Evo i mene , bebolino se opasno počeo okretati. Sam od sebe, bez izvijanja, na krevetu i podu. Bravo za njega! I fizijatar ga je pohvalio danas, bas mi je lakše sad. prije bi se baš brinula, ne znam što sam mislila; da će uvijek ostati beba koja samo sisa i plače i gleda u plafon😂 Baš sam ponosna da ima nekih pomaka. I vojtu smo uvježbali, nije se bunio kao prije. Danas je zaspao nešto kasnije pa se nadam da će produžit do jutra. Uzela sam neke knjige, ali sam ih samo prolistala, možda da odgodim na koju godinu. Ipak je ono bila tek mala prehladica, sve manje kašlje i nosić mu je ok. Netko je napisao da samo kuha i uspavljuje, mislim da Iskrica. Pokušaj nakon ručka odmah u kolica i van. Tako sam ja znala. Kad je sit znala sam da se nema razloga buniti 😄😄 ima netko da ide privatno na terapije? Kolko plačate? Tek tolko da usporedim. Nego..... Što vi radite s kosom? Ja sam prije baš dugu, ispod prsa, sad sam skratila do prsa ali mi je konstantno u punđi. Nekad si ispleten pletenice, ali baš rijetko, lijena sam. Ove rupe su mi koma, mislim da i jesu zbog toga što mi je stalno kosa vezana. Sad mi ti mali rastu i na sve strane su, a bebilino pošteno čupa kosu. Imate kakvu ideju? Osim; proći će 😂 Imam nedoumicu. Planiram fotkanje i staaalno se dvoumim da ga sredim baš ko pravog frajera il ga jednostavno obućem u jednobojni body i to je to. Predivno mi je kako su nekada oblačili dječake, stavim van fotku. Ne znam dal da kupim neku fensi odjeću pa prodam il se ne isplati. Imate kakve ideje? Prijedloge? Zaru i H&M sam pregledala već x puta. Next je na proljeće imao baš ono što tražim, ak sad imaju sve nešto bezveze.

Vjerojatno ću i odjeću odgoditi na koji godinu hahah. Stvarno smo svu robu dobili, sad ću zimu još nekako izdržati, ali na proljeće ću si dati oduška i kupiti mu po svojem što mi se sviđa. Kasnije će i duže nositi pa se i isplati kupiti, a nešto previše unaprijed ne znam koliko će narasti. Pepco trenirku ima 80, taman mu je. Danas sam mu isprobala košulju c&a , taman mu je. Trenirka h&m 74 taman, hlače h&m 74 prevelike 😂 Sad već bezveze trabunjam.... Noć

Mašnice, volani, haljinice, čipka, cipelice,....... 😩

Svasta ste pisale, vidim da se dosta vas muci sa spavanjem,imali smo i mi drame koje su trajale oko 2tjedna a onda sam uvela neke promjene i nisam odustajala i sada vec 2 dana odlicno stanje 😊
Preko dana spava 2-3 puta po 1-2h i to ga uspavam u njihaljci uz napu i kad zaspi prebacim ga u kinder. Navecer nije htio zaspati ubkreveticu ako ja nisam bila pored njega i to je dramio po sat vremena, onda sam ga pocela u 7h stavljati na spavanje, malo se pomazim s njim i 15min mu citam pricu, zatim ga poljubim i izadem iz sobe. Svaki pit lad bi zaplakao malo bi pricekala uatim usla u sobu i stavila mu ruku na glavu i rekla šš,kad se smiri izadem van i talo stalno dok ne zaspe. 5 dana je trajalo i po sat vremena, ali evo vec 2 dana nakon sto izadem van smiri se i zaspe sam oko pola 8.
Budi se 2x za sisanje, nastavi spavat i budi se oko 7h.
Sto se tice hrane grizbkuham na vodi u kojoj sam kuhala jabuke i to mu pomijesam. Meso kedemo iako nemamo zubi.

mana kad imamo sta za procitat na forumu je sto mislim napisat cu to to i to.i onda pola zaboravim
kosa.ah kosa.cudi da imam ista na glavi.od sekunde kad sam rodila pocela je opadati i tako je stalno.svugdje je nnalazim po stanu u busenina.uzas jedan.shodno tome uvinek je skupljena i diram jr sta manje.
nama je rjesenje za roditeljski doslo za nesto vise od dva tjedna.
ja cu sa spavanjem popiiiiii....i u zadnjih par dana.dakle dnevno spavanje nam je lose kao sto sam vise puta napisala.nocno nam je zato bilo relativno ok.probudi se cca 4-5 puta odmah nakon cicanja zaspe ili nakon mazenja ako kmeci ali ne od gladi.jednom u deset-15 dana zna u sred noci ostat budan po sat-dva.do neki dan sad par noci za redom zahebaje. ostane budan i nosanja ljuljanje nula bodova.nece da spava.malo je rec da sam satravena ljuta i ne znam sta jos.sa time da sam atento cijeli dan sam se pomirila.doslovno se ne mogu da prostite popisat jer grinta cim se maknem.ako ga se stavi u ljulju grinta nakon dvi minute.znaci nista apsolutno ne moguo napravit.ne znam ni sama kako uspijem rucak spremit.o ostalim kucanskim poslovima tj obavljanju istih mogu samo sanjat.stan je u kaosu zescem. po cijele dane sam sama i do navecer kad ga uspavljujem sam satravena.jedino sto me drzalo je bilo to da po noci ne zeza sa spavanjem.do prije par dana.toplo se nadam da je ovo samo kratkotrajna faza jer inace ja bum popizdil.eto neka sam s
aguse ja malo ispuhala
veezano za terapije i mene zanima cijena privatno.jos se ne ne okrecemo tako da mislim ds nam to ne gine.
Kosa - kratkokosa sam vec godinama, spas i preporod, uvijek imas frizuru haha a operem ju zabdoslovno dvi monute i dok stavim kremu na lice i maskaru vec je napola suha. Jedino se moram posisat svaka 3-4 tjedna.
Spavanje - spavamo kako kad i svakako, al necu se bunit. Noci su ok, na prvo meskoljenje dobije sisu i no ne razbudi se.
Kucanski poslovi - uglavnom stizem, al moram se drzat svog nekog plana i planirat unaprijed kad sto, a moram stvarno pohvalit mm, kad dodje oko 16.30 provodi bas puno vremena s djecom tako da ja do vecere cudesa stignem napraviti.
Pišem na rate,
M-mama ja bi za slikanje mozda kupila neke traperice i kosuljicu, ili barem neku polo majicu s kragnicom, stajaznam, ak vec odvajas vrijeme i novac za lijepe slike za uspomenu, pa ne mora ni bebac biti u trinirici i bodiju, i vi cete se malo sredit vjerojatno. A sad idu blagdani, pa moze to barem obuc za bozic ili tako neke prigode i kad idete u goste. Ja inace svoje ne cifram i ne usminkavam, al za tako nesto moram priznat da bi malo.
Ovo na slikama je predivno, onako old school, al sigurno i papreno kosta.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji