Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Studeni 2018. 09:22

m-mama sta se tice slikanja,ako si dobar fotograf,beba ne mora ima nista posebno ,makar znam da je sve to lijepo.slobodno kupi nesto zgodno sta ti padne za oko ,bit ce jos lijepsa uspomena.da se meni da jos s tim zezat,i ja bi se potrudila malo oko oblekice 🙂 meni je kosa prestala nspokon otpadat🎊🎉 isto stalno dignuta jeer malac samo ceka da je se dočepa😃 ja imam problema sa izrastom koji nie ko pista za avion vec za cijeli aerodrom. Uzasn,ko da imam tupe 😂😂😂 i stalno se tjesim: samo da prihvati kasici,dvije, pa cu mozda moc skoknut do frizera.zadnji put sam bila jos kad sam bila trudna kojih 7mj. Ne znam kako da to izvedem da se bar za bozic osjecam malo ko covjek.samo da se mogu ofarbat.😃😃Al da ,stvarno su mi dani ko i tebi Iskrica, samo kuhanje i uspavljivanje. Ja znam da je to takav dio majcinstva,ne moze bit sve glatko,al te malo to izdeprimira na momente. Ali proci ce,valjda...vrlo skoro.u nado je spas..strpljen spasen😁 sta se tice kreveta,postavili jucer neke krpe oko podnica jer bas one buče,i smanjilo se malo. To smo mm i ja jucer brzinski napravilo dok jr djed cuvao na 10min malca. Za vikend cu to malo razradit bolje,i knjige cu probat,sve 😀 
    vokak,kod mene isto,odmah cviljuga cim ne skacem nad njim i osjecam se uzasno dok idem samo do wc.al kod mene zato jer ga baka,djed i MM navikli da se gospodina nosi.rekla sam malcu:tu sam 24 aata dnevno s tobom, al 2 min da odem na wc ces prezivjet. Naravno,samo je zacvilio u stilu ko te šiša stara 😀 neko mi napisao prijedlog uspavljivanje kolica. 0 bodova,nije jos fan kolica,ako je mozda 2 puta zaspao u ovih 6 mj.napaa,fen,nema sanse 😀 ma dobro je,prezivjet u.evo,da se pohvalim da nakon dugoooo vremena malac odspavao do 5:36 i isao spavat u 18:30,ko i inace .jest da budenje bilo skoro svakih 1h,al nema veze🙂

• vokak
    26. Studeni 2018. 09:24

eh da m mama kad vec placas za profi photo session steta je ne sredit i malca.preslatke su su ove old school kombinacije.joj gumbek 16.30 ja mogu samo sanjati da mm dode tad s posla

btw nadam se da kuzite sto pisemtek kad procitam poslani post skuzim da pol slova krivo pise.ne znam zasto al al mobitel me zeza i nekako kursor cudno skace pa pise di ne ttreba

• vokak
    26. Studeni 2018. 09:26

btw trebam savjet.dakle beban je pola godine ne okrece se ne stavlja nogice u usta.nije cijepljen do sad(osim beseze-a u bolnici). kao plan je bio da bi ga mogli cijepiti sad sa 6,ali brine me ovaj zaostatak u motorickom razvoju i ne znam jel pametnije da jos oduzavamo cijepljenje.....

26. Studeni 2018. 10:07

vokak

btw trebam savjet.dakle beban je pola godine ne okrece se ne stavlja nogice u usta.nije cijepljen do sad(osim beseze-a u bolnici). kao plan je bio da bi ga mogli cijepiti sad sa 6,ali brine me ovaj zaostatak u motorickom razvoju i ne znam jel pametnije da jos oduzavamo cijepljenje…..

Ja bi ti za svaki crv sumnje savjetovala pregled specjaliste i gotovo, ako nesto je u pitanju cim prije ces pocet radit na tome, ako je sve ok opet ces cim prije uklonit tu sumnju i okrenut se drugim stvarima. Mislim da je svaki pregled manje stresan nego to kopkanje jel sve ok ili ne, sta ako  nesto nije dobro i slicno. 
    A za cjepivo, pojma nemam o tome

26. Studeni 2018. 10:20

vokak, slazem se sa Gumbek,svakako se sto prije posavjetuj sa ljecnikom. 
    Gumbek i ostale mame koje imaju više djece.Bolje da se nista vise ne zalim. Svaka cast. Ja jedva odgajam jedno😞
    Ovaj moj danas cudan,ocito si promjenio ritam il ne znam sta mu.Umoran,al sve zanimljivije od uspavljivanja. I onda ga na kraju spustim u krevet i pitam jel ce spavat il ne.🤨 A on se pukne smijat😑 ugl.ne spava ,makar djeluje malo umorno,al drzi se.vidjet cemo do kad ce potrajat

• vokak
    26. Studeni 2018. 10:21

svakako cu sad na pregledu kod pedica traziti da idemo u specijalista samo ne znam jel kad su u pitanju te motoricke stvari tj kasnjenje istih samo fizijatar u pitanju ili treba i neuropedijatar tipa ona neka snimanja kao uzv mozga i slicno.jek zna tko?

• Student24
    26. Studeni 2018. 10:24

Zvončica_05- kad se promijenio sat na zimsko računanje vremena Princ je isto u 18h već toliko zijevao da je bila katastrofa. Zaspao i buđenje je bilo u 5. Nakon nekih tjedan dana došli nam gosti i iskoristili tu gužvu da ga navučeno do 19 i uspjelo je. oni ga gnjecali, on se malo smijao, a malo kenjkao i od tada ide spavat oko 19, 19:30 i ok. :D 
    m-mama- nikad mi ne bi palo pamet tako ga okrenut u kadici :D baš budem probala. 
    Frajla- više ne. To sam radila dok smo imali problem dnevnog spavanja kad je htio isključivo spavat na meni. Naravno da nije stao cijeli na klinasti jastuk, ali nakon par dana prihvatio je onda da bude na trbuhu na ravnom :D Ajmo reć da sam klinasti jastuk iskoristila kao prijelazni objekat s mene na ravno :D Nekako sam gledala da mu donji rub klinastog jastuka bude u ravnini s kukom pa je guzu stavio u zrak, baš je bio sladak. :) 
    m-mama - bravo za napredak :) s kosom, bila mi je stalno u repu, a Princ je koristio svaku priliku da je ugrabi. sad sam se ošišala do ramena, taman da mogu vezat rep i sad mu više nije interesantna, a stalno ju nosim sad raspuštenu. za fency odjeću vidi Pepco. Mi smo jučer išli na krštenje i uzela sam mu predivnu košuljicu pamućnu za 35kn. Nije čovjeku žao pa da i jednom samo ima onda. 
    kakva je vama robica iz Pepca? kupujete li tamo? 
    Ja sebi uzimam traperice i oduševljena sam. Jedne nosim već dvije godine, ma odmah kako je Pepco došao u Hr sam ih uzela i imam dvije haljine u kolekciji. Predivne obje, jedna je odličan pamuk, druga je loš materijal, al ne planiram ju nosit više od dva puta. 

26. Studeni 2018. 10:29

vokak

svakako cu sad na pregledu kod pedica traziti da idemo u specijalista samo ne znam jel kad su u pitanju te motoricke stvari tj kasnjenje istih samo fizijatar u pitanju ili treba i neuropedijatar tipa ona neka snimanja kao uzv mozga i slicno.jek zna tko?

Prvo fizijatar, a o daljnjim pregledima ce ti on reci misljenje na temelju pregleda. 

Iskrica
    26. Studeni 2018. 10:37

Pitali ste za cijenu privatnog vježbanja. U Zagrebu Studio Aurora u Novim Zagrebu ima cijenu 200 kn za školski sat individualnog vježbanja. Čini mi se da tamo ima mogućnost besplatne procjene stanja odnosno besplatnih 15 minuta individualne provjere motorike. Mislim da sam tako pročitala na njihovoj web stranici, a sad mi nije zgodno surfati i čitati njihovu stranicu za provjeru. A čini mi se da je na jednom mjestu u Pribislavcu kod Čakovca cijena 150 kn za 45 min individualnog vježbanja. 

26. Studeni 2018. 10:50

Nama je malac i prije zimskog racunanja u 18 bio gotov 😃 .svaki dan kazemo da cemo nagurat do 19,al on ne moze.
    Student24, kad je onda vama bilo onda zadnje dnevno spavanje? I koliko ih sas imate?sorry,ako je vec negdje pisalo. 
    Pepco je ok. Meni vise zbog dekoracija fora. Mi dosta robe dobimo od necaka,pa ne kupujemo previse.
    vokak, ne znam. Al mislim da ce ti pedijatar rec sta je sve potrebno,ako bude trebalo. Nadam se da bude sve ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani