Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Studeni 2018. 09:36

Kašicu s rizinim pahuljicama bacite ako ne pojedu, jer se te pahuljice nakon 20 min pretvore doslovno u vodicu, tako da kasica vise ne bude kasica vec sokic.

27. Studeni 2018. 09:40

Povratak na posao - nakostrijese mi se sve dlake na samu pomisao. Imam siguran posao koji obozavam, okolina nije nesto jako toksicna, samo dva tri pojedinca, placa je dobra, uvjeti isto. Al doma s mojim mrvama je doma s mojim mrvama.  Ovako imam osjecaj da mi njihov zivot leti pred ocima jer ih vidim na doslovno 4 sata dnevno.
    Vi koje cete jos barem po jednom na porodiljni, na drugom cete uzivat jos vise, jer znate koliko brzo proleti. 

Frajla
    27. Studeni 2018. 10:13

Kao sto gumbek kaze, kasice s instant pahuljucama bacam odmah. Ostale sam znala ostaviti, pa ponuditi kasnije, al nisam podgrijavala, vec tako sobne temperature. A dugo nam se nije desilo da ostane, jedino da nesto bas nece, al onda ne bude ni kasnije.
    Student, mislim da se prerano brines o pomicanju sata, pa tek smo ovo odradili. Do tada ce princ jos 100 puta promijeniti ritam.
    Povratku na posao se ne veselim, iako bi mi nekada bas dobro dosao dan "odmora". Mozda kad bih mogla raditi 2 dana tjedno 🤔😂 
    Spavanje, ah, bila i ostala nasa bolna tocka. Uz to mu odmah ide i drugi zubic, vidim ga, ali jos ne osjetim, valjda jer je sve oteceno. Jucer je bio bas jadan. 
    Stalno se lomim oko sirupa, ne volim mu jetru opterecivati s puno lijekova, a s druge strane vidim d aga bas boli. Tri veceri mu dajem navecer prije spavanja, a jucer sam i iza rucka.

Frajla
    27. Studeni 2018. 10:18

Sema, bas mi je drago sam ste uspili rijesiti uspavljivanje. Nisu sva djeca ista, kod nas nema sanse za tako nesto, jer nije da on lezi i place. Trenutno se penje i place, prije je gmizo po krevetu, lupo glavom o ogradu i tako, nikad nebi zaspo, od 2 mjeseca valjda ga nisam mogla budnog ostaviti.
    A dobro, proci ce i to, kak moj muz kaze, brzo ce taj prvi srednje, pa onda vise nece spavati s nama 😜
    Moram se pohvaliti kak sam bila jako dobra ove godine i djed mraz je uranio i donio mi robota usisavac 🎉🎉🎉🎉 neznam jel se vise svida meni ili Oliveru 😆

Frajla
    27. Studeni 2018. 10:25

Sorry Gumbek 😂, znam da si se zalila na rascjepkane postoe, ali sjetim se uvjek jos neceg dok posaljem
    Daje tko bebi kruh? Mislim da je student pisala da daje 🤔
    Jel znaju oni pozvakati sredinu ili im se zaljepi za desni? Ja mislim da budem uskoro probala dati.
    Prije je bio problem da ja jedem, a on ne. I sad vec neko vrijeme doruckujemo i rucamo zadjedno. E, al sad vise ni to nije dobro, vristi se na svaki moj zalogaj jer bi on bas to sto ja jedem. Pa bi mogli bar ujutro jesti skupa kruha i abc sira
    Nisam bas puno zagledala, jel imaju za kupiti manja pakiranja svjezeg punomasnog sira? Ja uzela pol kg, a samo on to jede, pa nikako potrositi, pretvorit ce mi se djete u sir 🙈🙊

27. Studeni 2018. 10:57

Pogledaj moje postove 😂

27. Studeni 2018. 11:33

Ja imam rascjepkane postove jer zbog malca ne bi nikad poslala,tako da sorry.jos mi svako malo nesto zasteka mob i bolje da saljem jer aki ne,onda sve ispocetka😑 nije bila vodenasta kasica,ista kao i kad sam slozila.ja sam pojela 😀 malac ima sad "fore" da me mlati po licu i drapa ,cvili,umoran a nikako zaspat. Stalno nesto s njim novo,al ovo mi se ne svida🤨 Bojim se ovog djela kad propuze pomalo,dok vidim s cim imate borbe 😮 mene posao me ceka kad zavrsi porodiljni,vec cu bit u potrazi za poslom. Ali ja jedva ceam radit,a dok pocnem radit cu se zalit sta moram radit i tako,klasika 😀😀 mame kojima su bebe vec 7 mj. ,i koje jos doje,da li su vam klinci prihvatili sva 3 obroka,dojite jos poslije? Dal im porastao apetit s obzirom na pocetak dohrane? 

27. Studeni 2018. 12:56

Zvončica_05

Ja imam rascjepkane postove jer zbog malca ne bi nikad poslala,tako da sorry.jos mi svako malo nesto zasteka mob i bolje da saljem jer aki ne,onda sve ispocetka😑 nije bila vodenasta kasica,ista kao i kad sam slozila.ja sam pojela 😀 malac ima sad "fore" da me mlati po licu i drapa ,cvili,umoran a nikako zaspat. Stalno nesto s njim novo,al ovo mi se ne svida🤨 Bojim se ovog djela kad propuze pomalo,dok vidim s cim imate borbe 😮 mene posao me ceka kad zavrsi porodiljni,vec cu bit u potrazi za poslom. Ali ja jedva ceam radit,a dok pocnem radit cu se zalit sta moram radit i tako,klasika 😀😀 mame kojima su bebe vec 7 mj. ,i koje jos doje,da li su vam klinci prihvatili sva 3 obroka,dojite jos poslije? Dal im porastao apetit s obzirom na pocetak dohrane?

Moj ce sad 7 i po i doji ko novorodjence. A 3 obroka ce imat valjda s godinu i pol 😂

• vokak
    27. Studeni 2018. 13:09

bila lijepo napisala roman i sve nestade.uglavnom noc ne bas dobra.zaspao u 11. ako se ovako nastavi ja znam kako cu funkcionirat s obzirom da po danu ne ne mogu spavat.
    mene moj kod uspavljivanka vjecito cupka po licu stipa oci nos bradu,al navikla sam se vec na male pilice
    e neko bio pitao iz st.
    ja  nekako racunam drugi obrok uvesti sa osam mjeseci.jel se treba ranije? nisam uopce bas proucavala dohranu.radim po osjecaju al racunam da mu dam dva mjeseca da se navikne na jedan obrok i da pojede kolicinski dovoljno za jedan obrok. sta kazu pedijatri? ja to tek trebam pitat.racunam ne zuri mi se.
    joj ja ne bi na posao.jedino na pauzu za maarendu sa kolegama.se moze toono dodes na posao samo za vrijeme pauze a placu primas normalno

27. Studeni 2018. 15:08

Gumbek hvala na info😂 znaci nek se ne nadam da ce se smanjit ubrzo
    vokak ,nama pedijatrica rekla da uvedemo sva 3 pa koji prihvati. Ako nece nece. Mislim da ne mozes pogrijesit s uvodenjem,ti na kraju najbolje poznajes svoje dijete.  🙂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.