Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    06. Prosinac 2018. 10:37

Kika bas je slatkica mala Asia. A to da se dignu na sve 4 i ljuljaju se je normalno, tako si jacaju misice koji ce im trebati za puzanje. Meni je to bilo preslatko dok jee radio, a znao se bas jako ljuljati da sam imala osjecaj da ce skociti u dalj 🤣
    Zao mi je da se tako mucite sa zubicima, al bar cete ih se prije rijesiti.
    M-mama ako im sisa/boca nisu dosadili sve ovo vrijeme mislm da ih ni hrana ne moze dosaditi u to kratko kolko ju jedu, vise to nama dosadi stalno isto kuhati. Ja uz nabrojano dajem jos bundevu, krumpir, celer i bananu. Dala bi paštrnjak, korabicu i blitvu, al nikako da se sjetim kupiti. Luk jos nisam jer mene dosta napuhuje
    Litta super da nema temperature. Nama je za nos zadnji put bio dobar sterimar stop&protect baby, to je bas za prehlade.
    Jel vas posjetio sv. Nikola? Kod nas je bio, a bio je i krampus 😱😆 

Frajla
    06. Prosinac 2018. 10:38

Pojelo mi sliku 🤔

06. Prosinac 2018. 12:10

Frajla

Kika bas je slatkica mala Asia. A to da se dignu na sve 4 i ljuljaju se je normalno, tako si jacaju misice koji ce im trebati za puzanje. Meni je to bilo preslatko dok jee radio, a znao se bas jako ljuljati da sam imala osjecaj da ce skociti u dalj 🤣
    M-mama ako im sisa/boca nisu dosadili sve ovo vrijeme mislm da ih ni hrana ne moze dosaditi u to kratko kolko ju jedu, vise to nama dosadi stalno isto kuhati. Ja uz nabrojano dajem jos bundevu, krumpir, celer i bananu. Dala bi paštrnjak, korabicu i blitvu, al nikako da se sjetim kupiti. Luk jos nisam jer mene dosta napuhuje
    Litta super da nema temperature. Nama je za nos zadnji put bio dobar sterimar stop&protect baby, to je bas za prehlade.

Je, danas registracija i rata stambenog kredita na naplatu sjeda 😂😂😂

Frajla
    06. Prosinac 2018. 14:00

Gumbek

Frajla

Je, danas registracija i rata stambenog kredita na naplatu sjeda 😂😂😂

Pa tebi je onda samo krampus bio 🤦🏼‍♀️🙈🙊

panda102
    06. Prosinac 2018. 16:16

Kika preslatka je malecka. A skakavcu sam umrla od smijeha hahahahah

panda102
    06. Prosinac 2018. 16:16

Ni meni nema slike 😒

panda102
    06. Prosinac 2018. 16:17

Kika samo 6 ih imate ahahahahah waooo

panda102
    06. Prosinac 2018. 16:22

M-mama
    Heljdino brasno, pirov griz, kukuruzne pahuljice, ovsene pahuljice, krompir,, mrkvu, cveklu, kolerabu... spinat ako imas domaci, blitva, banana ma more svega. 
    Neki sa 7mjeseci uvode i sir. Kod nas je preporuka s 9. 

m-mama
    06. Prosinac 2018. 16:39

meni bio krampus i odnio mi moj dobru bebu i dao nekog plačljivca da me podsjeti na stare dane nasisavanja cijele dane 😂 Sva sreca imamo nosiljku 

Frajla
    06. Prosinac 2018. 16:40

Mi smo uveli sir (iz dućana, s placa nebi zbog bakterija) i grcki jogurt. I maslac jede, na kruhu ili u kasici ako ima nesto sto zatvara. I ribu dam kad mi jedemo neku koju smatram prikladnom 🙈, prije je jeo oslića, a danas bakalar. Kruh sam isto pocela davati, za prvi put sam doma pekla. Kupovni mu sad nekad dam kad je dosadan. Prvo sam komadice sredine, al to mi prebrzo pojede 😏, sad dajem koricu, izaberem gdje nije hrsakvo da ne ogrebe celjust.
    Ma eto, ja mu svasta dam, nitko mu od uze i sire familije nema alergije, a nije ga za sada ni stomacic patio od necega. Nek proba djete dok hoce, ko zna hoce kasnije htjeti. Nedam naravno cokolade, kolace, kekse ni nista slano....
    Naravno, ne kazem da sad svi trebaju tako, uvjek bacim oko na neki od kalendara prije nego savjetujem nekom nesto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.