Moram oprati skafander fak
Gdje da si kupim kabanicu? Sad bi isle setati a malo kisica pada. Pojma nemam gdje da to trazim.
Ma kako cu manje ribat. Eno upisala mi krevet. Kao u 7 cu je kod sebe stavit jer je kao volim. Ona mi upisa posteljinu. 😂😂😂😂🔪🔪🔪🔪
Litta, smijes mijesati voce i povrce,al bolje mijesaj voce zitaricama a povrce s mesom ili ako trebas nesto slatko dodaj batat. Mi danas imamo brokulu,cvijetacu i batat za rucak.
Ajmee sto danas ima igrački u lidu,sve bi kupila 😍
Ne znam tko je spomenio tecaj sivanja, svakako idi ako se dvoumis, isla bi i ja 😂
Mi u zadnje vrijeme imamo problema s nocnim spavanjem a bome i s dnevnim uspavljivanjem. Po noci se budi svaka 2h da bi sisao, ne znam jel gladan ili me samo malo trenira 😄
Ja imam vrecu za kolica i super mi je jer se ne moze otkriti, on voli nogama bacakat. Ja mu obucem stramplice i carape,naravno hlace a gore ima zimsku jaknicu i u tome idemo van. Stavim ga u tu vrecu i jos ako je jako hladno preko stavim dekicu,jer ta vreca nije jako debela. Obucu jos ne nosimo jer sve skine i ne isplati mi se stalno oblacit mu. Kad bude jako zima probat cu ponovno ili ce dobit jos jedne carape 😀
Mi imamo medu, al mu je na knap. Moramo uzeti veći bA i vreća za kolica me Privlači. Baš me muće te vježbice, kasnije ću opet probati, strah me da ne radim krivo i onds ode sve u vjetar. Tek u petak idemo opet. Donedavno sam i ja volila zimu, sad mi je nekako prisjela. Em se unutra grije, pa je malo vruce, malo hladno, en je suhi zrak, en to oblačenje. Isto se sva spreznojim. Onda teglim svu prtljagu u vestici i smrzavam se, a u jakni mi bude vruće. Čudo što sam još zdrava. Jedino drago kod zime što mi je ostalo je taj hladni miris. Miris zime i svježeg zraka. Kad netko izvana dode u kuću pa ima taj miris. To mi je neks poseba čar zime. Mi smo što se tiće dohrane ok, samo šti stvarnoo nemam inspiracije. Jučer mi se prose ispekao. Doslovno. Još sad sve smrdi po dimu. Idući ću put uključit alarm da ne zaboravim.
Gdje da si kupim kabanicu? Sad bi isle setati a malo kisica pada. Pojma nemam gdje da to trazim.
Ma kako cu manje ribat. Eno upisala mi krevet. Kao u 7 cu je kod sebe stavit jer je kao volim. Ona mi upisa posteljinu. 😂😂😂😂🔪🔪🔪🔪
Joj falila si nam ovdje.
I izvoli se cesce javljat inace cemo ti poslat sve nase bebe da ti i oni upisaju posteljinu.
I reci onoj honey da se izvoli javit.
Pusa bok
Kod nas ima kabanica u dm-u 😉
Ja sam na kraju uzela onu gumenu plahtu za nas krevet. Ide mi beskrajno na zivce, al koliko je puta popiso moj krevet i po noc ga hranom lezeci i stavim tetru na 4 ili na 8 savijenu i to opet sve promoci kolko frajer proljeva 😤, da nemam mogla bi komotno baciti madrac za pol godine
Moj isto voli kolica, al još smo u košari. Jel ih imate na skroz ravnom il im podignete i stavite nešto ispod? Vodu super pije na čep od flašice 😂 Ajde nek nam je i to krenulo. Odustala san od soka, jer ga i ja rijetko Pijem. Nije kakao 3. Dan je sad😱 Vidjet ćemo poslije ručka, možds me iznenadi. Kod nas danas malo snijeg :) hihi
Jaooo sto je sladak 😍
Mi se isto vozimo u kosari ali kosara ima mogucnost da se glava malo podigne pa onda nije skroz ravno. Probala sam mu sportski dio ali ne odgovara mu jos.
Ima li koja mama iz Dalmacije da ima pravo domaće maslinovo ulje za prodat?
Proso se kuha svega 5min i gasi vatru 😄
Jaooo sto je sladak 😍
Mi se isto vozimo u kosari ali kosara ima mogucnost da se glava malo podigne pa onda nije skroz ravno. Probala sam mu sportski dio ali ne odgovara mu jos.
Ima li koja mama iz Dalmacije da ima pravo domaće maslinovo ulje za prodat?
Proso se kuha svega 5min i gasi vatru 😄
Mi smo isto nabavili domace maslinovo ulje, ali je bas jako, intenzivnog okusa i mirisa. O to nije htio jesti, a stavila sam samo jednu malu zlicicu. Na kraju sam uzela ono iz dm-a. Ima i blaze domace, e sad zaboravih, jel od ranih maslina ili tako nesto...
M-mama preslatki je bebac. Peceni proso 🤣
A i mi smo imali epizode pecene mrkve i to dva puta, kod mojih. Zato mi je super ovo kuhalo na paru, navijem kolko hocu minuta i ono se samo ugasi. Inace bi cesto imala ribanje zagorenih lonaca
Sortiraj odgovore
Najstariji