Moram oprati skafander fak
Gdje da si kupim kabanicu? Sad bi isle setati a malo kisica pada. Pojma nemam gdje da to trazim.
Ma kako cu manje ribat. Eno upisala mi krevet. Kao u 7 cu je kod sebe stavit jer je kao volim. Ona mi upisa posteljinu. 😂😂😂😂🔪🔪🔪🔪
Ja sam vidjela u h&m ali nije bas klasicna kabanica. Jaknica i hlacice za kisu. Ispod je mislim od flisa pa je toplo.
Moj isto voli kolica, al još smo u košari. Jel ih imate na skroz ravnom il im podignete i stavite nešto ispod? Vodu super pije na čep od flašice 😂 Ajde nek nam je i to krenulo. Odustala san od soka, jer ga i ja rijetko Pijem. Nije kakao 3. Dan je sad😱 Vidjet ćemo poslije ručka, možds me iznenadi. Kod nas danas malo snijeg :) hihi
Presladak je. 😍
Ova poza poslije jela je vrhunska 😃😃
Kad smo vec kod domacih proizvoda, ako tko voli jesti čvarke, bit ce uskoro friških na prodaju 😂
Isto tska moja mama pravi domaće flekice za juhu, doaća jaja, ma sve domace hehe iz srca slavonije 😄😍
Ajmo redom - fancy kabanica za mame je bilo jesenas u zari, kao parka/baloner samo nepromociv materijal i skroz fora je bila, mozda 200 tinjak kuna.
Peceni proso ne zvuci fino, al svi amo imali tih epizoda. Karbonizirani krumpir isto ne mirisi fino 😂
Ulje imam domace maslinovo, jako je intenzivno, al ja stavljam doslovno 2 kapljice, da stavim zlicicu nema teorije da bi htio i te tri zlice pojeat koje inace jede.
Imam neko bio suncokretovo iz dma i nama za salatu znam pomjesat jer mala isto odbija kad je samo domace.
Kad smo vec kod domacih proizvoda, ako tko voli jesti čvarke, bit ce uskoro friških na prodaju 😂
Isto tska moja mama pravi domaće flekice za juhu, doaća jaja, ma sve domace hehe iz srca slavonije 😄😍
Slavonija u ❤️
Svugdje je lijepo u hrvatskoj, al nema meni do zlatne ravnice.
Jel se vasi klinci drugacije ponasaju kad ste vi u blizini?
Ja sam skuzila vec vise puta, recimo nekidan bila rođaka i zabavlja ga, a ja malo peglala u drugoj sobi i cujem da je sve super. Udem u dnevnu odma neko cviljenje, nosio bi se, ma ono, gluma na najjace. Tako se nekad i igra sam i dok mene skuzi gotova igra.
Pa mu se ja nekad znam sakriti 🙈 ako vidim da se lijepo igra, npr. sjednem na kauc gdje me ne vidi. Naravno, ne traje to dugo, nekih 5 min, al nek bude malo sam sa sobom.
Frajla tako je i kod nas. Nekad se navecer zna probuditi cim ja udem u sobu, nanjuši me 😂
Frajla tako je i kod nas. Nekad se navecer zna probuditi cim ja udem u sobu, nanjuši me 😂
I mene moja sisoljubka
Službeno će bebolino biti bolestan 😩😥😥 počeo je kašljucati, nos mu je za sad ok. Točno se čuje onaj bolesni kašalj, ahh. Pozitivno.ću mislit da smo još dobro prošli, tek druga prehladica u sad već skoro 7 mj 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji