Jel planirate bebicama poklone pod bor?
Ja planiram, zapravo smo vec uzeli neko cudo koje svira. Tako i tako mu s vremena na vrijeme uzmem neku novu igracku, od drugih je dobio stvarno par komada i to su sve gricke.
I za svetog nikolu ce dobiti sibu 😂 i silikonsku vezicu za dudu
Za Božić će dobiti od nas sanjke, a od jedne bake i dede konjića za njihanje kaj je od četvrtka u Kauflandu. A za Sv. Nikolu će dobiti psića sveznalicu. Ostalo ne znam :D Ove sve stvari je nešto kaj mu ionako želimo pokloniti pa smo eto samo raspodijelili ovako. Dugoročno nam je plan naučit ga da idu mali znaci pažnje, al ove godine se možemo raspištoljit :D
Joj i ja gledam tog psica sveznalicu, bas bi ga htjela i stalno se lomim. S jedne strane mislim da je rano, da mu nece biti bas zanimljiv, a s druge sad su dosta snizeni, kroz godinu ne budu.
Evo raspored zubi iz naseg gela, ako kod zanima. Naravno, ne ide svima isto, ni vremenski ni raspored, al cisto informativno. Nisam znala da idu cetvrotke, pa tek onda trojke
Drage moje,
Moja M puzi!!!
Od jučer!
Još se sama ne posjeda, ali puzi kao vojnik prašinar!
Kašice se uglavnom uvode po jedna svaki mjesec. Znači sa 6 mjeseci se uvede kašica oko 12h koja je "ručak". Sa 7 mjeseci se uvede druga kašica, kod nas voćno/mliječno/žitna oko 15h. Sa 8 mjeseci se uvodi kašica oko 9h, to može biti svježi sir/voće. Sa 9 mjeseci se uvede međuobrok u cca 17-18h. Sa godinu dana beba tako ima 3 dnevna obroka i dva međuobroka plus noćno i ranojutarnje dojenje. Svaki međuobrok može biti i dojenje, ali s obzirom da mame najčešće s godinu dana idu raditi do 17-18 je bebina prehrana pokrivena pripremljenom hranom.
Joj i ja gledam tog psica sveznalicu, bas bi ga htjela i stalno se lomim. S jedne strane mislim da je rano, da mu nece biti bas zanimljiv, a s druge sad su dosta snizeni, kroz godinu ne budu.
Evo raspored zubi iz naseg gela, ako kod zanima. Naravno, ne ide svima isto, ni vremenski ni raspored, al cisto informativno. Nisam znala da idu cetvrotke, pa tek onda trojke
Kupi psica, sad ce ti sigurno biti i po 40% snizeni, svake godine ih se tako moze naci ( zna muller, konzum, kaufland, plodine za sv nikolu stavit na - 40), uvijek ga mozes gurnuti u ormar pa izvuc za koji mjesec kad procjenis da je vrijeme. Mi imamo 4-5 tih fisher price igracaka i svi su u nekom periodu bili u svakodnevnom opticaju. Bas sam zadovoljna njihovim stvarima
Nas malac jed dobio za Sv.Nikolu poklon. Vecu kadicu,ovu vec prerasao😀 a za Božić bude nesto,al jos ne znam sta tocno. Nas svekrva stalno ispituje da mu kupi tog psića.Ne znam. Fora mi ovaj sta prica engleski i hrvatski sta je dvornikova kupila svojoj maloj 😀 vidjela sam ga jucer u bubamari oko 250kn li-la,nisam zapamtia. Koliko je ovaj psic?
yra,bravo za puzanje 😁
Frajla, nama prije par tjedana izbila gornja lijeva jedinica. Nama sve kontra rasporeda 😀
Jucer nam bio dan D,al prezivjeli .jucer sam ostavila malca kod bake i djeda na 40 min i molila MM-a da me odveze nekud (s obzirom da jos nemam polozeno 😑). odveo me do supernove jer sam nedavno rekla da si moram kupit neke gleznjace,ugl.nesto zimsko,tamo sam bezveze hodala po ducanima i rekla mu sorry,tolko sam u banani da nemam snage ni gledat ni isprobavat. Moram se sto prije oporavit od njegovog pada s kreveta jer cim malac pocne nesto cviljugat,ja se slomim i ne znam ni kud ni kako😞
Nas malac jed dobio za Sv.Nikolu poklon. Vecu kadicu,ovu vec prerasao😀 a za Božić bude nesto,al jos ne znam sta tocno. Nas svekrva stalno ispituje da mu kupi tog psića.Ne znam. Fora mi ovaj sta prica engleski i hrvatski sta je dvornikova kupila svojoj maloj 😀 vidjela sam ga jucer u bubamari oko 250kn li-la,nisam zapamtia. Koliko je ovaj psic?
yra,bravo za puzanje 😁
Frajla,nama prije par tjedana izbila gornja lijeva jedinica. Nama sve kontra rasporeda 😀
Jucer nam bio dan D,al prezivjeli .jucer sam ostavila malca kod bake i djeda na 40 min i molila MM-a da me odveze nekud (s obzirom da jos nemam polozeno 😑). odveo me do supernove jer sam nedavno rekla da si moram kupit neke gleznjace,ugl.nesto zimsko,tamo sam bezveze hodala po ducanima i rekla mu sorry,tolko sam u banani da nemam snage ni gledat ni isprobavat. Moram se sto prije oporavit od njegovog pada s kreveta jer cim malac pocne nesto cviljugat,ja se slomim i ne znam ni kud ni kako😞
Zvončica, nemoj se ljutit na mene, al daj se saberi zeno. Pao je i ok, padat ce jos pogotovo kad se krene dizat na noge i hodat, ako si svaki pad budes tako uzimala k srcu zavrsit ces na psihijatriji. Pa nisi losa mama jer je malac pao, pa i moj je dosad vec dva puta pao, a i mala je padala. Ajde nedaj boze gorih problema i pravih dijagnoza s kojima se ljudi bore i gledaju kako im djeca pate a ne mogu im pomoc.
yra,bravo za puzanje 😁
Frajla,nama prije par tjedana izbila gornja lijeva jedinica. Nama sve kontra rasporeda 😀
Kao sto ti je Gumbek rekla, pao je i padat ce. Moja je sletila, doduse dok je bila s muzem. Kad mi je rekao, samo sam rekla da je to normalno. Poslije smo pratili kako se ponasa, reagirali bi da je vise plakala nego je uobicajeno, da je povracala ili bila uspavana. Mozda bi se i ja uplasila da je meni pala, ali nekako sam si slozila u glavi da se mora dogoditi, bez obzira koliko pazimo na njih.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji