Jutro!
Mi danas primili 3.dozu cijepiva i sad smo mirni do 13 mj i onog groznog.
Znaci, sa 7ipol mj imamo 7.650kg i 70cm. Mada, ja sam ziher da ga sestra krivo mjeri jer hacice 74 su mu prekratke :D
Dr je reko da netrebamo dolaziti prije nego navrsi 13mj. Imate li vi neke sistematske u medjuvremenu?
Nama su rekli da se javimo na sistematski s navršenih 9 mjeseci, a da će to onda biti samo pregled bez cijepljenja. A zašto kažeš da je cjepivo s 13 mjeseci grozno?
Jutro!
Mi danas primili 3.dozu cijepiva i sad smo mirni do 13 mj i onog groznog.
Znaci, sa 7ipol mj imamo 7.650kg i 70cm. Mada, ja sam ziher da ga sestra krivo mjeri jer hacice 74 su mu prekratke :D
Dr je reko da netrebamo dolaziti prije nego navrsi 13mj. Imate li vi neke sistematske u medjuvremenu?
Nama su rekli da se javimo na sistematski s navršenih 9 mjeseci, a da će to onda biti samo pregled bez cijepljenja. A zašto kažeš da je cjepivo s 13 mjeseci grozno?
To je ono koje se povlaci po medijima. Autizam prica. I koliko god mi razum govori jedno, mama strana mozga je grozna :D
Uh, par dana nisam pisala, sad ima da bude čitaba 😆
Ivaanaaaa kod nas ti homeopatske pripravke (skoro) nitko od zdravstvenih djelatnika nece preporuciti, tako da ljudi imaju slabo iskustva. Ja isto bas ne vjerujem u to, al ti probaj pa ces vidjeti. Mnogi kazu da im je pomoglo
M-mama, o boze, naviknut ce se na sisu, srecom pa meni nitko to nije rekao. Pa sisa i sluzi da se beba na nju navikne, nije tu za ukras iako neki misle da je 🤦🏼♀️
Panda brzo ozdravite 😘 Nama je Lino smoki isto super, jedino sto je poslje njega obavezno presvlacenje svega 😏. Hippov savjetujem da ne uzimas tako skoro, nekako je tvrđi i sporije se topi. Ja glupaca uzela odma 3 🙈
O je sa 7 mj imao 7,7 kg, cm nisam zapamtila, nesto manje od 70.
Litta jel princeza sta bolje? Jel visoka temperatura?
Vokak i O je znao tako tresnuti o puzzle, sve odzvoni. Prvih 2, 3 put je plakao. Kasnije je znao odletiti i na parket i nije vise plako. Valjda se naviknuo. Vise to njih iznenadi nego sto boli, nije to neka visina
Nina curka bas super napreduje. Slika ti je predivna. A za puzanje joj jos nije ni vrijeme, neki ni ne propuzaju, vec odmah na noge. Meni su bas preslatki kad tako gmizu ko crvici.
Yra Mila je vec sad pravi gurman 😂 Kaze mi mama da alergija ne moze biti kad se nesto prvi puta proba jer u tijelu jos nema antigena, nego kad se jede drugi puta. Ja sam za Olivera nekidan pekla kruh, isto je bilo mlijeka unutri i sve je ok proslo.
Student super za Princeve cm i kilice. O uglavnom nosi hlacice broj vece ner mu se digne kad ga nosim, iako su mu ovako preko stopala. Mi imamo sistematski s 9 mj, inače bez cjepljenja, ali mi cemo cjepiti za pneumokoka, pa cemo to onda. Nikada nisam ni pomisljala ne cijepiti, ne vjerujem u te teorije zavjere i bojim se boleština. Ove godine skoro na more nismo otisli kako je krenulo to s ospicama...
Iskrica izvazi bebolinu u trgovini na vagi za voce 😜
pando kilu goremalo smo elegantno popunjeni
mi smo sami do iduceh tjedna pa ne stignem pisat.svim bubanima da sto prije budu bolje
Trenutno je u fazi da vristi i place ako me ne vidi. Do kad to traje?! Zauvijek hhahaha
Bogme bebe su nam velikeee nisu vise bebiceeee
Trenutno je u fazi da vristi i place ako me ne vidi. Do kad to traje?! Zauvijek hhahaha
Bogme bebe su nam velikeee nisu vise bebiceeee
Do puberteta, a onda nagli obrat 😌
Preslatki su bebaci. Moj place i ako "odlazim", tipa do sudopera piti vode 🤦🏼♀️. Ali puno vise ako je umoran. Sinoc smo dobro spavali i jutros je bio bas dobar i nakon dugo vremena se malo i sam poigrao
Sortiraj odgovore
Najstariji