Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    05. Prosinac 2018. 08:11

Student24

Iskrica

Student24

Jutro!
    Mi danas primili 3.dozu cijepiva i sad smo mirni do 13 mj i onog groznog.
    Znaci, sa 7ipol mj imamo 7.650kg i 70cm. Mada, ja sam ziher da ga sestra krivo mjeri jer hacice 74 su mu prekratke :D
    Dr je reko da netrebamo dolaziti prije nego navrsi 13mj. Imate li vi neke sistematske u medjuvremenu?

Nama su rekli da se javimo na sistematski s navršenih 9 mjeseci, a da će to onda biti samo pregled bez cijepljenja. A zašto kažeš da je cjepivo s 13 mjeseci grozno?

To je ono koje se povlaci po medijima. Autizam prica. I koliko god mi razum govori jedno, mama strana mozga je grozna :D

Ja nazalost imam u bliskoj familiji dijete sa autizmom, i znakovi su bili vidljivi i prije tog cjepiva tako da.. i njegova majka se uopce nije dvoumila oko nijednog cijepiva. Ja uopce nerazmisljam o tim cjepivima, imam u glavi kao to pod normalno. Svi kazu dijete je bilo zdravo i onda poslije cjepljenja bum..dal je cijepivo stvarno neki pokretac tog stanja ili se to poklopi sa neuro razvojem u tim mjesecima neznam.. tesko je to..pogotovo kad znas da ti dijete nece nikad bit bolje, da mozda neces cut rjec mama, da te nece pogledat u oci..tuzno i pretuzno. 

• ivaanaaa
    05. Prosinac 2018. 08:14

Frajla

Preslatki su bebaci. Moj place i ako "odlazim", tipa do sudopera piti vode 🤦🏼‍♀️. Ali puno vise ako je umoran. Sinoc smo dobro spavali i jutros je bio bas dobar i nakon dugo vremena se malo i sam poigrao
    Ovo je kad tata bira robu, onda djete izgleda ko skakavac 😂 mislim, sta ja izmisljam, pa zeleno ide sa zelenim 😆

Ajme a vidi ti njega kako on stoji hahaha..mi smo jos daleko od toga.. a jel puze ili ce majstor odmah u uspravno?!

Frajla
    05. Prosinac 2018. 09:32

ivaanaaa

Frajla

Preslatki su bebaci. Moj place i ako "odlazim", tipa do sudopera piti vode 🤦🏼‍♀️. Ali puno vise ako je umoran. Sinoc smo dobro spavali i jutros je bio bas dobar i nakon dugo vremena se malo i sam poigrao
    Ovo je kad tata bira robu, onda djete izgleda ko skakavac 😂 mislim, sta ja izmisljam, pa zeleno ide sa zelenim 😆

Ajme a vidi ti njega kako on stoji hahaha..mi smo jos daleko od toga.. a jel puze ili ce majstor odmah u uspravno?!

Puze vojnicki vec 2 mjeseca. Normalno bas i ne, jednom, dva put zamahne i onda se spusti. Imamo  mali stan, pa iako se vuce ima ga svugdje
    Kad se klinci otprilike prebace na 2 spavanja? Mi jos uvjek spavamo 3 puta kroz dan, nekad i 4 ako se rano ustane...

Kikaa12345678
    05. Prosinac 2018. 10:56

Hej! Evo i mene malo...ugl.tu sam skroz citam svee ali nikako da se javim.😊bebice su vam vec prave🖒 mali haraci'...kako vrijeme leti,brzo ce oni i hodati...mi smo na pocetku puzanja ali nekako to cudno digne se na sve 4 i ljulja se mozda polako gmize na koljenima ali sve to slabo kao mali zeko😀 a dohrana nam je svakako...nema nekog pravila puno sisa,a malo jede vecinom sto i mi nista posebno i u malim kolicinama i navecer je kesolino,rizolino sa mojim mlijekom jer drugo nezeli pa opet sisa....imamo 7mj 8 i pol kg duga je 70cm..

Kikaa12345678
    05. Prosinac 2018. 10:58

evo malo da me se sjetite😀😘

Kikaa12345678
    05. Prosinac 2018. 11:01

Zaboravila sam napisati mucimo se sa zubicima...imamo ih 6 i sada nam idu kutnjaci...ne spavamo!🙃🙈 sretno svima koji su u istom problemu vjerujem da nas ima...

m-mama
    05. Prosinac 2018. 12:03

Ja više nemam ideja. Možda je vrijeme da uvedemo nešto novo? Luk? 
    Kombiniramo jabuku sa zobenima i rižom, brokulu, palentu, proso, batat, tikvicu i cvjetaču. Ponekad krušku i meso. Već je meni dosadilo jedno te isto, a što neće njemu 😂

• Litta
    05. Prosinac 2018. 12:49

Mi smo bolje. Jos nas malo nosic zeza. Temp je imala samo jedan dan. Spasava nas aspirator na usisavac 
    Panda lijepo se drzi. Mi smo isto u toj fazi. A okrece se kako joj se da.
    M-mama lijepa slicica. Brzo ce on i na ruke. Neces se okrenuti a vec ce hodati. 
    Frajla skakavcic je presladak. Mi smo jos daleko od stajanja.

• Litta
    05. Prosinac 2018. 13:00

Kika vec dosta zubica ima. Kad je bio prvi? Mi jos nista.
    M-mama jeste probali bundevu?

Kikaa12345678
    05. Prosinac 2018. 13:18

Litta

Kikavec dosta zubica ima. Kad je bio prvi? Mi jos nista.
    M-mamajeste probali bundevu?

Prva dva zubica smo dobili sa 4 i pol mj.idu joj po 2 ili 3 pa se dosta muci...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.