Mi sinoc nismo spavali zbog nosica i jutros se probudili s temperaturom

Koliko su vasi imali s 6 mjeseci
Mi s pregleda
8200g
70cm
Super napreduje. Bravo za veliku curu ☺
Mi imamo tek za 10 dana sistematski.
Jesu joj vadili krv?

Koliko su vasi imali s 6 mjeseci
Mi s pregleda
8200g
70cm
Moja je bila 7,2 kg i 64 cm. Sad je prošlo mjesec i pol od tada i baš bi me sad zanimalo kolko sad ima, izgleda mi dugačka, a i na svojim rukama osjećam da je dobila na težini.

Mi smo sa 6 i pol mj imali 68cm i 7 ,7 kg. Prezadovoljna sam sa kilama, kako smo na mlijeku slabo napredovali mislila sam da cemo opet biti ispod neke granice. Sad je prava mala buca. I nama nosic procurio i dosao neki ruzan kasalj! Postavila sam pitanje u vezi homeo cepica, a vidim nitko nema iskustva. Ovdje to preporucuju patronazne i kod prehlada da su jako djelotvorni.

mi smo skoro kilo i skoro cm razlike od pandice.
btw jel vasi kad se ne uspiju okrenut zviznu glavom u puzzlene trebam se zbog toga brinit sta ne?
btw mi se okrecemo.sami s ledja i u jednu stranu al ipak se okrecemo.
jesu vama se u isto vrijeme naucili i u lijevo i desno ili?
m mama posto znam da vi idete na vjezbice.sta radis npr kad ne ne moze dohvatit igracku.ja mu mu stavim dalje da ga potaknem a on se odmah ljuti i place
mi smo skoro kilo i skoro cm razlike od pandice.
btw jel vasi kad se ne uspiju okrenut zviznu glavom u puzzlene trebam se zbog toga brinit sta ne?
btw mi se okrecemo.sami s ledja i u jednu stranu al ipak se okrecemo.
jesu vama se u isto vrijeme naucili i u lijevo i desno ili?
m mama posto znam da vi idete na vjezbice.sta radis npr kad ne ne moze dohvatit igracku.ja mu mu stavim dalje da ga potaknem a on se odmah ljuti i place
Kila gore ili dolje hahaha

Mi smo sa 6 i pol mj imali 68cm i 7 ,7 kg. Prezadovoljna sam sa kilama, kako smo na mlijeku slabo napredovali mislila sam da cemo opet biti ispod neke granice. Sad je prava mala buca. I nama nosic procurio i dosao neki ruzan kasalj! Postavila sam pitanje u vezi homeo cepica, a vidim nitko nema iskustva. Ovdje to preporucuju patronazne i kod prehlada da su jako djelotvorni.
Ne znam sta je to. Mi imamo Sinomarin ampule i sprej. To je sve. I luk kraj glave.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji