Bok mame,
Nova sam na forumu i trebala bi vasu pomoc.
Imam proljetnu bebicu uskoro ce navrsiti 7 mjeseci, u zadnje vrijeme joj po obrazima izbijaju crvene, hrapave flekice. Tijekom dana se smanji crvenilo, ali svaki put kad se uzruja ili zaplace crvenilo se pojaca. Nije nervozna, ne izgleda kao da je to svrbi i nema temperaturu ili bilo kakve simptome da je bolesna, ako ima netko od vas nekakav savjet puno bi nam pomoglo.
Oprostite ako ovo nije forum za to ali eto posto je proljetna bebica kontam da cete pomoci.
Dobro nam dosla, nadam se da cemo se i dalje tipkati. Probaj mazati nekom neutralnom kremom (onom za guzu ili melem), pogotovo kad idete van, obrati paznju ako si promjenila prasak, stavila omeksivac (ja ga izbjegavam koristiti i za svoje majice jer stalno visi po meni). A ako ne prode odi kod doktora, iako bi ja izbjegavala sjediti tamo s bolesnom djecom u ovo vrijeme viroza ako mislis da joj ne smeta...
Nas snijeg prati.
Prvi snijeg ove godine (prosle zime) pao je na petak, zadnji petak koji sam radil. :) danas punimo 7mj i eto pao je. "bacila" sam ga, zbunjen je :D
opala cupala.zivnuo nam topicmi smo poceli s dohranom.malac otvara usta.nadam se da ce se i nastaviti tako.koliko vi dajete za pocetak?
ja spremim malo ne da mi se bacati.racunam tek jetek je pocetak no me treba puno.a bome ni on nije bas mrsavko.
blago vama sa snijegom.i mi bi isto.
btw ako neka prodaje ili zna gdje ima domacih jabuka i krusaka pretvorila sam se u uho...
danas smo grintavi pa toliko od nas za sad
opala cupala.zivnuo nam topicmi smo poceli s dohranom.malac otvara usta.nadam se da ce se i nastaviti tako.koliko vi dajete za pocetak?
ja spremim malo ne da mi se bacati.racunam tek jetek je pocetak no me treba puno.a bome ni on nije bas mrsavko.
btw ako neka prodaje ili zna gdje ima domacih jabuka i krusaka pretvorila sam se u uho…
Ja sam na samom pocetku kuhala pola one male zelene tikvice i otprilike pola od toga bi pojeo.
Ja znam za stranicu lola organics, dostavljaju doma, ali je sve malo skuplje...
btw ako neka prodaje ili zna gdje ima domacih jabuka i krusaka pretvorila sam se u uho…
Koliko hoce dajem. A ne pojede puno.
Ja dajem dok ne zatvori usta i ne zeli ih otvoriti ☺ obicno je to nakon 10ak min. Ne pojede puno, vise je vani nego unutra. Mislila sam da ne pojede nista ali kad joj dajem brokulu drugi dan kaka. Inace mi smo jos uvijek na 5-6 dana s kakanjem. Sad se malo poboljsava kako uvidimo dohranu pa bude na 2-3.
Namirnice kombiniram nesto sam dobila domace, sitno, nesto kupim u bio&bio a do sad sam joj dala i jednu kasicu kupovnu. Nisam nigdje nasla brokulu pa sam kupila od hippa za dojence. Probala sam je i ja, nije losa ☺
tako cu i ja.nesto domace nesto iz bio i bio nesto i kupovnih jer sad nema bas voca...moj beban sad uglavnom kaka svaka dva dana al bas se jakjako muci.savija nogice i stenje ponekad.valjda ce voce i povrce osim onog koje zatvara ucinit svoje.btw da se ne zaboravim neko je pitao za maslinovo.nazalaost nemam domace.
Koje zitarice dajete? Ja sam gledala u dm, al nisam nakraju uzela
Nista dok ne provjerim koje bi bile prigodne za bebu
Ja dajem dok ne zatvori usta i ne zeli ih otvoriti ☺ obicno je to nakon 10ak min. Ne pojede puno, vise je vani nego unutra. Mislila sam da ne pojede nista ali kad joj dajem brokulu drugi dan kaka. Inace mi smo jos uvijek na 5-6 dana s kakanjem. Sad se malo poboljsava kako uvidimo dohranu pa bude na 2-3.
Namirnice kombiniram nesto sam dobila domace, sitno, nesto kupim u bio&bio a do sad sam joj dala i jednu kasicu kupovnu. Nisam nigdje nasla brokulu pa sam kupila od hippa za dojence. Probala sam je i ja, nije losa ☺
Tako je i kod nas 😊 Dajem joj dok otvara usta. Samo sto ona i pojede poprilicno. Nedavno sam joj dala hippovu kasicu jer smo bile vani. Od one male je ostalo samo malo na dnu.
U principu joj kuham, ali ako se dogodi da smo vani u to doba ili bas ne stignem, onda dobije kupovnu.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja isto kuham. kupovnu jos nismo. Nemam puno domaceg pa imam manju griznju savijesti ako skuham sama :D Luda baba...
U nedjelju imamo situaciju di cemo oko 9 izaci iz kuce, a beban rucka oko popodne. sto i kako pripremiti, a da mogu ponjeti sa sobom?
Sortiraj odgovore
Najstariji