baš sam nekako razmišljala o proteklih 7 mj, na početku sam na svako kme odmah davala sisu i sviiii bi govorile: joj pa ne smiješ tako, pa nek plače, znate…tipične, i malo me bilo strah da ga ne navikem na sisu ili nešto, a jučer je sam legao na bok, dobio je pusu u obraz i zaklopio oči,zaspao.. bez sise bez nunanja ,bez plača,bez ičega, baš sam sretna da sam poslušala samu sebe i nisam se dala obeshrabiti. naravno svaki savjet koji sam smatrala ok, poslušala sam,ostale kolko tolko ignorirala. puno me naučio ovaj malii bebolinač u par mjeseci, <3
Ja sam u evo nepune 3 godine i dvoje djece naucila jednu stvar, a to je slusaj sebe i samo sebe u vezi svoje djecice. To mi je amen i kad god nisam poslusala sebe i svoj instinkt nego nekog drugog zajebala sam se.
Ne nosimo ih bezveze 9 mjeseci pod srcem i nije mama bezveze mama.
Slazem se.
Evo moja pocela zezat oko uspavljivanja. Uzmem pronosam. Malo je ošamutim i zaspi. Hocu sad dramit i neke metode mucenja na krevetu izvodit da bi sama zaspala. De Bgt. Sve prodje.
Ne sjecam se vise ko je vodio muku oko obroka. Obavezno treba biti mlijecni obrok izmedju dva kruta.
Pando, bas to me podsjeca na pricu moje sefice, starija zena, mama troje odrasle djece, vec i baka. Ona uvijek kaze da bi danasnji roditelji da djeca sve rade sama, sama se uspavaju, sama se igraju, sama jedu, da roditelji imaju vise vremena za sebe i manje zajebancije, a kad ta ista samostalna djeca porastu onda ti isti roditelji ne znaju kad ih treba pustit da budu svoji ljudi i petljaju se u sve, u fakultete, u veze, u brakove, u odgoj, kredite. Isla mi je na zivce s tom izjavom, al vidim da je zapravo istina, samo malo drugacije formulirana. Cemu maltretiranje i djece i nas s nekim mucenjima i cry out metodama da bi se eto pohvalili kako sami zaspu plačeći u krevetiću
Ne sjecam se vise ko je vodio muku oko obroka. Obavezno treba biti mlijecni obrok izmedju dva kruta.
Zašto? To vrijedi za dojenu djecu ili?
Mi sinoc nismo spavali zbog nosica i jutros se probudili s temperaturom
Koliko su vasi imali s 6 mjeseci
Mi s pregleda
8200g
70cm
Super napreduje. Bravo za veliku curu ☺
Mi imamo tek za 10 dana sistematski.
Jesu joj vadili krv?
Koliko su vasi imali s 6 mjeseci
Mi s pregleda
8200g
70cm
Moja je bila 7,2 kg i 64 cm. Sad je prošlo mjesec i pol od tada i baš bi me sad zanimalo kolko sad ima, izgleda mi dugačka, a i na svojim rukama osjećam da je dobila na težini.
Mi smo sa 6 i pol mj imali 68cm i 7 ,7 kg. Prezadovoljna sam sa kilama, kako smo na mlijeku slabo napredovali mislila sam da cemo opet biti ispod neke granice. Sad je prava mala buca. I nama nosic procurio i dosao neki ruzan kasalj! Postavila sam pitanje u vezi homeo cepica, a vidim nitko nema iskustva. Ovdje to preporucuju patronazne i kod prehlada da su jako djelotvorni.
mi smo skoro kilo i skoro cm razlike od pandice.
btw jel vasi kad se ne uspiju okrenut zviznu glavom u puzzlene trebam se zbog toga brinit sta ne?
btw mi se okrecemo.sami s ledja i u jednu stranu al ipak se okrecemo.
jesu vama se u isto vrijeme naucili i u lijevo i desno ili?
m mama posto znam da vi idete na vjezbice.sta radis npr kad ne ne moze dohvatit igracku.ja mu mu stavim dalje da ga potaknem a on se odmah ljuti i place
Sortiraj odgovore
Najstariji