Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    03. Prosinac 2018. 15:38

Približim mu samo da ne vrišti 😂 Još
    Ne puza pa ga ne forsiram

Iskrica
    03. Prosinac 2018. 15:43

M-mama - krasna profilna slika...

panda102
    03. Prosinac 2018. 16:16

vokak

mi smo skoro kilo i skoro cm razlike od pandice.
    btw jel vasi kad se ne uspiju okrenut zviznu glavom u puzzlene trebam se zbog toga brinit sta ne?

btw mi se okrecemo.sami s ledja i u jednu stranu al ipak se okrecemo.

jesu vama se u isto vrijeme naucili i u lijevo i desno ili?

m mama posto znam da vi idete na vjezbice.sta radis npr kad ne ne moze dohvatit igracku.ja mu mu stavim dalje da ga potaknem a on se odmah ljuti i place

Kila gore ili dolje hahaha

panda102
    03. Prosinac 2018. 16:17

ivaanaaa

Mi smo sa 6 i pol mj imali 68cm i 7 ,7 kg. Prezadovoljna sam sa kilama, kako smo na mlijeku slabo napredovali mislila sam da cemo opet biti ispod neke granice. Sad je prava mala buca. I nama nosic procurio i dosao neki ruzan kasalj! Postavila sam pitanje u vezi homeo cepica, a vidim nitko nema iskustva. Ovdje to preporucuju patronazne i kod prehlada da su jako djelotvorni.

Ne znam sta je to. Mi imamo Sinomarin ampule i sprej. To je sve. I luk kraj glave. 

panda102
    03. Prosinac 2018. 16:18

Litta

panda102

Koliko su vasi imali s 6 mjeseci
    Mi s pregleda
    8200g
    70cm

Super napreduje. Bravo za veliku curu ☺
    Mi imamo tek za 10 dana sistematski.
    Jesu joj vadili krv?

Ne ne. S 9 rade sistematski. 

03. Prosinac 2018. 18:08

vokak

mi smo skoro kilo i skoro cm razlike od pandice.
    btw jel vasi kad se ne uspiju okrenut zviznu glavom u puzzlene trebam se zbog toga brinit sta ne?

btw mi se okrecemo.sami s ledja i u jednu stranu al ipak se okrecemo.

jesu vama se u isto vrijeme naucili i u lijevo i desno ili?

m mama posto znam da vi idete na vjezbice.sta radis npr kad ne ne moze dohvatit igracku.ja mu mu stavim dalje da ga potaknem a on se odmah ljuti i place

I jedno i drugo su sve prvo na jednu stranu pa kroz par dana na drugu, valjda dok posteno skuze sta i kako uopce rade. 

m-mama
    03. Prosinac 2018. 19:44

Haha Iskrica nadam se da će bebolino surađivati pa da i mi okinemo jednu takvu. 

yra
    03. Prosinac 2018. 23:00

Gumbek

Pando, bas to me podsjeca na pricu moje sefice, starija zena, mama troje odrasle djece, vec i baka. Ona uvijek kaze da bi danasnji roditelji da djeca sve rade sama, sama se uspavaju, sama se igraju, sama jedu, da roditelji imaju vise vremena za sebe i manje zajebancije, a kad ta ista samostalna djeca porastu onda ti isti roditelji ne znaju kad ih treba pustit da budu svoji ljudi i petljaju se u sve, u fakultete, u veze, u brakove, u odgoj, kredite. Isla mi je na zivce s tom izjavom, al vidim da je zapravo istina, samo malo drugacije formulirana. Cemu maltretiranje i djece i nas s nekim mucenjima i cry out metodama da bi se eto pohvalili kako sami zaspu plačeći u krevetiću

Slažem se s njom i dodala bih još i lijenost kod puuuuno roditelja...neda im se. 
    Moja M je mrva. Sa 7 mj je imala 7730g i 67cm. Danas je njenom najstarijem bratu rođendan pa je probala američke palačinke, par komadića.
     🤹‍♀️🤹‍♀️🤹‍♀️oduševljena!
    I nije alergična na km ili jaja.🐣

04. Prosinac 2018. 09:07

yra

Gumbek

Pando, bas to me podsjeca na pricu moje sefice, starija zena, mama troje odrasle djece, vec i baka. Ona uvijek kaze da bi danasnji roditelji da djeca sve rade sama, sama se uspavaju, sama se igraju, sama jedu, da roditelji imaju vise vremena za sebe i manje zajebancije, a kad ta ista samostalna djeca porastu onda ti isti roditelji ne znaju kad ih treba pustit da budu svoji ljudi i petljaju se u sve, u fakultete, u veze, u brakove, u odgoj, kredite. Isla mi je na zivce s tom izjavom, al vidim da je zapravo istina, samo malo drugacije formulirana. Cemu maltretiranje i djece i nas s nekim mucenjima i cry out metodama da bi se eto pohvalili kako sami zaspu plačeći u krevetiću

Slažem se s njom i dodala bih još i lijenost kod puuuuno roditelja…neda im se.
    Moja M je mrva. Sa 7 mj je imala 7730g i 67cm. Danas je njenom najstarijem bratu rođendan pa je probala američke palačinke, par komadića.
    🤹‍♀️🤹‍♀️🤹‍♀️oduševljena!
    I nije alergična na km ili jaja.🐣

Da, to sam i ja primjetila. Montesori ovakav i program onakav, sve nesto ekstra i fancy, al klinci im s 3 godine nose pelene jer eto nikom od roditelja se ne zafrkava s tim.
    Bravo za malenu, prava mala gurmanka 

• Student24
    04. Prosinac 2018. 09:59

Jutro! 
    Mi danas primili 3.dozu cijepiva i sad smo mirni do 13 mj i onog groznog.
    Znaci, sa 7ipol mj imamo 7.650kg i 70cm. Mada, ja sam ziher da ga sestra krivo mjeri jer hacice 74 su mu prekratke :D 
    Dr je reko da netrebamo dolaziti prije nego navrsi 13mj. Imate li vi neke sistematske u medjuvremenu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.