mi smo jucer napunili 8mj i bila sam na domjenku u firmi. I koliko me je prao adrenlin kad sam se vozila doma potvrdila sam si odluku da zelim posao blize doma ili dom blize poslu...
Mi vec danima ne radimo nikaj posebno osim osnovno i mm ide na posao. uzivamo u ovim trenucima ko prascici i nedamo ih. Danas je Princ rekao ta-ta. <3 napravila sam mađaricu sa kupljenim korama i boli me ko ce kaj rec. Moje dijete je reko ta-ta i ja sam bila prisutna taj trenutak. Samo mi je to vazno! <3
Mame sve najbolje , nadam se da ste uživali u Božiću. Mi smo fino prošetali, igrali se, izbjegavali bilo kakve kućanske poslove :) jel vas štipaju bebe kad dojite? Neki dan me štipnuo, suze mi krenule na oči. Uzet ću mu antistres lopticu pa nek nju štipa 😂 Jučer sam shvatila tko ie najveći neprijatelj kod spuštanja u krevetić- gravitacija. Morat ćemo uvježbati nunanje prema krevetiću da usvoji gradivo haha
Moja bebolina je dugo bila bez zubića, a kroz zadnjih 10 dana joj je izbijao prvi zub, a već sad ide i drugi van 🤗 Bilo je u zadnje vrijeme nemirnijih noći no to nisam sigurna je baš zbog izbijanja zubića, mislim da je super prošla kroz to 💗
Ajme kika pa to više nije beba 😘😘
Jel imate kakve igračke da su zanimljive vašim mališanima? Moj voli novine i vrečice, a nebi baš da se ne poreže na papir ili pojede komadić, znate neku šuškavu alternativu? Neki dan mi je u kupaoni zgrabio škaf 😂 Za sad ima neke male kolute,
Loptice, gricke za zube...
Da da bebice su nam vec velike bebice...imam ju sta nosit na rukama a sad nam je ta neka faza nosanja na rukama,plakanja ili vristanja ma svega po malo...a igracke nisu bas zanimljive najdraze su nam papuce,flase i vrecice...
jel vas štipaju bebe kad dojite? Neki dan me štipnuo, suze mi krenule na oči. Uzet ću mu antistres lopticu pa nek nju štipa 😂
I mene moja tu i tamo uštipne - uzme punu svoju ruku moje kože, nije baš ugodno no ne zaboli me strašno, podsjeti me to na male mujceke kad oni sišu pa svojom malim šapicama stišću mamu i kao da pumpaju mlijeko 😸
Jeee, bebice su velike, a tolko slatke!
Od igrački moja voli male krpene igračke, plastične kocke, grizalice, zveckave igračke, moj rokovnik, svoje čarape, ma sve kaj god joj dođe pod ruku, pa tako u kuhinji uzmem malu plastičnu kutiju s poklopcem i nutra zatvorim neku drugu stvarčicu pa onda bebolina zvecka kutijcom i gricka ju. Vrećice joj ne dajem, ni papir (naravno da ga voli čupati, osobito uživa cijepati pap. maramice), a sad mi ne padaju na pamet ni šuškave alternative.
sretan bozic zene sa zakasnjennem.ja bolesna bila.tj jos nisam skroz ozdravila.moj mangup jednu sisu sisa a drugu bradavicu stipa
Sortiraj odgovore
Najstariji