Mi smo uveli sir (iz dućana, s placa nebi zbog bakterija) i grcki jogurt. I maslac jede, na kruhu ili u kasici ako ima nesto sto zatvara. I ribu dam kad mi jedemo neku koju smatram prikladnom 🙈, prije je jeo oslića, a danas bakalar. Kruh sam isto pocela davati, za prvi put sam doma pekla. Kupovni mu sad nekad dam kad je dosadan. Prvo sam komadice sredine, al to mi prebrzo pojede 😏, sad dajem koricu, izaberem gdje nije hrsakvo da ne ogrebe celjust.
Ma eto, ja mu svasta dam, nitko mu od uze i sire familije nema alergije, a nije ga za sada ni stomacic patio od necega. Nek proba djete dok hoce, ko zna hoce kasnije htjeti. Nedam naravno cokolade, kolace, kekse ni nista slano….
Naravno, ne kazem da sad svi trebaju tako, uvjek bacim oko na neki od kalendara prije nego savjetujem nekom nesto
Ja sam dala mandarinu, isto je bio dosadan. Al nije mu se dopala, naravno ne preporucam to drugima, znam da citrusi idu s 12 mj cca, al bolje mandarina neg cokolada kak god okrenes
Mandarinu moja voli isto. Sva se strese ali jede. Ne mozes od nje nista pojest. Narandze isto. Maslac ubacim u kasice.
Mi smo uveli sir (iz dućana, s placa nebi zbog bakterija) i grcki jogurt. I maslac jede, na kruhu ili u kasici ako ima nesto sto zatvara. I ribu dam kad mi jedemo neku koju smatram prikladnom 🙈, prije je jeo oslića, a danas bakalar. Kruh sam isto pocela davati, za prvi put sam doma pekla. Kupovni mu sad nekad dam kad je dosadan. Prvo sam komadice sredine, al to mi prebrzo pojede 😏, sad dajem koricu, izaberem gdje nije hrsakvo da ne ogrebe celjust.
Ma eto, ja mu svasta dam, nitko mu od uze i sire familije nema alergije, a nije ga za sada ni stomacic patio od necega. Nek proba djete dok hoce, ko zna hoce kasnije htjeti. Nedam naravno cokolade, kolace, kekse ni nista slano….
Naravno, ne kazem da sad svi trebaju tako, uvjek bacim oko na neki od kalendara prije nego savjetujem nekom nesto
Mi isto sve papamo.. i mandarinu..pojela i 2 przena krumpirica. Cokoladu i kolace nisam, al bozic se blizi tako da haha.. naravno nece to bit velike kolicine al probat ce sigurno. Kod nas isto nema nikakvih alergija. Tak sam i sa prvim klincem i sve ok. Sad sa 5 i pol godina ima 22kg. Taman. I visok je 120cm. Bebolini je i dalje najdraza banana sa avokadom, bundeva sa piletinom, i gris sa jabukom. To uvijek pojede.. imamo i jedno samostalno posjedanje.. bila je u soku i pocela plakat..jos uvijek nas muci kasalj..
Panda102 da samo 6 😀 a noci neprospavanih 6000000 🙈 tjesim se da je od zubica ili skok ili mozda samo neka luda faza ne spavanja! Svaki 10min se budi zar je to moguce?!! I onda mi kazu imaj jos djece....fkt ja vise nebi!
Ja moram biti iskrena što se hrane tiće, sad vidim da pišete da su svašta probali. Do sad sam bila stroga, možda više zbog straha, prva beba, ne znam što sam mislila da će se dogoditi ako pojede nešto van preporučenog🙈 Isto kao što me bilo strah dati mu bočicu kad nam dojenje nije baš uspješno išlo. Za dojenje sam bila 100% sigurna da zna sisati i da mu apsolutno ništa ne može biti. Kod bočice je drugačije sisao i išao mu je veći mlaz. Sad više ni ne doziram uvijek sa ravnim vrhom, točne mjere 😂 odoka da bude i odmah u bebine ruke da više nd plaće
Malo je reć da je uživao. Hvala vam mame uz vas ću se malo upustiti.
Ne zeli sliku :( uglavnom papao je narancu, sisao kao sisu, eto sad kad nebude sise moze naranca u krizi 😂
Ne zeli sliku :( uglavnom papao je narancu, sisao kao sisu, eto sad kad nebude sise moze naranca u krizi 😂
Daj muzu narancu i reci ajde bok ja idem u shopping, a ti malom daj jest. Haha
Ma ja sam s prvim isto bila nekako stroga i ukocena, al sam s vremenom olabavila. Pogotovo kad bude tako dosadan kad mi nesto jedemo
Aha, i moj ne voli mandarinu, napravio facu ko da ce se ispovracat. Kasnije opet trazio, ja mu ponovno dala, faca identicna ko da ce se ispovracat 😂
Zapravo ne znam jel na kiselo ili na teksturu mandarine
Moj nece sisati voce, on to odma zvace
I tako nekidan jedem narancu, on dosadan i ja ogulim kozicu od jedne kriske i dajem mu po malo. Odem se tusirati i kazem muzu nek mu da jos malo ako hoce. I on mu fino da cijelu krisku, ovaj naravno to zvakuljo i pregrize i polovicu je jadan zvako i zvako, al ne moze on tu debelu koru usitniti, pa mu je valjda otislo niz grlo, jadan cijeli pocrvenio, muz ga lupo po ledima da izleti 🤦🏼♀️😱
Sortiraj odgovore
Najstariji