Moram oprati skafander fak
Gdje da si kupim kabanicu? Sad bi isle setati a malo kisica pada. Pojma nemam gdje da to trazim.
Ma kako cu manje ribat. Eno upisala mi krevet. Kao u 7 cu je kod sebe stavit jer je kao volim. Ona mi upisa posteljinu. 😂😂😂😂🔪🔪🔪🔪
Kod nas ima kabanica u dm-u 😉
Ja sam na kraju uzela onu gumenu plahtu za nas krevet. Ide mi beskrajno na zivce, al koliko je puta popiso moj krevet i po noc ga hranom lezeci i stavim tetru na 4 ili na 8 savijenu i to opet sve promoci kolko frajer proljeva 😤, da nemam mogla bi komotno baciti madrac za pol godine

Moj isto voli kolica, al još smo u košari. Jel ih imate na skroz ravnom il im podignete i stavite nešto ispod? Vodu super pije na čep od flašice 😂 Ajde nek nam je i to krenulo. Odustala san od soka, jer ga i ja rijetko Pijem. Nije kakao 3. Dan je sad😱 Vidjet ćemo poslije ručka, možds me iznenadi. Kod nas danas malo snijeg :) hihi

Jaooo sto je sladak 😍
Mi se isto vozimo u kosari ali kosara ima mogucnost da se glava malo podigne pa onda nije skroz ravno. Probala sam mu sportski dio ali ne odgovara mu jos.
Ima li koja mama iz Dalmacije da ima pravo domaće maslinovo ulje za prodat?
Proso se kuha svega 5min i gasi vatru 😄

Jaooo sto je sladak 😍
Mi se isto vozimo u kosari ali kosara ima mogucnost da se glava malo podigne pa onda nije skroz ravno. Probala sam mu sportski dio ali ne odgovara mu jos.
Ima li koja mama iz Dalmacije da ima pravo domaće maslinovo ulje za prodat?
Proso se kuha svega 5min i gasi vatru 😄
Mi smo isto nabavili domace maslinovo ulje, ali je bas jako, intenzivnog okusa i mirisa. O to nije htio jesti, a stavila sam samo jednu malu zlicicu. Na kraju sam uzela ono iz dm-a. Ima i blaze domace, e sad zaboravih, jel od ranih maslina ili tako nesto...

M-mama preslatki je bebac. Peceni proso 🤣
A i mi smo imali epizode pecene mrkve i to dva puta, kod mojih. Zato mi je super ovo kuhalo na paru, navijem kolko hocu minuta i ono se samo ugasi. Inace bi cesto imala ribanje zagorenih lonaca

Moram oprati skafander fak
Gdje da si kupim kabanicu? Sad bi isle setati a malo kisica pada. Pojma nemam gdje da to trazim.
Ma kako cu manje ribat. Eno upisala mi krevet. Kao u 7 cu je kod sebe stavit jer je kao volim. Ona mi upisa posteljinu. 😂😂😂😂🔪🔪🔪🔪
Ja sam vidjela u h&m ali nije bas klasicna kabanica. Jaknica i hlacice za kisu. Ispod je mislim od flisa pa je toplo.

Moj isto voli kolica, al još smo u košari. Jel ih imate na skroz ravnom il im podignete i stavite nešto ispod? Vodu super pije na čep od flašice 😂 Ajde nek nam je i to krenulo. Odustala san od soka, jer ga i ja rijetko Pijem. Nije kakao 3. Dan je sad😱 Vidjet ćemo poslije ručka, možds me iznenadi. Kod nas danas malo snijeg :) hihi
Presladak je. 😍
Ova poza poslije jela je vrhunska 😃😃

Kad smo vec kod domacih proizvoda, ako tko voli jesti čvarke, bit ce uskoro friških na prodaju 😂
Isto tska moja mama pravi domaće flekice za juhu, doaća jaja, ma sve domace hehe iz srca slavonije 😄😍

Ajmo redom - fancy kabanica za mame je bilo jesenas u zari, kao parka/baloner samo nepromociv materijal i skroz fora je bila, mozda 200 tinjak kuna.
Peceni proso ne zvuci fino, al svi amo imali tih epizoda. Karbonizirani krumpir isto ne mirisi fino 😂
Ulje imam domace maslinovo, jako je intenzivno, al ja stavljam doslovno 2 kapljice, da stavim zlicicu nema teorije da bi htio i te tri zlice pojeat koje inace jede.
Imam neko bio suncokretovo iz dma i nama za salatu znam pomjesat jer mala isto odbija kad je samo domace.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji