Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2018. 10:07

Gumbek,ne ljutim se 😀😀 sve ja to znam i cijenim tvoj komentar. Al eto,postala sam pekmez,priznam . visoko rizicna trudnoca,nedonosce,.pa odmh drugi dan po porodu povracao krv,srecom sve ok,. Pa pao s kreveta. Malo mi se nakupilo toga u kratkom vrwmenu,pa mi treba malo da to "probavim". Slazem se,ima daleko vecih problema i ljudi koji su  u puno gorim situacijama.

29. Studeni 2018. 13:50

Sarita_00 ,sad tek vidim tvoj komentar. Slažem se  i s tobom👍🙂

Frajla
    29. Studeni 2018. 14:44

Jel vas klinci znaju ignorirati? Moj zna kak se zove i sto znaci "ne", kad dira nesto sto ne smije ja kazem ne, on makne rukicu i za 2 sekunde ide opet to dirati. Tako obicno bude par puta i onda samo odluci ignorirati, mogu ja nekati kolko hocu i zvati ga, totalni ignore 😆
    Znam da moram biti dosljena, al meni je to nekad tako slatko i smjesno da si ne mogu pomoci da se ne opalim smijati naglas 🙈

• Student24
    29. Studeni 2018. 14:56

yra- bravo za M! 
    Mi smo psića u kauflandu prošli tj platili 229kn :) 
    Zvončica- ja bih rekla da je pad samo bila kap koja je prelila čašu tj. koja je uzrokovala da vjerojatno sve brige/ strahovi koje su potisnula vezano za bebu isplivaju na površinu. Sve imamo takve dane. probaj otići sama sa sobom na kavu, makar na 5 minuta i zabrani si da misliš na bebana ili gledaš slike ne mobitelu :P 
    nama je princ pao kad smo oboje bile u krugu od 2m. Dogodilo se, ponovit će se. Uzela sam svojih "5 minuta" i isprocesuirala to. Al duga je to borba bila da dođem do tog stadija. Sretno :*
    Vani je predivan dan. Šetali smo sat i pol po suncu, mama je napunila baterije, Princ se naspavao u kolicima :D 
    nisam sigurna koliko je bila pametna odluka o uvođenju drugog obroka. Možda sam trebala uvesti drugi obrok na način da ima bocu između. Postane toliko nervozan da je to katastrofa nakon što dobije 2. obrok na žlicu za redom. Mislim, pojede ga on, sve super. Možda nema veze, slini ko puzavac, možda je do toga.... nisam pametna... 

• Student24
    29. Studeni 2018. 14:56

i da, jesam se ja pohvalila neki dan da Princ obožava kad usisavam? Princ se užasno boji po novom usisavača :D 

29. Studeni 2018. 18:40

Pozz curke, jer se koja od vas muci s nosicem bebaca?a
    Malom nos curi i to vodenasto, malo kaslje zbog toga i lose spava prek noc, jucer je poceo curit, prek noci je bilo koma prek dana ok i sad kak ide noc opet teze, koja je najbolja metoda ciscenja nosica. Hvala unaprijed na savjetima

Frajla
    29. Studeni 2018. 20:18

Kika25

Pozz curke, jer se koja od vas muci s nosicem bebaca?a
    Malom nos curi i to vodenasto, malo kaslje zbog toga i lose spava prek noc, jucer je poceo curit, prek noci je bilo koma prek dana ok i sad kak ide noc opet teze, koja je najbolja metoda ciscenja nosica. Hvala unaprijed na savjetima

Nakapati fiziolosku, pa aspirator na usisavac. Staviti bebu da lezi na koso-ili na klinasti jastuk ili staviti knjige pod noge krevetica sa strane gdje je glava da dise lakse kroz noc

Frajla
    29. Studeni 2018. 20:28

Student24

yra-bravo za M!
    Mi smo psića u kauflandu prošli tj platili 229kn :)
    Zvončica- ja bih rekla da je pad samo bila kap koja je prelila čašu tj. koja je uzrokovala da vjerojatno sve brige/ strahovi koje su potisnula vezano za bebu isplivaju na površinu. Sve imamo takve dane. probaj otići sama sa sobom na kavu, makar na 5 minuta i zabrani si da misliš na bebana ili gledaš slike ne mobitelu :P
    nama je princ pao kad smo oboje bile u krugu od 2m. Dogodilo se, ponovit će se. Uzela sam svojih "5 minuta" i isprocesuirala to. Al duga je to borba bila da dođem do tog stadija. Sretno :*
    Vani je predivan dan. Šetali smo sat i pol po suncu, mama je napunila baterije, Princ se naspavao u kolicima :D
    nisam sigurna koliko je bila pametna odluka o uvođenju drugog obroka. Možda sam trebala uvesti drugi obrok na način da ima bocu između. Postane toliko nervozan da je to katastrofa nakon što dobije 2. obrok na žlicu za redom. Mislim, pojede ga on, sve super. Možda nema veze, slini ko puzavac, možda je do toga…. nisam pametna…

Nije da imam nekog iskustva, ovo pisem cisti zato sto sam ja paranoicna oko tekucine, ali da nije mozda zedan? A mozda mu i zubici idu. A mozda je i bocoljubac. A mozda je u sumi 😂

30. Studeni 2018. 07:13

Student24,tocno to ,to je bila kap koja je prelila casu. moram isprocesuirat. 🙂

• Student24
    30. Studeni 2018. 13:21

Student24,tocno to ,to je bila kap koja je prelila casu. moram isprocesuirat. 🙂

Sretno! :) 

mi danas opet muke po ručku i došla sam do dva zaključka
    1) ili pregladni u ta tri sata pa mu je presporo. ali danas je i pljuckao hranu. Cendrao na najjače...
    2) ili mu fali boca. Bocoljubac je, definitivno. Sklonija sam opciji br. 2. U svakom slučaju radim stop barem preko vikenda da se ja resetiram :D dobit će svoj jedan ručak koji mu je bio drugi obrok. u utorak idemo kod pedijatra pa ću se posavjetovati sa njime. danas sam prekinula ručak, dala bocu i eno ga, igra se sretno dijete na podu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.