Student, kad smo dobili prvu bebu drustvo se prepolovilo. Svi su sretni veseli, kao super wauuu, al ono nekako jedan dio ljudi vise nema neke zajednicke tocke i ne kuzi zasto mi sad ne mozemo spontano subotom navecer doc u centar i malo zaruzit( recimo dva para orjentiran na karijeru i jedan par koji ne zeli imati djecu). Oni sa starijom djecom opet ima neki svoj tempo, trening ovaj, rodjendan onaj, turnir, bla bla i njima je cudno kak mi nismo za druzenje u 8 navecer iza treninga. Valjda su zaboravili kak je to s malim klincima.
I onda ostanu dva para koji imaju klince nase dobi i s njima je super, al rijetko se vidimo jer je il neko bolestan ili nesto.
Moje cure koje su solo il bez klinaca su mi ok za popit kavu tu i tamo prek tjedna, al nema navecer nekih cuga i zacudo one to kuze i ok im je, ne pilaju i ne dosadjuju, kazu kad mozes zovi i to je to.
Ovom paru koji je izgubio bebicu mozda treba malo vise vremena samo, mozda se boje da bi se kroz pricu stalno dolazilo na temu bebica i svega vezanog pa da bi ih to vracalo stalno na njihov gubitak.
Mislim da je ful super od vas sto ste ponudili druzenje kad princ spava ili bez njega i smatram da je to dovoljno s tvoje strane, ja bi tu stala. Pokazala si zelju i razumjevanje, a na njima je da prihvate druzenje kada budu spremni.
Ma baš! Slažem se s Gumbek, za neke ljude i kad bi sve napravio nebi bilo dovoljno. Da izmislis toplu vodu opet bi našli Izgovor. Ja kad se zaželim društva većinom odemo nekud. Mi danas dobili vojtu i jojjj ne znam kako ću ja to. , plač, suze.... Izgubit će mi glas od silnog vrištanja. Možda se s vemenom Naviknem. Drugi vikend ćemo fotkanje nabaciti malo :) baš mi je žao što ga
Nisam slikala kao novorodence, vrag i tih 500 kuna. :/ bilo pa prošlo. Al se sjetim da
Nisam bila za ništa , samo bi spavala, slikala ga, gledala i spavala .
Student bas mi je zao za drustvo. Ja i nemam bas nekog drustva otkad smo se preselili u zg. Podruzim se s nekim otprilike jednom tjedno, al meni to ok, navikla sam. Bas mi nekidan prijateljica kaze misli su doci, ali kao mozda je nama nezgodno zbog malog i na kraju se nisu ni javili. Bezveze, al dobro....
Jucer smo upogonili zimsku opremu i sportsko sjedalo prvi put, slika govori 1000 rijeci
Za oblacenje, ja ga cesto sad posjednem u krilo, pa tako oblacim. Nije bajno, al bar je malo lakse. Sretna sam kad stignem staviti pelenu dok lezi.
Evo i nas
Mene ledja opet bole. Svaki dan nam pokusavam ispuniti do maximuma ali i gledam i da skuham i da sredim. Ne mogu gledati nered prevelik, obaj manji mogu. Bila mi je malo smrcava ali ok je. Bez temperature.
Prijatelje pa eto mi smo bilo jedini bez djece. I ja sam uvijek imala razumjevanja. Sad one mene zezaju kako sam preopustena hahaha
Dohrana. Krenuli s probavanjem. Jede jede i jede. Jedino neki dan nije joj se svidjela kombinacija brokula krompir. Danas sam joj dala s tikvicom i krompirom i pojela je. Mislim da joj je preintenzivna.
Nama je najgore nakon kupanja. Place uzasno. Jer voli se kupati. Jos je pustimo u kadi na stomaku i bukvalno pliva. Hahahha uziiiva. Cim je krenem vadit iz kade je gotooovoooo. Vriska na najjace.
Bili smo u Bosni 10 dana. Jela na tri sata. Dosli kuci doji se svakih sat i po 😳😱😂😂😂
Ima preko 8kg i 69-70cm.
Kolicaa vooooli. Sad trebam kupiti vrecu. Cekam ceni petak. Moze biti i tri sata u njima bez da se buni.
Nece mi slike ucitati. Evo ona spava mislim se dal se ic kupat ili ne hahahah
Nama je najgore nakon kupanja. Place uzasno. Jer voli se kupati. Jos je pustimo u kadi na stomaku i bukvalno pliva. Hahahha uziiiva. Cim je krenem vadit iz kade je gotooovoooo. Vriska na najjace.
Bili smo u Bosni 10 dana. Jela na tri sata. Dosli kuci doji se svakih sat i po 😳😱😂😂😂
Ima preko 8kg i 69-70cm.
Ajd nek si se i ti javila 🥂
Divne ste obje 😍
A ovo za jelo sam i ja skuzila jos davno, ako ga muz cuva ili ako mu je jako zabavno onda se jede svaka 3-4 sata, a nek je samnom evo ga svaka 2 sata ko da ima stopericu u guzici.
Sortiraj odgovore
Najstariji