Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    14. Prosinac 2018. 17:01

Student mi dobili iz lidla , ne znam jel ima u hr, probaj pratiti letak onlinr

panda102
    14. Prosinac 2018. 17:48

Litta

Ovaj tjedan i mi imamo cijepljenje. Prosli tjedan je bila bolesna pa ne znam da li ce je cijepiti ili odgoditi. Jos uvijek nas nosic muci. Centralno u stanu, stalno prozracujemo ali imam osjecaj da je pretoplo. To mi je najgore sad po zimi u stanu jako toplo a vani kad se izađe hladno i odmah evo podloge za prehladu.
    Stalno cistim pod, prasine ima strasno. Drugi dan kao da nisam ni cistila. Sad gledamo za kupit stapni usisavac jer s ovim obicnim mi treba sat vremena za usisati. Ustekaj, istekaj 10 puta a stan je velik. S ovim bih barem svaki dan malo pa bi bilo manje prasine. Tepihe nemamo. Plocice i laminat. Znam da stapni nisu jaki kao ovaj ali mislim da bi bio dovoljan. Ima li tko kakvu preporuku? Koju jacinu da gledam? Nidam nikad imala stapni pa ne znam da li to sta vrijedi. Za tepihe znam da nije bas nesto.

Mi imamo Bosch Athlet. Odican

panda102
    14. Prosinac 2018. 17:55

m-mama

Jel
    Vi imate običnu fiziološku pakiranu kao npr alkohol il nesto drugo? Ja kad sam u ljekarni rekla fiziolosku dala mi je sterimar 😳😳😳

JA Imam ampule

panda102
    14. Prosinac 2018. 17:57

Student imas u Kiku. 

m-mama
    14. Prosinac 2018. 18:22

Ajmo mame neka štiva za čitanje :( 

• vokak
    14. Prosinac 2018. 21:43

cure ako ce nastupit koliko nakon cijepljenja se javlja temperatura?,kolilo dugo sati/dana treba pazit?m mama jel baby stiva ili?

14. Prosinac 2018. 23:34

vokak

cure ako ce nastupit koliko nakon cijepljenja se javlja temperatura?,kolilo dugo sati/dana treba pazit?m mama jel baby stiva ili?

Meni je sestra kod pedijatra rekla da je do 48h moguce, najcesce doduse u prva 24sata, a od toga opet najcesce u toku prvih 12sati. 

14. Prosinac 2018. 23:42

Ja se spakirala s klincima za slavoniju kod mame i tate, trebali smo danas krenuti kad muz dodje s posla, al radi vremena smo odgodili za sutra prijepodne da mi je sigurnije vozit jer idem solo s njih dvoje i krcatim autom. Muz radi do petka i onda on i sestra moja i njena ekipa dolaze za vikend. Nas troje ostajemo do tri kralja jer su starci na godisnjem do tad, a muz vj do nove godine, onda se mora vratit radi posla ak ne uspije skemijat nekih slobodnih dana. Veselim se jako, bit ce nas puna kuca, klinaca od bebaca do tezih pubertetlija, kaos na vidiku, al to mi bas daje taj neki pravi bozicni duh haha ko u sam u kuci 😂😂😂

• Litta
    15. Prosinac 2018. 08:06

vokak

1. put je nakon 6 sati, 37.8, skidali tusiranjem i nije rasla.
    2. put nakon 24 sata, 38.4 dali jednu dozu sirupa i nije se vise vracala

• Litta
    15. Prosinac 2018. 08:06

Gumbek

Ja se spakirala s klincima za slavoniju kod mame i tate, trebali smo danas krenuti kad muz dodje s posla, al radi vremena smo odgodili za sutra prijepodne da mi je sigurnije vozit jer idem solo s njih dvoje i krcatim autom. Muz radi do petka i onda on i sestra moja i njena ekipa dolaze za vikend. Nas troje ostajemo do tri kralja jer su starci na godisnjem do tad, a muz vj do nove godine, onda se mora vratit radi posla ak ne uspije skemijat nekih slobodnih dana. Veselim se jako, bit ce nas puna kuca, klinaca od bebaca do tezih pubertetlija, kaos na vidiku, al to mi bas daje taj neki pravi bozicni duh haha ko u sam u kuci 😂😂😂

Sretan put i uzivaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.