Vidim da pišete o broju kašica na dan. Ja sam
Zamijenila ujutro bočicu za kašicu, puno bolje
Jede. VOčito je na mamu pa mu je doručak must have 😂 Riža, jabuka, cimet i malo vode. Pošteno se najede :) malo mi fale šetnje, al dobro. Najavljuju zatopljenje pa ćemo van. Ja sam bila pokupila užasnu virozu, nadam se da smo sada bez brige do proljeća što se tiće bolesti.

ovaj tekst je predivan,taman za isprintat i pročitat svaki put kad smo nervozni ili ljuti
http://trendhe.xyz/sto-nam-zele-reci-nase-male-bebe/?fbclid=IwAR2U9gQxC06dLM_dx-n-k6_JcH8Ds5iJ2W-dEia4WKsGTutUTN88L0D6u40

baš sam nekako razmišljala o proteklih 7 mj, na početku sam na svako kme odmah davala sisu i sviiii bi govorile: joj pa ne smiješ tako, pa nek plače, znate...tipične, i malo me bilo strah da ga ne navikem na sisu ili nešto, a jučer je sam legao na bok, dobio je pusu u obraz i zaklopio oči,zaspao.. bez sise bez nunanja ,bez plača,bez ičega, baš sam sretna da sam poslušala samu sebe i nisam se dala obeshrabiti. naravno svaki savjet koji sam smatrala ok, poslušala sam,ostale kolko tolko ignorirala. puno me naučio ovaj malii bebolinač u par mjeseci, <3

Evo i nas. Bolesne smo obje. Ona sad malo bolje. Sutra imamo pregled. Trebale smo u srijedu kad ce joj biti tacno6 mjeseci ali nema doktorice pa imamo sutra. Necu je dat cjepiti jer joj nos curi i pocelo je da sazrijeva. Hocu da je malo poslusa.
Sinoc smo isli na rodjendan prijateljici. Ona zaspala u 20. Bas fino posjedili.
Tema dohrana
Moja trpa sve. Citaj sveee osim vocaaaa
Nece nikako u kasicama... samo sirovo. Jabuku joj otkidam komadice pa jede. Bananu isto. Krusku ne voli kao ni ja.
Flis isto voli hahah kupila onaj Lino 100% kukuruzni griz. Probajte. Super ih zabavi. Osim kad onako mokro uvali u uho 😱😱😱😱

baš sam nekako razmišljala o proteklih 7 mj, na početku sam na svako kme odmah davala sisu i sviiii bi govorile: joj pa ne smiješ tako, pa nek plače, znate…tipične, i malo me bilo strah da ga ne navikem na sisu ili nešto, a jučer je sam legao na bok, dobio je pusu u obraz i zaklopio oči,zaspao.. bez sise bez nunanja ,bez plača,bez ičega, baš sam sretna da sam poslušala samu sebe i nisam se dala obeshrabiti. naravno svaki savjet koji sam smatrala ok, poslušala sam,ostale kolko tolko ignorirala. puno me naučio ovaj malii bebolinač u par mjeseci, <3
Ja sam u evo nepune 3 godine i dvoje djece naucila jednu stvar, a to je slusaj sebe i samo sebe u vezi svoje djecice. To mi je amen i kad god nisam poslusala sebe i svoj instinkt nego nekog drugog zajebala sam se.
Ne nosimo ih bezveze 9 mjeseci pod srcem i nije mama bezveze mama.
baš sam nekako razmišljala o proteklih 7 mj, na početku sam na svako kme odmah davala sisu i sviiii bi govorile: joj pa ne smiješ tako, pa nek plače, znate…tipične, i malo me bilo strah da ga ne navikem na sisu ili nešto, a jučer je sam legao na bok, dobio je pusu u obraz i zaklopio oči,zaspao.. bez sise bez nunanja ,bez plača,bez ičega, baš sam sretna da sam poslušala samu sebe i nisam se dala obeshrabiti. naravno svaki savjet koji sam smatrala ok, poslušala sam,ostale kolko tolko ignorirala. puno me naučio ovaj malii bebolinač u par mjeseci, &lt;3
Ja sam u evo nepune 3 godine i dvoje djece naucila jednu stvar, a to je slusaj sebe i samo sebe u vezi svoje djecice. To mi je amen i kad god nisam poslusala sebe i svoj instinkt nego nekog drugog zajebala sam se.
Ne nosimo ih bezveze 9 mjeseci pod srcem i nije mama bezveze mama.
Slazem se.
Evo moja pocela zezat oko uspavljivanja. Uzmem pronosam. Malo je ošamutim i zaspi. Hocu sad dramit i neke metode mucenja na krevetu izvodit da bi sama zaspala. De Bgt. Sve prodje.

Ne sjecam se vise ko je vodio muku oko obroka. Obavezno treba biti mlijecni obrok izmedju dva kruta.

Pando, bas to me podsjeca na pricu moje sefice, starija zena, mama troje odrasle djece, vec i baka. Ona uvijek kaze da bi danasnji roditelji da djeca sve rade sama, sama se uspavaju, sama se igraju, sama jedu, da roditelji imaju vise vremena za sebe i manje zajebancije, a kad ta ista samostalna djeca porastu onda ti isti roditelji ne znaju kad ih treba pustit da budu svoji ljudi i petljaju se u sve, u fakultete, u veze, u brakove, u odgoj, kredite. Isla mi je na zivce s tom izjavom, al vidim da je zapravo istina, samo malo drugacije formulirana. Cemu maltretiranje i djece i nas s nekim mucenjima i cry out metodama da bi se eto pohvalili kako sami zaspu plačeći u krevetiću
Ne sjecam se vise ko je vodio muku oko obroka. Obavezno treba biti mlijecni obrok izmedju dva kruta.
Zašto? To vrijedi za dojenu djecu ili?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji