedan je bila bolesna pa je odgođeno za 2.mj. Dobili smo uputnice za urin, to nam je dao za svaki slucaj da se vidi da nesto ne tinja. Sad samo moramo skupiti taj urindjeluje mi malo komplicirano. Valjda cemo uspjeti.

Litta, kako je podnijela cijepljenje? Urin se skuplja u onu neku vrećicu koja se zalijepi, jel? Mene moja curka jučer popiškila kad sad ju u kupaonici imala golu pred ulazak u kadu - to je bila prava mala poplava 😂 

Iskrica
    14. Prosinac 2018. 15:14

Iskrica

Litta

Jucer imali sistematski. 65cm i 7200g. Cijepili se nismo, prosli tjedan je bila bolesna pa je odgođeno za 2.mj. Dobili smo uputnice za urin, to nam je dao za svaki slucaj da se vidi da nesto ne tinja. Sad samo moramo skupiti taj urindjeluje mi malo komplicirano. Valjda cemo uspjeti.

Litta, kako je podnijela cijepljenje? Urin se skuplja u onu neku vrećicu koja se zalijepi, jel? Mene moja curka jučer popiškila kad sad ju u kupaonici imala golu pred ulazak u kadu - to je bila prava mala poplava 😂

Pardon, krivo sam vidla da je bilo cijepljenje... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.