Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2018. 12:25

sema

Kad smo vec kod domacih proizvoda, ako tko voli jesti čvarke, bit ce uskoro friških na prodaju 😂
    Isto tska moja mama pravi domaće flekice za juhu, doaća jaja, ma sve domace hehe iz srca slavonije 😄😍

Slavonija u ❤️
    Svugdje je lijepo u hrvatskoj, al nema meni do zlatne ravnice. 

19. Studeni 2018. 12:26

M-mama, mali je presladak, poza nakon jela je vrhunska. 

Frajla
    19. Studeni 2018. 20:22

Jel se vasi klinci drugacije ponasaju kad ste vi u blizini?
    Ja sam skuzila vec vise puta, recimo nekidan bila rođaka i zabavlja ga, a ja malo peglala u drugoj sobi i cujem da je sve super. Udem u dnevnu odma neko cviljenje, nosio bi se, ma ono, gluma na najjace. Tako se nekad i igra sam i dok mene skuzi gotova igra.
    Pa mu se ja nekad znam sakriti 🙈 ako vidim da se lijepo igra, npr. sjednem na kauc gdje me ne vidi. Naravno, ne traje to dugo, nekih 5 min, al nek bude malo sam sa sobom.

• sema
    19. Studeni 2018. 23:09

Frajla tako je i kod nas. Nekad se navecer zna probuditi cim ja udem u sobu, nanjuši me 😂

panda102
    19. Studeni 2018. 23:42

sema

Frajla tako je i kod nas. Nekad se navecer zna probuditi cim ja udem u sobu, nanjuši me 😂

I mene moja sisoljubka

m-mama
    20. Studeni 2018. 01:09

Službeno će bebolino biti bolestan 😩😥😥 počeo je kašljucati, nos mu je za sad ok. Točno se čuje onaj bolesni kašalj, ahh. Pozitivno.ću mislit da smo još dobro prošli, tek druga prehladica u sad već skoro 7 mj 😕 

yra
    20. Studeni 2018. 09:20

m-mama

Službeno će bebolino biti bolestan 😩😥😥 počeo je kašljucati, nos mu je za sad ok. Točno se čuje onaj bolesni kašalj, ahh. Pozitivno.ću mislit da smo još dobro prošli, tek druga prehladica u sad već skoro 7 mj 😕

Vibram da vas preleti!
    Difuzor čuda čini!
    I M mene nanjuši...baš je prava cicoljupka. To veselje kad je polozim na bracni krevet i moment prije nego izvadim cicu za hranjenje...kakvo veselje!  Njoj to nije samo hrana već i maženje na najjače

panda102
    20. Studeni 2018. 09:34

M-mama samo prerezi luk i stavi u zdjelicu pored glave. Naravno da je S dosla do toga i dira luk i lize ruke 😂😂😂 luk uveden
    Jutrooo
    Snijeeeg

panda102
    20. Studeni 2018. 09:35

Mi oblacimo skafandet. Snijeg pada. Idemo vaniiiii

panda102
    20. Studeni 2018. 10:15
    Sta je sad ovo?!
    Sta je sad ovo?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI