Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    18. Studeni 2018. 13:45

Student bas mi je zao za drustvo. Ja i nemam bas nekog drustva otkad smo se preselili u zg. Podruzim se s nekim otprilike jednom tjedno, al meni to ok, navikla sam. Bas mi nekidan prijateljica kaze misli su doci, ali kao mozda je nama nezgodno zbog malog i na kraju se nisu ni javili. Bezveze, al dobro....
    Jucer smo upogonili zimsku opremu i sportsko sjedalo prvi put, slika govori 1000 rijeci

Za oblacenje, ja ga cesto sad posjednem u krilo, pa tako oblacim. Nije bajno, al bar je malo lakse. Sretna sam kad stignem staviti pelenu dok lezi.

panda102
    18. Studeni 2018. 20:26

Evo i nas 

Mene ledja opet bole. Svaki dan nam pokusavam ispuniti do maximuma ali i gledam i da skuham i da sredim. Ne mogu gledati nered prevelik, obaj manji mogu. Bila mi je malo smrcava ali ok je. Bez temperature. 
    Prijatelje pa eto mi smo bilo jedini bez djece. I ja sam uvijek imala razumjevanja. Sad one mene zezaju kako sam preopustena hahaha 
    Dohrana. Krenuli s probavanjem. Jede jede i jede. Jedino neki dan nije joj se svidjela kombinacija brokula krompir. Danas sam joj dala s tikvicom i krompirom i pojela je. Mislim da joj je preintenzivna. 

panda102
    18. Studeni 2018. 20:29

Nama je najgore nakon kupanja. Place uzasno. Jer voli se kupati. Jos je pustimo u kadi na stomaku i bukvalno pliva. Hahahha uziiiva. Cim je krenem vadit iz kade je gotooovoooo. Vriska na najjace. 
    Bili smo u Bosni 10 dana. Jela na tri sata. Dosli kuci doji se svakih sat i po 😳😱😂😂😂 
    Ima preko 8kg i 69-70cm. 

panda102
    18. Studeni 2018. 20:38

Kolicaa vooooli. Sad trebam kupiti vrecu. Cekam ceni petak. Moze biti i tri sata u njima bez da se buni. 

Nece mi slike ucitati. Evo ona spava mislim se dal se ic kupat ili ne hahahah

Frajla
    18. Studeni 2018. 21:09

panda102

Nama je najgore nakon kupanja. Place uzasno. Jer voli se kupati. Jos je pustimo u kadi na stomaku i bukvalno pliva. Hahahha uziiiva. Cim je krenem vadit iz kade je gotooovoooo. Vriska na najjace.
    Bili smo u Bosni 10 dana. Jela na tri sata. Dosli kuci doji se svakih sat i po 😳😱😂😂😂
    Ima preko 8kg i 69-70cm.

Ajd nek si se i ti javila 🥂
    Divne ste obje 😍
    A ovo za jelo sam i ja skuzila jos davno, ako ga muz cuva ili ako mu je jako zabavno onda se jede svaka 3-4 sata, a nek je samnom evo ga svaka 2 sata ko da ima stopericu u guzici.

panda102
    18. Studeni 2018. 21:18

Sigurno se pitate: “Ko je ova Panda!?”

panda102
    18. Studeni 2018. 21:19

Frajla

panda102

Ima preko 8kg i 69-70cm.

Ajd nek si se i ti javila 🥂
    Divne ste obje 😍
    A ovo za jelo sam i ja skuzila jos davno, ako ga muz cuva ili ako mu je jako zabavno onda se jede svaka 3-4 sata, a nek je samnom evo ga svaka 2 sata ko da ima stopericu u guzici.

Daaa
    Zato ona ima 100kg
    I tvoj je pravi djecak vec. Med medeni. 

19. Studeni 2018. 08:10

A pando moja, sunce ti tvoje, cesce se javi umjesto da po kuci lickas i glancas

• Litta
    19. Studeni 2018. 08:37

Frajla i Panda preslatki su 
    Mi za vikend jeli brokulu. U sub sam joj dala da sama jede. Bilo je po svuda 😀😁
    Jucer sam joj dala brokuku i rizolino. Rizolino voli pa je bolje jela kad sam joj u to umijesala brokulu. Pod bolje jela mislim pojela je jednu zlicu 😄
    Ovo sad kako je zahladilo ne znam nikako sto joj obuci. Jos kod nas bura. Strah me da joj ne bude hladno. Skafanderi su mi neprakticni ako idem negdje pa smo vani samo kratko. Sva se preznojim sa skidanjem i oblacenjem. I nikako ne znam sto da joj stavim na noge. Carapice i cizmice mi se cine nekako malo. Ako stavim deblje carapice ne prođe joj noga do dna a na cicak su. Veci br joj ne mogu kupiti i u ovima je kao pajo patak velike su. Ocito ja ne znam kako se bebe na zimu oblace 😫
    Razmisljam o vreci za kolica. Jesu li to univerzalne ili se mora kupiti bas za određeni model. Kakva su vam iskustva s tim?
    Jucer obavili veliki shopping u dmu. Premium su opet 2+1 pa ako nekom treba. I jos dobili rucnik za kupanje. 
    Danas imam za nju jos malo brokule a ne znam sto bih tim. Opet rizolino ili da dam jabuku. Mijesate li vi tako povrce i voce ili se ne smije.

19. Studeni 2018. 09:00

Litta

Frajla i Pandapreslatki su
    Mi za vikend jeli brokulu. U sub sam joj dala da sama jede. Bilo je po svuda 😀😁
    Jucer sam joj dala brokuku i rizolino. Rizolino voli pa je bolje jela kad sam joj u to umijesala brokulu. Pod bolje jela mislim pojela je jednu zlicu 😄
    Ovo sad kako je zahladilo ne znam nikako sto joj obuci. Jos kod nas bura. Strah me da joj ne bude hladno. Skafanderi su mi neprakticni ako idem negdje pa smo vani samo kratko. Sva se preznojim sa skidanjem i oblacenjem. I nikako ne znam sto da joj stavim na noge. Carapice i cizmice mi se cine nekako malo. Ako stavim deblje carapice ne prođe joj noga do dna a na cicak su. Veci br joj ne mogu kupiti i u ovima je kao pajo patak velike su. Ocito ja ne znam kako se bebe na zimu oblace 😫
    Razmisljam o vreci za kolica. Jesu li to univerzalne ili se mora kupiti bas za određeni model. Kakva su vam iskustva s tim?
    Jucer obavili veliki shopping u dmu. Premium su opet 2+1 pa ako nekom treba. I jos dobili rucnik za kupanje.
    Danas imam za nju jos malo brokule a ne znam sto bih tim. Opet rizolino ili da dam jabuku. Mijesate li vi tako povrce i voce ili se ne smije.

Ja ne mjesam jer meni ne zvuci fino haha
    Al mislim da smijes. 
    Koliko znam i ima onih kombinacija mrkva i jabuka. 
    Ma svi su na zimu ko pajo patak, ja inace volim zimu, al otkad imam djecu jedva cekam proljece da odbacimo viskove u garderobi. 
    Meni je koma i za stariju, u vrticu vruce, kad idu van mora bit toplo obucena. 
    Kapu nece ni nacrtanu, ja ju jos i natjeram, a ne vjerujem da se tete s njom toliko natezu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI