Jutro! Zadnjih par dana sam se ofrlje javljala, imala sam jako loš tjedan. Danas je petak, Princ se igra, slušamo Božićnu glazbu, a nakon što vama otipkam post idemo se igrat. :D
NINA-i mi smo uzeli Psića sveznalicu, u kauflandu za 229kn ;) trebao je biti za Sv. Nikolu, ali nismo uspjeli naći se sa frendom koji ga je uzeo za nas :D pa je u "čizmici" bila druga igračka, tek toliko da krenemo s tradicijom, a ovo će pod bor onda :)
panda102- daaa. nenamo više bebice, imamo bebe :D rastu, brzo, prebrzo :D
Princ je već pravi hahar. ako ga stavim na pod u kuhinju odvuće se do kuhinjskog elementa i otvara donju ladicu. bit će veselo, svakako :)
Frajla - kad tata bira Princu odjeću onda je šaren, a kad mama onda je skakavac :D mi smo na 2 do 3 spavanca dnevno, ovisi kad ustane, kad zaspi, kakav mu je dan... da li idemo kuda autom...
kako ponudit luk bebi?
Da li vaši zvaču hranu? Princ ne. prevrti 2 sekunda i proguta. Nedaj Bože da imali komadić ostane, odmah ga moram okretat... a moje sijede rastu :D
Kika moja katasteofa spava. Da ona hoce s nama u krevet pa hajd. Ali opet place. Samo place i spava 😱😭
M-mama samo opusteno
Ivanaa svaka cast ja jos u nekom grcu.
Luk ako imas mladi daj da zvace 😆😆 a onaj crveni mozes komad skuhati u kasici i pasirat. Kao i sve drugo povrce.
Danas pojeli 100ml kasice. To nam je rekord dosad. Kad bi barem svaki put tako. Ocito sam pogodila vrijeme i raspolozenje
Nije trazila sisu poslije. Moze li se to smatrati da je obrok uveden ili moramo imati vise takvih primjera
Litta uveden je za taj dan 🤣 znas kakvi su to malo prevrtljivci 😆
Stalno govorim da cu par dana vagati koliko pojede, a nikako da se sjetim... jedva cekam mladi luk da mu dam da zvace 😂😂😂😂😂😂
Na kraju sam uzela psica sveznalicu, prije smo mu uzeli daljinski za sveznalice, jos sam uzela onaj ko neki stap sto se koluti slazu na njega i veliku tihu knjigu 🤦🏼♀️ mislim da nece sve dobiti za bozic
O boze, sad kad nabrajam stvarno nemam granice
I jos sam uzela neke igracke za kadicu, to je dobio odmah. Po novom sjedi u kadici i to obozava. Igra se i redovito vristi kad ga se izvadi. Mislim da cemo ga uskoro odvesti na bazen.
Nama je spavanje isto koma i jos malo gore od toga. To sto spava s nama u krevetu ne znaci da on bolje spava, nego ja uspijem malo vise odmoriti jer ga nekad u polusnu odhendlam, nekad ga i muz smiri, pa nekak funkcioniramo. Najvise me zapravo zivcira sto ne mogu vise ustati kad on spava, a ide spavati oko 8. Nekad bi mozda nesto pojela, pogledala tv, pospremila, oprala se ili mozda otisla na wc 😏, ali nema toga vise
Litta uveden je za taj dan 🤣 znas kakvi su to malo prevrtljivci 😆
Stalno govorim da cu par dana vagati koliko pojede, a nikako da se sjetim… jedva cekam mladi luk da mu dam da zvace 😂😂😂😂😂😂
Na kraju sam uzela psica sveznalicu, prije smo mu uzeli daljinski za sveznalice, jos sam uzela onaj ko neki stap sto se koluti slazu na njega i veliku tihu knjigu 🤦🏼♀️ mislim da nece sve dobiti za bozic
O boze, sad kad nabrajam stvarno nemam granice
I jos sam uzela neke igracke za kadicu, to je dobio odmah. Po novom sjedi u kadici i to obozava. Igra se i redovito vristi kad ga se izvadi. Mislim da cemo ga uskoro odvesti na bazen.
Nama je spavanje isto koma i jos malo gore od toga. To sto spava s nama u krevetu ne znaci da on bolje spava, nego ja uspijem malo vise odmoriti jer ga nekad u polusnu odhendlam, nekad ga i muz smiri, pa nekak funkcioniramo. Najvise me zapravo zivcira sto ne mogu vise ustati kad on spava, a ide spavati oko 8. Nekad bi mozda nesto pojela, pogledala tv, pospremila, oprala se ili mozda otisla na wc 😏, ali nema toga vise
Ja imam dvoje vristaca kod vadjenja iz kade. Prvo njega okupamo i izvadimo, dere se 10 minuta, kad se on smiri onda kupamo nju i kad ju vadimo ona se dere isto barem 10 minuta, al ona se uz deranje jos i raspravlja. Nekad mi dodje da ih kupam jednom tjedno 😂
Nagomilavanje igracaka je krenulo 😁
Ja sam jucer u emmezeti kupila dvije nove kutije za igracke, jedna je vec puna, druga ce za bozic biti puna, u boravku smo do sad imali 3, a mala u sobi ima dvije kutije, policu plišanaca i onog ladičara djecjeg iz ikee krcatog. A o igrackama pod nasim krevetom necu ni pocet, to su neke koje neotpakiranr cekaju ili nekog drugog vlasnika ili da malo porastu ili da ih bacim u smece.
Kako me ponekad uhvati panika i depra da će mi bebolino pokupit neku boleštinu. Užas, čitam da je neka beba umrla od upale pluća. Takvim mislima kad krenu nema kraja. tako bude u ovo doba dana. Jutro će biti bolje. Moram ga pohvaliti, diže se na ručice odlično :) pravi mali frajer. Nema ni z od zubića. Sad je počeo zijevati kad ja stavljam nešto u usta. Danas je dobio komad kuhane mrkve, ali nije potrajalo jer je bio preumoran, pokušat ćemo sutra. Pokušali smo i sa smokijom, on mu se više sviđa od mrkve 😂 Kako spava sa mnom u krevetu i uspaljivanje je obično uz sisu, razmišljam da uzmem ogradicu za krevet. Kupanje u velikoj kadi je prošlo odlično! Kolko često dajete meso? Juha? Povrće iz juhe? Ja mu i dalje posebno kuham povrće i žitarice. I da,krenulo nam je s ispijanjem vode. Najlakše mi je na žličicu.
Gumbek, kod vas je kupanje pravi urnebes! Evo sjetila sam vas se i večeras kod kupanja svoje mrve jer ona opće ne pokazuje nikakvo oduševljenje ili tugu kad je kraj, u miru kao da izdrži vodu i kadicu - zapravo mi je komično kak se uozbilji za kupanje, a cijeli dan prije se smije od uha do uha. 😁
M-mama, odlično za dizanje na ruke! Ni moja još nema ni jedan zubić.
Vecer!
Ni mi, za sada, nemamo problema sa zavrsavanjem kupanja. Ne pokazuje neku odisevljenost. Obavi to i to je to. Najveca novost je da puze vojnicki. Samo je jedan dan krenuo :) :) posjedanje nije na vidiku jos... Al bit ce i to.
Nemam ovih dana inspiraciju za pisanje. Laku noc :*
evo i nas.prezivjeli smo sami, ali brate umorih se.vise psihicki jer je lakse kad je mm tu makar ionako odradim vecinu stvari. ovako sam mirna jer znam da je ti ako sta zatreba a kad je na putu nikad nisi siguran kad ce zatrebat.mi se uskoro cijepimo pa me zanima jel se treba sta posebno pripremat za to?sto da ocrkujem? jel treba mjesto uboda posebno tretirat?
i jei vasi fake kaslju i kako uuopce razaznati fake od pravog kaslja?
mi takoder jos jos nemamo zube.dohrana nam za sad dobro ide.sve voli
Sortiraj odgovore
Najstariji