Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    11. Prosinac 2018. 16:10

Dosla sam sarkstocno napisat da neznam kad cu sve procitati koliko se tipka, kad ono stvarno me docekalo literature 🤗
    M-mama mene ne hvata tak panika, ali jos znam provjeravati jel dise dok spava. Super za dizanje na rukice. Ja meso dajem 3-4 puta tjedno. Juhu mu ne dajem, mislim da mu ne treba nit mi se da hraniti ga s necim tak rijetkim. Kuham mu posebno jer njegovo ne  solim, nase da. A treba pripaziti i na masnoce ako se daje povrce iz juhe u kojoj se kuhalo meso, jer povrce to upije, a bebicama je u pocetku tesko pribaviti životinjske masnoce. Zato se i pocinje sa bijelim mesom koje je najmanje masno.  
    Iskrica, ni kod nas nije bio takav problem izlazak iz kadice dok ga nismo poceli stavljati sjediti. I to se prvih par puta bojao, prvi put kad sam probala se bas jadan poceo tresti, al eto, frajer je skuzio kak mu je ipak dobro.
    Student, e sad ce ga biti svugdje. Procitah negdje da kao mogu kratke udaljenosti tako preći. Moj bome tako prepuze cijeli stan, dode i zamnom u wc 🤦🏼‍♀️ Ne 
    smijem zatvoriti vrata od dnevne kad izlazim jer mi se on onda nabije na vrata, pa ne mogu uci 

Frajla
    11. Prosinac 2018. 16:25

Ah, ciscenje, bas smo ko sizifi. Dok spremim cijeli stan vec mogu poceti ispocetka, neznam sta bi da imam veci.
    Ja sam jako zadovoljna s robotom. 
    A za prasinu (i dlake) mi je bio super stap i suhe krpice (sve iz dma), puno bolje od usisavaca, samo naravno nece skupit mrvice i sl.
    Ja isto razmisljam o teta spremki, da mi dode dva put mjesecno. Ja sam si to nekak zamislila da ja radim ono sto ne zelim da ona dira, npr presvucem krevete, slozim ormare, peglan i sl. dok mi ona glanca kuhinju izvana i pere prozore 😁 bumo vidili jos

Frajla
    11. Prosinac 2018. 16:28

E da, moje dijete je zaključilo da se boji fena. Usiavac je prijatelj, al kad se fen cuje onda treba plakati 🤯
    Nekuzim i cem je razlika, al eto... naravno, nije da sam u njega puhala, jednom sam htjela osusiti svoju kosu (inace susim na zraku), a drugi put neki komad spuzve.

Frajla
    11. Prosinac 2018. 16:31

Vokak, ja sam uzela fescopad flastere, to je kao neki gel koji se zaljepi i hladi 8 sati, a ne mora se drzati u frizideru, pa mu to stavim. 4 kom je oko 30 kn, s tim da su veliki, pa prepolovim, al nema u svim ljekarnama. Moj vec ododavno fake kaslje. Kod nas je to fake nekak slabo, neznam kak bi objasnila, bas se kuzi da se ne napreze, da je "plitko"

m-mama
    11. Prosinac 2018. 19:19

Jel
    Vi imate običnu fiziološku pakiranu kao npr alkohol il nesto drugo? Ja kad sam u ljekarni rekla fiziolosku dala mi je sterimar 😳😳😳

Frajla
    11. Prosinac 2018. 19:33

Sterimar imam za nekad
    Fiziolosku imam ili u staklenoj boci ili u vrecici, kao za infuziju, nekad uzmem 250 ml, nekad pola litre
    Kod nas se to troši dosta jer ja i sebi ispirem nos kad sam balava

• vokak
    11. Prosinac 2018. 21:55

joj student mm je samo po europi mislim da dalje ne bi dobio dopustenje
    ja. ne bi imala nisya protiv tete spremacice dok sam kod kuce ali si vec mogu zamislit zajedljive komentare svekrve kad bi to postalo stvarnost
    ja imam usisavac i onda jos krpom na stapu operem nakon.iskoristavam priliku dok ke junior nepuzeci da to radim rijetkou moju obranu prije poroda sam redovito prala podove sad ne stignem

fiziolosku imam neku od pols litre menscini i u nekoj nit vrecici nit stsklenci je

ja stvarno ne mogu razaznati jel kasalj fejk.nema nikakvih drugih znakova bolesti.nekad mi se cini da je kasalj a nekad ko nekakvo stezanje naprezanja.nadam se posto nema drugih simptoma da nije kasalj i da se smije cijepit...

12. Prosinac 2018. 08:14

vokak

ja. ne bi imala nisya protiv tete spremacice dok sam kod kuce ali si vec mogu zamislit zajedljive komentare svekrve kad bi to postalo stvarnost
    ja imam usisavac i onda jos krpom na stapu operem nakon.iskoristavam priliku dok ke junior nepuzeci da to radim rijetkou moju obranu prije poroda sam redovito prala podove sad ne stignem

fiziolosku imam neku od pols litre menscini i u nekoj nit vrecici nit stsklenci je

ja stvarno ne mogu razaznati jel kasalj fejk.nema nikakvih drugih znakova bolesti.nekad mi se cini da je kasalj a nekad ko nekakvo stezanje naprezanja.nadam se posto nema drugih simptoma da nije kasalj i da se smije cijepit…

Mozda kasljuca samo radi suhog zraka? 

Frajla
    12. Prosinac 2018. 09:01

Gumbek

vokak

ja stvarno ne mogu razaznati jel kasalj fejk.nema nikakvih drugih znakova bolesti.nekad mi se cini da je kasalj a nekad ko nekakvo stezanje naprezanja.nadam se posto nema drugih simptoma da nije kasalj i da se smije cijepit…

Mozda kasljuca samo radi suhog zraka?

Ili se zagrce sa slinom?

• vokak
    12. Prosinac 2018. 16:39

suhi zrak mislim da nije ker nam vlaznost u stanu bude od 50 do 70.doduse grijemo se na drva pa ne znam jel to nesto mjenja on dosta gura ruke po ustima pa moze biti da je do sline.a cini mi se da se intezivira kad kupi nogice i pokusava pustit vjetrice i kakat. i da on se dosta muci s tim.ja sma mislila da ce to proc do petog mjeseca.ocito uzaludno nadanje.
    btw jel sam se ja ono zalila da se ne okrecee pa sad ako nije na prematalici koja ga ogranicava gospodin se okrece dok mu mmjenjam pelene.nekako mi zgodnije da ga ne mjenjam na prematalici jer je tamo hladnije.al cim ima prostora kad ga svucem oce se okretat na trbuh

al neka njega meni nek se vrti
    bolje to nego da jos nije poceo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.