Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    20. Studeni 2018. 09:20

m-mama

Službeno će bebolino biti bolestan 😩😥😥 počeo je kašljucati, nos mu je za sad ok. Točno se čuje onaj bolesni kašalj, ahh. Pozitivno.ću mislit da smo još dobro prošli, tek druga prehladica u sad već skoro 7 mj 😕

Vibram da vas preleti!
    Difuzor čuda čini!
    I M mene nanjuši...baš je prava cicoljupka. To veselje kad je polozim na bracni krevet i moment prije nego izvadim cicu za hranjenje...kakvo veselje!  Njoj to nije samo hrana već i maženje na najjače

panda102
    20. Studeni 2018. 09:34

M-mama samo prerezi luk i stavi u zdjelicu pored glave. Naravno da je S dosla do toga i dira luk i lize ruke 😂😂😂 luk uveden
    Jutrooo
    Snijeeeg

panda102
    20. Studeni 2018. 09:35

Mi oblacimo skafandet. Snijeg pada. Idemo vaniiiii

panda102
    20. Studeni 2018. 10:15
    Sta je sad ovo?!
    Sta je sad ovo?!

Pipi77
    20. Studeni 2018. 10:27

Bok mame,
    Nova sam na forumu i trebala bi vasu pomoc.
    Imam proljetnu bebicu uskoro ce navrsiti 7 mjeseci, u zadnje vrijeme joj po obrazima izbijaju crvene, hrapave flekice. Tijekom dana se smanji crvenilo, ali svaki put kad se uzruja ili zaplace crvenilo se pojaca. Nije nervozna, ne izgleda kao da je to svrbi i nema temperaturu ili bilo kakve simptome da je bolesna, ako ima netko od vas nekakav savjet puno bi nam pomoglo. 
    Oprostite ako ovo nije forum za to ali eto posto je proljetna bebica kontam da cete pomoci.

Sarita_00
    20. Studeni 2018. 10:40

Opaaa, lijepo je ovdje zivnulo 😉😉
    Slavonija ❤❤ Je mi tu lijepo, ali ipak srce zatitra na spomen Slavonije 😁 Cim tko ide na nasu stranu, nosi nam zimnicu, domace rezance, taranu... Sad ce biti i mesa... 
    Sve zavidim na snijegu. Kod nas je samo kisa i ljigavo i bljak 😞 
    Imam i ja jednu koja poludi cim me vidi 😂 S muzem je dok ja radim, jede cak na svakih 3 sata, odspava... Cim otvorim ulazna vrata pocinje cendranje, cicanje svakih sat i pol, nosenje... Mislim, na neki nacin uzivam u tome jer bas nadoknadimo to vrijeme sto radim. A nekad me bas umori to stalno cendranje i nosenje. 
    Sa uspavljivanjem smo i dalje u svadi. Zalomi se jedna, dvije ok veceri, onda opet toliko bdijemo do neko doba... Eto sinoc smo iza 1 zaspale. 
    Sto se jela tice, tamani sve redom. Krumpir joj nije bas omiljen, ali ga kamufliram s drugim namirnicama. Ja sam mijesala voce i povrce... Jedan obrok smo uspjeli zamjeniti, pa iza nedjelje (kad napuni 6.mj) polako probamo uvesti drugi. 
    Kao da sam jos nesto htjela napisati... 
    E da, djecica su preslatka 💕💕

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    20. Studeni 2018. 10:51

M-mama nadam se da ce brzo proci.
    Panda uzivajte u snijegu. Kod nas bura jucer i danas pa nista od setnje. 
    Mi smo jos daleko od jednog obroka. Tek smo dosli do jedne zlice 😫 bar se nadam da pojede jednu zlicu.. tjesim se 😃😃

20. Studeni 2018. 12:24

Pipi77

Bok mame,
    Nova sam na forumu i trebala bi vasu pomoc.
    Imam proljetnu bebicu uskoro ce navrsiti 7 mjeseci, u zadnje vrijeme joj po obrazima izbijaju crvene, hrapave flekice. Tijekom dana se smanji crvenilo, ali svaki put kad se uzruja ili zaplace crvenilo se pojaca. Nije nervozna, ne izgleda kao da je to svrbi i nema temperaturu ili bilo kakve simptome da je bolesna, ako ima netko od vas nekakav savjet puno bi nam pomoglo.
    Oprostite ako ovo nije forum za to ali eto posto je proljetna bebica kontam da cete pomoci.

Pozdrav, ovo je forum za sve, od automehanike do zimnice, sve smo pretresale do sad. 
    Moze biti od hladnoce, od grijanja, od zubica, neke namirnice, atopija. Jednostavno receno moze biti sve. Mojima od hladnoce tako bude ako izadjemo da nisu obrazi namazani.

20. Studeni 2018. 12:26

m-mama

Službeno će bebolino biti bolestan 😩😥😥 počeo je kašljucati, nos mu je za sad ok. Točno se čuje onaj bolesni kašalj, ahh. Pozitivno.ću mislit da smo još dobro prošli, tek druga prehladica u sad već skoro 7 mj 😕

Moji oboje kaslju otkako smo pojacali grijanje, ne mora biti da ga nesto lovi. 

yra
    20. Studeni 2018. 14:45

Pipi, potpisala bih Gumbek!
    Slobodno nam se pridruzi, dobrododla si!
    I mi smo bile na snijegu. 
    Mlađi sin joj je donio cijelu grudu u stan. Nihe bila baš oduševljena!😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.