Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    27. Studeni 2018. 15:12

vokak- i ja sam isto u nedoumici kad je ispravno uvesti drugi obrok. idemo dr tj kod pedijatra na cijepljenje pa ću se posavjetovati sa njime, možda veli nekaj pametno, ali na više mjesta sam pročitala da do 8-og mj se mora uvesti jedan, do 10-og drugi, a do 12-og mjeseca treći... 
    ja ne bih ni na pauzu :D predaleko mi. zapravo, ja ukupno putujem oko 2h dnevno (na posao i s posla) i taj dio bih sada mijenjala. iskreno, da sam se vratila na posao dok je Princ bio star 3 mj, kao što je u većini zapadnoeuropskih zemalja, bilo bi mi emotivno lakše, jer tada definitivno nismo bili povezano kao što smo danas. 
    da, mi ponekad damo malo kruha - da izbjegnemo mljackanje na 865-u i suze dok mi jedemo, a on ne :D 
    Frajla- ja imam robot usisavač, neki žnj model i to mi najgluplje potrošen novac :D uglavnom stoji u čošku :D 

Frajla
    27. Studeni 2018. 21:03

A sta ti je jada skrivio da si ga sterala u cosak? 😜
    Moj je meni jucer usiso cijeli stan (osim kupone) i skroz dobar posao je napravio. Je da mu dugo treba, al bas me briga. I danas mi je posiso dnevnu dok smo mi bili u sobi na popodnevnom spavancu.
    Ja od danas pipam i drugi zub. Iskreno se nadam da je ovo sad vrhunac nervoze i da ce lagano ici na bolje, jer ne mogu jos dugo, puknit cu ko kokica.
    Sto se obroka tice mislim kad dobije treci da nist nece sisati kroz dan, pa cu ga ipak kasnije uvesti. A opet s druge strane treba se do godinu dana naviknuti na hranu i raspored koji ce biti u vrticu...

28. Studeni 2018. 08:24

😱😱 trenutak nemocnosti. Uspavljujem ga od 7:20. Probudio se u 6:20. Tocno nakon 1h poceo cviljugat da mu se spava. I ajde,pokusaj sa sisom 0 bodova,ruke i samo ruke. 40 min.sad zaspao.kolko god strgan,stigne brbljat,grebsti,cvilit,namjestat se,jako god ga postavis,nade nesto zanimljivo🙁🙁 preznojila se,ruke bole.i tako sa svakim uspavljivanjem.pocelo od jucer tako intenzivnije.  Eto,spava na meni.nemam snage.. ovo za dodavanje obroka je samo bio iskustvo tj. Prijedlog za naseg malca s obzirim na njegovu dob,tezinu itd. Da ne bi ispalo da nesto pametujem . Slazem se svakako da se posavjetujete sa svojim pedijatrom. I daa.zivcani sam dobi.ni. 10 min spavanja,a umoran.luda sam,place mi se.a zna da za pola sata max nece moc funkcionirat i sve ispocetka 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

28. Studeni 2018. 09:56

Zvončica_05

😱😱 trenutak nemocnosti. Uspavljujem ga od 7:20. Probudio se u 6:20. Tocno nakon 1h poceo cviljugat da mu se spava. I ajde,pokusaj sa sisom 0 bodova,ruke i samo ruke. 40 min.sad zaspao.kolko god strgan,stigne brbljat,grebsti,cvilit,namjestat se,jako god ga postavis,nade nesto zanimljivo🙁🙁 preznojila se,ruke bole.i tako sa svakim uspavljivanjem.pocelo od jucer tako intenzivnije. Eto,spava na meni.nemam snage.. ovo za dodavanje obroka je samo bio iskustvo tj. Prijedlog za naseg malca s obzirim na njegovu dob,tezinu itd. Da ne bi ispalo da nesto pametujem . Slazem se svakako da se posavjetujete sa svojim pedijatrom. I daa.zivcani sam dobi.ni. 10 min spavanja,a umoran.luda sam,place mi se.a zna da za pola sata max nece moc funkcionirat i sve ispocetka 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

U tim trenutcima meni jedino pali da legnem i odmaram s njim, jer cim  sam ja napeta joj moram ovo moram ono, ceka pegla, ceka ves, ceka usisivac, bla bla on valjda osjeti napetost i probudi se brzo nakon teskog uspavljivanja, a kad ga idem uspavat i kazem si bas me briga, sad cu i ja lec i odmarat onda se i on nekako brze smiri i duze spava. 
    Samo lagano, sve ce ti to proci i prebrzo. 

28. Studeni 2018. 09:57

Tek sad uspavala opet. Probala s tehnikom stavljanja u krevet i nunanja,pjevanja,dolazenja svako malo i rezultiralo placom koji sam jedva zaustavila 😞 spava na meni😭 a sad do kad,pitanje je.😭

28. Studeni 2018. 10:01

Stare cure s teme, pogledajte zadnje postove na temi Cure koje su tipkale sa mnom... Mono nam se javila

28. Studeni 2018. 10:04

Gumbek, kad legnem kraj njega tj.cim me vidi osmijeh na lice i rukr gore.a cim ga primim cvili da je umoran.ugl.cim me vidi da idem legnut,odma pocne nesto izvodit. Briga me za kucanske poslove,s obzirom da svako malo na meni spava radim ih poslije 17h kad ga MM malo preuzme. Zalosna  sam bas jer ne mogu bar umirit,ako ne uspavat vlastito dijete 😞😞

• Student24
    28. Studeni 2018. 10:20

Frajla- odradi on posao, ali onako ofrlje i to traje pa zapne. Jednostavnije, a i puno brže mi je onda uzeti usisavač i sama odraditi + Princ obožava kad usisavam :D I mi smo jučer bili nervozni, valjda zvog vremena, ne znam. 
    Mi danas neplanirano idemo pokušati s dva obroka na žlicu. Kao što već znate, mi smo na ad na boci i papa 200ml svaka četiri sata. Noćas je opet prespavao noć, zaspao je sinoć u 20h i probudio se u 06:20. Zna on se ponekad javiti, ali nastaviti spavati. Pa sam danas osmislila ovakav raspored: boca u 06:30, u 9:40 je pojeo 200g banana-jabuka kašica (nepripremljena mama :D), oko 13h planiram mu dati ručak piletina sa tikvicom i mrkvicom, oko 16 boca i boca prije spavanja. Pa da vidimo kakva nas noć čeka :P 
    Zvončica_05- ne brini, cure su ovdje stvarno super, a svako iskustvo je vrijedno za pročitati i razmisliti :) 

kod nas jako puše vjetar, ja to volim, podsjeća me na buru :D i zrak je tako svjež i miriše na snijeg :D jučer me čak zaustavio poštar i pitao: a nebudete se vi malo napuhali po ovom vjetru :D zabundam princa maksimalno i još dodatno stavim tj. planirala sam stavit kišnu navlaku da ga zaštiti, ali nju smo ostavili u kući na moru slučajno, pa dok ne kupim novu posluži i kabanica :D treba se snaći :P 

28. Studeni 2018. 10:26

Student24

Frajla- odradi on posao, ali onako ofrlje i to traje pa zapne. Jednostavnije, a i puno brže mi je onda uzeti usisavač i sama odraditi + Princ obožava kad usisavam :D I mi smo jučer bili nervozni, valjda zvog vremena, ne znam.
    Mi danas neplanirano idemo pokušati s dva obroka na žlicu. Kao što već znate, mi smo na ad na boci i papa 200ml svaka četiri sata. Noćas je opet prespavao noć, zaspao je sinoć u 20h i probudio se u 06:20. Zna on se ponekad javiti, ali nastaviti spavati. Pa sam danas osmislila ovakav raspored: boca u 06:30, u 9:40 je pojeo 200g banana-jabuka kašica (nepripremljena mama :D), oko 13h planiram mu dati ručak piletina sa tikvicom i mrkvicom, oko 16 boca i boca prije spavanja. Pa da vidimo kakva nas noć čeka :P
    Zvončica_05- ne brini, cure su ovdje stvarno super, a svako iskustvo je vrijedno za pročitati i razmisliti :)

kod nas jako puše vjetar, ja to volim, podsjeća me na buru :D i zrak je tako svjež i miriše na snijeg :D jučer me čak zaustavio poštar i pitao: a nebudete se vi malo napuhali po ovom vjetru :D zabundam princa maksimalno i još dodatno stavim tj. planirala sam stavit kišnu navlaku da ga zaštiti, ali nju smo ostavili u kući na moru slučajno, pa dok ne kupim novu posluži i kabanica :D treba se snaći :P

I ja obozavam ovo vrijeme ❤️ do - 5 ispod toga i ja kvocam

• Student24
    28. Studeni 2018. 12:27

Gumbek- ja ni tada :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.