Sorry Gumbek 😂, znam da si se zalila na rascjepkane postoe, ali sjetim se uvjek jos neceg dok posaljem
Daje tko bebi kruh? Mislim da je student pisala da daje 🤔
Jel znaju oni pozvakati sredinu ili im se zaljepi za desni? Ja mislim da budem uskoro probala dati.
Prije je bio problem da ja jedem, a on ne. I sad vec neko vrijeme doruckujemo i rucamo zadjedno. E, al sad vise ni to nije dobro, vristi se na svaki moj zalogaj jer bi on bas to sto ja jedem. Pa bi mogli bar ujutro jesti skupa kruha i abc sira
Nisam bas puno zagledala, jel imaju za kupiti manja pakiranja svjezeg punomasnog sira? Ja uzela pol kg, a samo on to jede, pa nikako potrositi, pretvorit ce mi se djete u sir 🙈🙊

Ja imam rascjepkane postove jer zbog malca ne bi nikad poslala,tako da sorry.jos mi svako malo nesto zasteka mob i bolje da saljem jer aki ne,onda sve ispocetka😑 nije bila vodenasta kasica,ista kao i kad sam slozila.ja sam pojela 😀 malac ima sad "fore" da me mlati po licu i drapa ,cvili,umoran a nikako zaspat. Stalno nesto s njim novo,al ovo mi se ne svida🤨 Bojim se ovog djela kad propuze pomalo,dok vidim s cim imate borbe 😮 mene posao me ceka kad zavrsi porodiljni,vec cu bit u potrazi za poslom. Ali ja jedva ceam radit,a dok pocnem radit cu se zalit sta moram radit i tako,klasika 😀😀 mame kojima su bebe vec 7 mj. ,i koje jos doje,da li su vam klinci prihvatili sva 3 obroka,dojite jos poslije? Dal im porastao apetit s obzirom na pocetak dohrane?
Ja imam rascjepkane postove jer zbog malca ne bi nikad poslala,tako da sorry.jos mi svako malo nesto zasteka mob i bolje da saljem jer aki ne,onda sve ispocetka😑 nije bila vodenasta kasica,ista kao i kad sam slozila.ja sam pojela 😀 malac ima sad "fore" da me mlati po licu i drapa ,cvili,umoran a nikako zaspat. Stalno nesto s njim novo,al ovo mi se ne svida🤨 Bojim se ovog djela kad propuze pomalo,dok vidim s cim imate borbe 😮 mene posao me ceka kad zavrsi porodiljni,vec cu bit u potrazi za poslom. Ali ja jedva ceam radit,a dok pocnem radit cu se zalit sta moram radit i tako,klasika 😀😀 mame kojima su bebe vec 7 mj. ,i koje jos doje,da li su vam klinci prihvatili sva 3 obroka,dojite jos poslije? Dal im porastao apetit s obzirom na pocetak dohrane?
Moj ce sad 7 i po i doji ko novorodjence. A 3 obroka ce imat valjda s godinu i pol 😂
bila lijepo napisala roman i sve nestade.uglavnom noc ne bas dobra.zaspao u 11. ako se ovako nastavi ja znam kako cu funkcionirat s obzirom da po danu ne ne mogu spavat.
mene moj kod uspavljivanka vjecito cupka po licu stipa oci nos bradu,al navikla sam se vec na male pilice
e neko bio pitao iz st.
ja nekako racunam drugi obrok uvesti sa osam mjeseci.jel se treba ranije? nisam uopce bas proucavala dohranu.radim po osjecaju al racunam da mu dam dva mjeseca da se navikne na jedan obrok i da pojede kolicinski dovoljno za jedan obrok. sta kazu pedijatri? ja to tek trebam pitat.racunam ne zuri mi se.
joj ja ne bi na posao.jedino na pauzu za maarendu sa kolegama.se moze toono dodes na posao samo za vrijeme pauze a placu primas normalno
Gumbek hvala na info😂 znaci nek se ne nadam da ce se smanjit ubrzo
vokak ,nama pedijatrica rekla da uvedemo sva 3 pa koji prihvati. Ako nece nece. Mislim da ne mozes pogrijesit s uvodenjem,ti na kraju najbolje poznajes svoje dijete. 🙂
vokak- i ja sam isto u nedoumici kad je ispravno uvesti drugi obrok. idemo dr tj kod pedijatra na cijepljenje pa ću se posavjetovati sa njime, možda veli nekaj pametno, ali na više mjesta sam pročitala da do 8-og mj se mora uvesti jedan, do 10-og drugi, a do 12-og mjeseca treći...
ja ne bih ni na pauzu :D predaleko mi. zapravo, ja ukupno putujem oko 2h dnevno (na posao i s posla) i taj dio bih sada mijenjala. iskreno, da sam se vratila na posao dok je Princ bio star 3 mj, kao što je u većini zapadnoeuropskih zemalja, bilo bi mi emotivno lakše, jer tada definitivno nismo bili povezano kao što smo danas.
da, mi ponekad damo malo kruha - da izbjegnemo mljackanje na 865-u i suze dok mi jedemo, a on ne :D
Frajla- ja imam robot usisavač, neki žnj model i to mi najgluplje potrošen novac :D uglavnom stoji u čošku :D

A sta ti je jada skrivio da si ga sterala u cosak? 😜
Moj je meni jucer usiso cijeli stan (osim kupone) i skroz dobar posao je napravio. Je da mu dugo treba, al bas me briga. I danas mi je posiso dnevnu dok smo mi bili u sobi na popodnevnom spavancu.
Ja od danas pipam i drugi zub. Iskreno se nadam da je ovo sad vrhunac nervoze i da ce lagano ici na bolje, jer ne mogu jos dugo, puknit cu ko kokica.
Sto se obroka tice mislim kad dobije treci da nist nece sisati kroz dan, pa cu ga ipak kasnije uvesti. A opet s druge strane treba se do godinu dana naviknuti na hranu i raspored koji ce biti u vrticu...

😱😱 trenutak nemocnosti. Uspavljujem ga od 7:20. Probudio se u 6:20. Tocno nakon 1h poceo cviljugat da mu se spava. I ajde,pokusaj sa sisom 0 bodova,ruke i samo ruke. 40 min.sad zaspao.kolko god strgan,stigne brbljat,grebsti,cvilit,namjestat se,jako god ga postavis,nade nesto zanimljivo🙁🙁 preznojila se,ruke bole.i tako sa svakim uspavljivanjem.pocelo od jucer tako intenzivnije. Eto,spava na meni.nemam snage.. ovo za dodavanje obroka je samo bio iskustvo tj. Prijedlog za naseg malca s obzirim na njegovu dob,tezinu itd. Da ne bi ispalo da nesto pametujem . Slazem se svakako da se posavjetujete sa svojim pedijatrom. I daa.zivcani sam dobi.ni. 10 min spavanja,a umoran.luda sam,place mi se.a zna da za pola sata max nece moc funkcionirat i sve ispocetka 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
😱😱 trenutak nemocnosti. Uspavljujem ga od 7:20. Probudio se u 6:20. Tocno nakon 1h poceo cviljugat da mu se spava. I ajde,pokusaj sa sisom 0 bodova,ruke i samo ruke. 40 min.sad zaspao.kolko god strgan,stigne brbljat,grebsti,cvilit,namjestat se,jako god ga postavis,nade nesto zanimljivo🙁🙁 preznojila se,ruke bole.i tako sa svakim uspavljivanjem.pocelo od jucer tako intenzivnije. Eto,spava na meni.nemam snage.. ovo za dodavanje obroka je samo bio iskustvo tj. Prijedlog za naseg malca s obzirim na njegovu dob,tezinu itd. Da ne bi ispalo da nesto pametujem . Slazem se svakako da se posavjetujete sa svojim pedijatrom. I daa.zivcani sam dobi.ni. 10 min spavanja,a umoran.luda sam,place mi se.a zna da za pola sata max nece moc funkcionirat i sve ispocetka 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
U tim trenutcima meni jedino pali da legnem i odmaram s njim, jer cim sam ja napeta joj moram ovo moram ono, ceka pegla, ceka ves, ceka usisivac, bla bla on valjda osjeti napetost i probudi se brzo nakon teskog uspavljivanja, a kad ga idem uspavat i kazem si bas me briga, sad cu i ja lec i odmarat onda se i on nekako brze smiri i duze spava.
Samo lagano, sve ce ti to proci i prebrzo.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji