Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    01. Prosinac 2018. 17:34

Frajla

Zvoncica se obrisala? Bas steta, nadam se da ces nam se vratiti.
    Student, ne privatiziras, pa tu smo za razmjenu mišljenja i iskustava. Mozda je jednostavno problem da on ocekuje bocu, a dobije nesto sto nije boca, da mu onda mozda das samo malo kasice da se navikne (isto kao kad si uvodila prvi obrok) i onda iza toga bocu….
    Mi smo danas papali gris prvi put i to u mcdonaldsu 🤣 imaju stolice za bebace i to mi je bas super, fino ga pohranila kasicom dok sam ja klopala. Naravno da se nasla neka baba komentirat kak sad ljudi vode djecu u mcdonalds dok se rode 🤦🏼‍♀️
    Ja imam problem da moje djete nezna kad mu je dosta kad mu je nesto fino. Malo mi glupo sad tu kukati kad se vecina bori s nejedacima kasica, al bude me frka da ce mu biti lose kad toliko pojede. Jutros cijelu cjelcatu bananu (najdraza hrana, dok ju vidi mase rukama samo sto ne poleti i ne moze cekati da ju usitnim nego mu za to vrijeme stavljam komadice u usta) i pola grčkog jogurta i kad sam odnjela (praznu!) zdjelicu je vristo i plako 🙊

Ti si dobra tvoje je dijete jelo gris u mekicu, a moje pomfrit.. al iskreno nitko nas nije cudno gledao a i da je.. slobodno me moze bilo tko osudivat.. ja sam flegmic totalno.. inace sve super..  vidim da se Mono javila i tolika me je radost ispunila kad sam procitala da je trudna..svu srecu svijeta joj zelim..

01. Prosinac 2018. 20:10

Frajla

Nasa zlocestica sad vec neko vrijeme spava s nama u krevetu. Cesto me probudi to sto se on prevrce, pa sam bila uvjerena da ga uvjek cujem. I kaze mi muz danas kak se on probudio u noci i vidi ovog kako stoji i drzi se za zid 🙈🙊 Ja sam to naravno prespavala
    Nemam pojma sta cu kad muz opet bude nocna, dok ga spustim u krevetic vristi, a po velikom krevetu harači i kad se probudi odma ide traziti tatu 🤔

Imate kutnu koja se razvlači u lezaj? 
    Mozes tamo s njim spavat ako ti je sigurnije, cisto znas da ne moze past na jednu stranu, a valjda nece preko tebe preci da se ne probudis

Frajla
    02. Prosinac 2018. 08:31

Gumbek

Frajla

Nasa zlocestica sad vec neko vrijeme spava s nama u krevetu. Cesto me probudi to sto se on prevrce, pa sam bila uvjerena da ga uvjek cujem. I kaze mi muz danas kak se on probudio u noci i vidi ovog kako stoji i drzi se za zid 🙈🙊 Ja sam to naravno prespavala
    Nemam pojma sta cu kad muz opet bude nocna, dok ga spustim u krevetic vristi, a po velikom krevetu harači i kad se probudi odma ide traziti tatu 🤔

Imate kutnu koja se razvlači u lezaj?
    Mozes tamo s njim spavat ako ti je sigurnije, cisto znas da ne moze past na jednu stranu, a valjda nece preko tebe preci da se ne probudis

Super ideja, nebi se tog sjetila za sto godina 🙈
    Ja planirala leci na pod. Ali jos se uvjek nadam da cu ga uspiti vratiti u krevetic, ovo mi se nikako ne svida.

• Student24
    02. Prosinac 2018. 09:42

😂😂 odlican komentar!

m-mama
    02. Prosinac 2018. 15:59

Vidim da pišete o broju kašica na dan. Ja sam
    Zamijenila ujutro bočicu za kašicu, puno bolje
    Jede. VOčito je na mamu pa mu je doručak must have 😂 Riža, jabuka, cimet i malo vode. Pošteno se najede :) malo mi fale šetnje, al dobro. Najavljuju zatopljenje pa ćemo van. Ja sam bila pokupila užasnu virozu, nadam se da smo sada bez brige do proljeća što se tiće bolesti. 

• ivaanaaa
    02. Prosinac 2018. 18:50

Ima li tko iskustva sa viburcol homeopatskim cepicima?

m-mama
    02. Prosinac 2018. 19:49

ovaj tekst je predivan,taman za isprintat i pročitat svaki put kad smo nervozni ili ljuti 
    http://trendhe.xyz/sto-nam-zele-reci-nase-male-bebe/?fbclid=IwAR2U9gQxC06dLM_dx-n-k6_JcH8Ds5iJ2W-dEia4WKsGTutUTN88L0D6u40

m-mama
    02. Prosinac 2018. 19:54

baš sam nekako razmišljala o proteklih 7 mj, na početku sam na svako kme odmah davala sisu i sviiii bi govorile: joj pa ne smiješ tako, pa nek plače, znate...tipične, i malo me bilo strah da ga ne navikem na sisu ili nešto, a jučer je sam legao na bok, dobio je pusu u obraz i zaklopio oči,zaspao.. bez sise bez nunanja ,bez plača,bez ičega, baš sam sretna da sam poslušala samu sebe i nisam se dala obeshrabiti. naravno svaki savjet koji sam smatrala ok, poslušala sam,ostale kolko tolko ignorirala. puno me naučio ovaj malii bebolinač u par mjeseci, <3

panda102
    02. Prosinac 2018. 20:33

Evo i nas. Bolesne smo obje. Ona sad malo bolje. Sutra imamo pregled. Trebale smo u srijedu kad ce joj biti tacno6 mjeseci ali nema doktorice pa imamo sutra. Necu je dat cjepiti jer joj nos curi i pocelo je da sazrijeva. Hocu da je malo poslusa. 
    Sinoc smo isli na rodjendan prijateljici. Ona zaspala u 20. Bas fino posjedili. 
    Tema dohrana
    Moja trpa sve. Citaj sveee osim vocaaaa
    Nece nikako u kasicama... samo sirovo. Jabuku joj otkidam komadice pa jede. Bananu isto. Krusku ne voli kao ni ja. 
    Flis isto voli hahah kupila onaj Lino 100% kukuruzni griz. Probajte. Super ih zabavi. Osim kad onako mokro uvali u uho 😱😱😱😱

02. Prosinac 2018. 21:48

m-mama

baš sam nekako razmišljala o proteklih 7 mj, na početku sam na svako kme odmah davala sisu i sviiii bi govorile: joj pa ne smiješ tako, pa nek plače, znate…tipične, i malo me bilo strah da ga ne navikem na sisu ili nešto, a jučer je sam legao na bok, dobio je pusu u obraz i zaklopio oči,zaspao.. bez sise bez nunanja ,bez plača,bez ičega, baš sam sretna da sam poslušala samu sebe i nisam se dala obeshrabiti. naravno svaki savjet koji sam smatrala ok, poslušala sam,ostale kolko tolko ignorirala. puno me naučio ovaj malii bebolinač u par mjeseci, &lt;3

Ja sam u evo nepune 3 godine i dvoje djece naucila jednu stvar, a to je slusaj sebe i samo sebe u vezi svoje djecice. To mi je amen i kad god nisam poslusala sebe i svoj instinkt nego nekog drugog zajebala sam se. 
    Ne nosimo ih bezveze 9 mjeseci pod srcem i nije mama bezveze mama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.