Kad smo vec kod domacih proizvoda, ako tko voli jesti čvarke, bit ce uskoro friških na prodaju 😂
Isto tska moja mama pravi domaće flekice za juhu, doaća jaja, ma sve domace hehe iz srca slavonije 😄😍
Slavonija u ❤️
Svugdje je lijepo u hrvatskoj, al nema meni do zlatne ravnice.
Jel se vasi klinci drugacije ponasaju kad ste vi u blizini?
Ja sam skuzila vec vise puta, recimo nekidan bila rođaka i zabavlja ga, a ja malo peglala u drugoj sobi i cujem da je sve super. Udem u dnevnu odma neko cviljenje, nosio bi se, ma ono, gluma na najjace. Tako se nekad i igra sam i dok mene skuzi gotova igra.
Pa mu se ja nekad znam sakriti 🙈 ako vidim da se lijepo igra, npr. sjednem na kauc gdje me ne vidi. Naravno, ne traje to dugo, nekih 5 min, al nek bude malo sam sa sobom.

Frajla tako je i kod nas. Nekad se navecer zna probuditi cim ja udem u sobu, nanjuši me 😂

Frajla tako je i kod nas. Nekad se navecer zna probuditi cim ja udem u sobu, nanjuši me 😂
I mene moja sisoljubka

Službeno će bebolino biti bolestan 😩😥😥 počeo je kašljucati, nos mu je za sad ok. Točno se čuje onaj bolesni kašalj, ahh. Pozitivno.ću mislit da smo još dobro prošli, tek druga prehladica u sad već skoro 7 mj 😕

Službeno će bebolino biti bolestan 😩😥😥 počeo je kašljucati, nos mu je za sad ok. Točno se čuje onaj bolesni kašalj, ahh. Pozitivno.ću mislit da smo još dobro prošli, tek druga prehladica u sad već skoro 7 mj 😕
Vibram da vas preleti!
Difuzor čuda čini!
I M mene nanjuši...baš je prava cicoljupka. To veselje kad je polozim na bracni krevet i moment prije nego izvadim cicu za hranjenje...kakvo veselje! Njoj to nije samo hrana već i maženje na najjače

M-mama samo prerezi luk i stavi u zdjelicu pored glave. Naravno da je S dosla do toga i dira luk i lize ruke 😂😂😂 luk uveden
Jutrooo
Snijeeeg

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji