Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Studeni 2018. 09:57

Tek sad uspavala opet. Probala s tehnikom stavljanja u krevet i nunanja,pjevanja,dolazenja svako malo i rezultiralo placom koji sam jedva zaustavila 😞 spava na meni😭 a sad do kad,pitanje je.😭

28. Studeni 2018. 10:01

Stare cure s teme, pogledajte zadnje postove na temi Cure koje su tipkale sa mnom... Mono nam se javila

28. Studeni 2018. 10:04

Gumbek, kad legnem kraj njega tj.cim me vidi osmijeh na lice i rukr gore.a cim ga primim cvili da je umoran.ugl.cim me vidi da idem legnut,odma pocne nesto izvodit. Briga me za kucanske poslove,s obzirom da svako malo na meni spava radim ih poslije 17h kad ga MM malo preuzme. Zalosna  sam bas jer ne mogu bar umirit,ako ne uspavat vlastito dijete 😞😞

• Student24
    28. Studeni 2018. 10:20

Frajla- odradi on posao, ali onako ofrlje i to traje pa zapne. Jednostavnije, a i puno brže mi je onda uzeti usisavač i sama odraditi + Princ obožava kad usisavam :D I mi smo jučer bili nervozni, valjda zvog vremena, ne znam. 
    Mi danas neplanirano idemo pokušati s dva obroka na žlicu. Kao što već znate, mi smo na ad na boci i papa 200ml svaka četiri sata. Noćas je opet prespavao noć, zaspao je sinoć u 20h i probudio se u 06:20. Zna on se ponekad javiti, ali nastaviti spavati. Pa sam danas osmislila ovakav raspored: boca u 06:30, u 9:40 je pojeo 200g banana-jabuka kašica (nepripremljena mama :D), oko 13h planiram mu dati ručak piletina sa tikvicom i mrkvicom, oko 16 boca i boca prije spavanja. Pa da vidimo kakva nas noć čeka :P 
    Zvončica_05- ne brini, cure su ovdje stvarno super, a svako iskustvo je vrijedno za pročitati i razmisliti :) 

kod nas jako puše vjetar, ja to volim, podsjeća me na buru :D i zrak je tako svjež i miriše na snijeg :D jučer me čak zaustavio poštar i pitao: a nebudete se vi malo napuhali po ovom vjetru :D zabundam princa maksimalno i još dodatno stavim tj. planirala sam stavit kišnu navlaku da ga zaštiti, ali nju smo ostavili u kući na moru slučajno, pa dok ne kupim novu posluži i kabanica :D treba se snaći :P 

28. Studeni 2018. 10:26

Student24

Frajla- odradi on posao, ali onako ofrlje i to traje pa zapne. Jednostavnije, a i puno brže mi je onda uzeti usisavač i sama odraditi + Princ obožava kad usisavam :D I mi smo jučer bili nervozni, valjda zvog vremena, ne znam.
    Mi danas neplanirano idemo pokušati s dva obroka na žlicu. Kao što već znate, mi smo na ad na boci i papa 200ml svaka četiri sata. Noćas je opet prespavao noć, zaspao je sinoć u 20h i probudio se u 06:20. Zna on se ponekad javiti, ali nastaviti spavati. Pa sam danas osmislila ovakav raspored: boca u 06:30, u 9:40 je pojeo 200g banana-jabuka kašica (nepripremljena mama :D), oko 13h planiram mu dati ručak piletina sa tikvicom i mrkvicom, oko 16 boca i boca prije spavanja. Pa da vidimo kakva nas noć čeka :P
    Zvončica_05- ne brini, cure su ovdje stvarno super, a svako iskustvo je vrijedno za pročitati i razmisliti :)

kod nas jako puše vjetar, ja to volim, podsjeća me na buru :D i zrak je tako svjež i miriše na snijeg :D jučer me čak zaustavio poštar i pitao: a nebudete se vi malo napuhali po ovom vjetru :D zabundam princa maksimalno i još dodatno stavim tj. planirala sam stavit kišnu navlaku da ga zaštiti, ali nju smo ostavili u kući na moru slučajno, pa dok ne kupim novu posluži i kabanica :D treba se snaći :P

I ja obozavam ovo vrijeme ❤️ do - 5 ispod toga i ja kvocam

• Student24
    28. Studeni 2018. 12:27

Gumbek- ja ni tada :D 

• Litta
    28. Studeni 2018. 12:41

Kod nas bura i to jaka. Ni danas nista od setnje😭

28. Studeni 2018. 14:51

Jel planirate bebicama poklone pod bor? 

Frajla
    28. Studeni 2018. 14:57

Gumbek

Jel planirate bebicama poklone pod bor?

Ja planiram, zapravo smo vec uzeli neko cudo koje svira. Tako i tako mu s vremena na vrijeme uzmem neku novu igracku, od drugih je dobio stvarno par komada i to su sve gricke.
     I za svetog nikolu ce dobiti sibu 😂 i silikonsku vezicu za dudu

• Student24
    28. Studeni 2018. 17:22

Za Božić će dobiti od nas sanjke, a od jedne bake i dede konjića za njihanje kaj je od četvrtka u Kauflandu. A za Sv. Nikolu će dobiti psića sveznalicu. Ostalo ne znam :D Ove sve stvari je nešto kaj mu ionako želimo pokloniti pa smo eto samo raspodijelili ovako. Dugoročno nam je plan naučit ga da idu mali znaci pažnje, al ove godine se možemo raspištoljit :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani