Zvoncica se obrisala? Bas steta, nadam se da ces nam se vratiti.
Student, ne privatiziras, pa tu smo za razmjenu mišljenja i iskustava. Mozda je jednostavno problem da on ocekuje bocu, a dobije nesto sto nije boca, da mu onda mozda das samo malo kasice da se navikne (isto kao kad si uvodila prvi obrok) i onda iza toga bocu….
Mi smo danas papali gris prvi put i to u mcdonaldsu 🤣 imaju stolice za bebace i to mi je bas super, fino ga pohranila kasicom dok sam ja klopala. Naravno da se nasla neka baba komentirat kak sad ljudi vode djecu u mcdonalds dok se rode 🤦🏼♀️
Ja imam problem da moje djete nezna kad mu je dosta kad mu je nesto fino. Malo mi glupo sad tu kukati kad se vecina bori s nejedacima kasica, al bude me frka da ce mu biti lose kad toliko pojede. Jutros cijelu cjelcatu bananu (najdraza hrana, dok ju vidi mase rukama samo sto ne poleti i ne moze cekati da ju usitnim nego mu za to vrijeme stavljam komadice u usta) i pola grčkog jogurta i kad sam odnjela (praznu!) zdjelicu je vristo i plako 🙊
Ti si dobra tvoje je dijete jelo gris u mekicu, a moje pomfrit.. al iskreno nitko nas nije cudno gledao a i da je.. slobodno me moze bilo tko osudivat.. ja sam flegmic totalno.. inace sve super.. vidim da se Mono javila i tolika me je radost ispunila kad sam procitala da je trudna..svu srecu svijeta joj zelim..
Nasa zlocestica sad vec neko vrijeme spava s nama u krevetu. Cesto me probudi to sto se on prevrce, pa sam bila uvjerena da ga uvjek cujem. I kaze mi muz danas kak se on probudio u noci i vidi ovog kako stoji i drzi se za zid 🙈🙊 Ja sam to naravno prespavala
Nemam pojma sta cu kad muz opet bude nocna, dok ga spustim u krevetic vristi, a po velikom krevetu harači i kad se probudi odma ide traziti tatu 🤔
Imate kutnu koja se razvlači u lezaj?
Mozes tamo s njim spavat ako ti je sigurnije, cisto znas da ne moze past na jednu stranu, a valjda nece preko tebe preci da se ne probudis
Nasa zlocestica sad vec neko vrijeme spava s nama u krevetu. Cesto me probudi to sto se on prevrce, pa sam bila uvjerena da ga uvjek cujem. I kaze mi muz danas kak se on probudio u noci i vidi ovog kako stoji i drzi se za zid 🙈🙊 Ja sam to naravno prespavala
Nemam pojma sta cu kad muz opet bude nocna, dok ga spustim u krevetic vristi, a po velikom krevetu harači i kad se probudi odma ide traziti tatu 🤔
Imate kutnu koja se razvlači u lezaj?
Mozes tamo s njim spavat ako ti je sigurnije, cisto znas da ne moze past na jednu stranu, a valjda nece preko tebe preci da se ne probudis
Super ideja, nebi se tog sjetila za sto godina 🙈
Ja planirala leci na pod. Ali jos se uvjek nadam da cu ga uspiti vratiti u krevetic, ovo mi se nikako ne svida.
Vidim da pišete o broju kašica na dan. Ja sam
Zamijenila ujutro bočicu za kašicu, puno bolje
Jede. VOčito je na mamu pa mu je doručak must have 😂 Riža, jabuka, cimet i malo vode. Pošteno se najede :) malo mi fale šetnje, al dobro. Najavljuju zatopljenje pa ćemo van. Ja sam bila pokupila užasnu virozu, nadam se da smo sada bez brige do proljeća što se tiće bolesti.
ovaj tekst je predivan,taman za isprintat i pročitat svaki put kad smo nervozni ili ljuti
http://trendhe.xyz/sto-nam-zele-reci-nase-male-bebe/?fbclid=IwAR2U9gQxC06dLM_dx-n-k6_JcH8Ds5iJ2W-dEia4WKsGTutUTN88L0D6u40
baš sam nekako razmišljala o proteklih 7 mj, na početku sam na svako kme odmah davala sisu i sviiii bi govorile: joj pa ne smiješ tako, pa nek plače, znate...tipične, i malo me bilo strah da ga ne navikem na sisu ili nešto, a jučer je sam legao na bok, dobio je pusu u obraz i zaklopio oči,zaspao.. bez sise bez nunanja ,bez plača,bez ičega, baš sam sretna da sam poslušala samu sebe i nisam se dala obeshrabiti. naravno svaki savjet koji sam smatrala ok, poslušala sam,ostale kolko tolko ignorirala. puno me naučio ovaj malii bebolinač u par mjeseci, <3
Evo i nas. Bolesne smo obje. Ona sad malo bolje. Sutra imamo pregled. Trebale smo u srijedu kad ce joj biti tacno6 mjeseci ali nema doktorice pa imamo sutra. Necu je dat cjepiti jer joj nos curi i pocelo je da sazrijeva. Hocu da je malo poslusa.
Sinoc smo isli na rodjendan prijateljici. Ona zaspala u 20. Bas fino posjedili.
Tema dohrana
Moja trpa sve. Citaj sveee osim vocaaaa
Nece nikako u kasicama... samo sirovo. Jabuku joj otkidam komadice pa jede. Bananu isto. Krusku ne voli kao ni ja.
Flis isto voli hahah kupila onaj Lino 100% kukuruzni griz. Probajte. Super ih zabavi. Osim kad onako mokro uvali u uho 😱😱😱😱
baš sam nekako razmišljala o proteklih 7 mj, na početku sam na svako kme odmah davala sisu i sviiii bi govorile: joj pa ne smiješ tako, pa nek plače, znate…tipične, i malo me bilo strah da ga ne navikem na sisu ili nešto, a jučer je sam legao na bok, dobio je pusu u obraz i zaklopio oči,zaspao.. bez sise bez nunanja ,bez plača,bez ičega, baš sam sretna da sam poslušala samu sebe i nisam se dala obeshrabiti. naravno svaki savjet koji sam smatrala ok, poslušala sam,ostale kolko tolko ignorirala. puno me naučio ovaj malii bebolinač u par mjeseci, <3
Ja sam u evo nepune 3 godine i dvoje djece naucila jednu stvar, a to je slusaj sebe i samo sebe u vezi svoje djecice. To mi je amen i kad god nisam poslusala sebe i svoj instinkt nego nekog drugog zajebala sam se.
Ne nosimo ih bezveze 9 mjeseci pod srcem i nije mama bezveze mama.
Sortiraj odgovore
Najstariji