Jel i vi pricate ko budale o sebi u trecem licu? Ono, sad ce te mama presvuci, dodi kod mame i sl.? 😂
ADa meni je isto lakse na krevetu il podu. Tko bi rekao i da prematalica ima "rok trajanja" samo 6-7 mj. Hahah frajla sve moguće al se za sad nisam uhvatila u tome 😂 Jao i zima i prehlade ! Imam osjećaj da ću sljedećih 16 zima imati prehladeno dijete. Ah dani prošlosti kad sam voljela zimu haha. Meni stigla prva mens. Nakon poroda 😫😫 koma, zaboravila sam da je tolko neugodno, treba se sad naviknut. Mislim da će zubić skoro ugledat svjetlo dana. Imao je blagu temp, pa onda kad razmisljam o zubiću nekako mi bude lakše što je prehladen. To je to, bolest , prehlada, bol s ciljem 😂 Baš se Veselim. Ovo nsm je 3. Prehlada u 7,5 mj, još smo dobro prošli. Pičeo je noću odbijat sisu pa se moramo maziti , prošla su ona vremena koja su me zivcirala( a sad mi fale) da sisa uvijek pali.
Jel i vi pricate ko budale o sebi u trecem licu? Ono, sad ce te mama presvuci, dodi kod mame i sl.? 😂
😁 Ja se još privikavam na to treće lice, baš mi nejde 😆
Ja stalno tako pričam, kak bi mi inače dijete znalo da sam ja "mama" 🤣
A s druge strane strah me da ce i on tak jednog dana govoriti u trecem licu za sebe 🤔
Ja stalno tako pričam, kak bi mi inače dijete znalo da sam ja "mama" 🤣
A s druge strane strah me da ce i on tak jednog dana govoriti u trecem licu za sebe 🤔
Haha ne brini, sve mame to rade, i tate i bake i svi.
Luda sam...
Nemogu nac toplo medo odjelo i skafander u vel. 80, a da ima noge...
Luda sam…
Nemogu nac toplo medo odjelo i skafander u vel. 80, a da ima noge…
Mi imamo skafander odijelo br 80 iz c&a.
Jucer imali sistematski. 65cm i 7200g. Cijepili se nismo, prosli tjedan je bila bolesna pa je odgođeno za 2.mj. Dobili smo uputnice za urin, to nam je dao za svaki slucaj da se vidi da nesto ne tinja. Sad samo moramo skupiti taj urin djeluje mi malo komplicirano. Valjda cemo uspjeti.
Jucer imali sistematski. 65cm i 7200g. Cijepili se nismo, prosli tjedan je bila bolesna pa je odgođeno za 2.mj. Dobili smo uputnice za urin, to nam je dao za svaki slucaj da se vidi da nesto ne tinja. Sad samo moramo skupiti taj urindjeluje mi malo komplicirano. Valjda cemo uspjeti.
Litta, kako je podnijela cijepljenje? Urin se skuplja u onu neku vrećicu koja se zalijepi, jel? Mene moja curka jučer popiškila kad sad ju u kupaonici imala golu pred ulazak u kadu - to je bila prava mala poplava 😂
Jucer imali sistematski. 65cm i 7200g. Cijepili se nismo, prosli tjedan je bila bolesna pa je odgođeno za 2.mj. Dobili smo uputnice za urin, to nam je dao za svaki slucaj da se vidi da nesto ne tinja. Sad samo moramo skupiti taj urindjeluje mi malo komplicirano. Valjda cemo uspjeti.
Litta, kako je podnijela cijepljenje? Urin se skuplja u onu neku vrećicu koja se zalijepi, jel? Mene moja curka jučer popiškila kad sad ju u kupaonici imala golu pred ulazak u kadu - to je bila prava mala poplava 😂
Pardon, krivo sam vidla da je bilo cijepljenje...
Sortiraj odgovore
Najstariji