Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Studeni 2018. 23:07

Student, kad smo dobili prvu bebu drustvo se prepolovilo. Svi su sretni veseli, kao super wauuu, al ono nekako jedan dio ljudi vise nema neke zajednicke tocke i ne kuzi zasto mi sad ne mozemo spontano subotom navecer doc u centar i malo zaruzit( recimo dva para orjentiran na karijeru i jedan par koji ne zeli imati djecu). Oni sa starijom djecom opet ima neki svoj tempo, trening ovaj, rodjendan onaj, turnir, bla bla i njima je cudno kak mi nismo za druzenje u 8 navecer iza treninga. Valjda su zaboravili kak je to s malim klincima. 
    I onda ostanu dva para koji imaju klince nase dobi i s njima je super, al rijetko se vidimo jer je il neko bolestan ili nesto. 
    Moje cure koje su solo il bez klinaca su mi ok za popit kavu tu i tamo prek tjedna, al nema navecer nekih cuga i zacudo one to kuze i ok im je, ne pilaju i ne dosadjuju, kazu kad mozes zovi i to je to. 

17. Studeni 2018. 23:16

Ovom paru koji je izgubio bebicu mozda treba malo vise vremena samo, mozda se boje da bi se kroz pricu stalno dolazilo na temu bebica i svega vezanog pa da bi ih to vracalo stalno na njihov gubitak.
    Mislim da je ful super od vas sto ste ponudili druzenje kad princ spava ili bez njega i smatram da je to dovoljno s tvoje strane, ja bi tu stala. Pokazala si zelju i razumjevanje, a na njima je da prihvate druzenje kada budu spremni. 

• Student24
    18. Studeni 2018. 08:22

hvala vam od <3

m-mama
    18. Studeni 2018. 12:52

Ma baš! Slažem se s Gumbek, za neke ljude i kad bi sve napravio nebi bilo dovoljno. Da izmislis toplu vodu opet bi našli Izgovor. Ja kad se zaželim društva većinom odemo nekud. Mi danas dobili vojtu i jojjj ne znam kako ću ja to. , plač, suze.... Izgubit  će mi glas od silnog vrištanja. Možda se s vemenom Naviknem. Drugi vikend ćemo fotkanje nabaciti malo :) baš mi je žao što ga
    Nisam slikala kao novorodence, vrag i tih 500 kuna. :/ bilo pa prošlo. Al se sjetim da
    Nisam bila za ništa , samo bi spavala, slikala ga, gledala i spavala . 

Frajla
    18. Studeni 2018. 13:45

Student bas mi je zao za drustvo. Ja i nemam bas nekog drustva otkad smo se preselili u zg. Podruzim se s nekim otprilike jednom tjedno, al meni to ok, navikla sam. Bas mi nekidan prijateljica kaze misli su doci, ali kao mozda je nama nezgodno zbog malog i na kraju se nisu ni javili. Bezveze, al dobro....
    Jucer smo upogonili zimsku opremu i sportsko sjedalo prvi put, slika govori 1000 rijeci

Za oblacenje, ja ga cesto sad posjednem u krilo, pa tako oblacim. Nije bajno, al bar je malo lakse. Sretna sam kad stignem staviti pelenu dok lezi.

panda102
    18. Studeni 2018. 20:26

Evo i nas 

Mene ledja opet bole. Svaki dan nam pokusavam ispuniti do maximuma ali i gledam i da skuham i da sredim. Ne mogu gledati nered prevelik, obaj manji mogu. Bila mi je malo smrcava ali ok je. Bez temperature. 
    Prijatelje pa eto mi smo bilo jedini bez djece. I ja sam uvijek imala razumjevanja. Sad one mene zezaju kako sam preopustena hahaha 
    Dohrana. Krenuli s probavanjem. Jede jede i jede. Jedino neki dan nije joj se svidjela kombinacija brokula krompir. Danas sam joj dala s tikvicom i krompirom i pojela je. Mislim da joj je preintenzivna. 

panda102
    18. Studeni 2018. 20:29

Nama je najgore nakon kupanja. Place uzasno. Jer voli se kupati. Jos je pustimo u kadi na stomaku i bukvalno pliva. Hahahha uziiiva. Cim je krenem vadit iz kade je gotooovoooo. Vriska na najjace. 
    Bili smo u Bosni 10 dana. Jela na tri sata. Dosli kuci doji se svakih sat i po 😳😱😂😂😂 
    Ima preko 8kg i 69-70cm. 

panda102
    18. Studeni 2018. 20:38

Kolicaa vooooli. Sad trebam kupiti vrecu. Cekam ceni petak. Moze biti i tri sata u njima bez da se buni. 

Nece mi slike ucitati. Evo ona spava mislim se dal se ic kupat ili ne hahahah

Frajla
    18. Studeni 2018. 21:09

panda102

Nama je najgore nakon kupanja. Place uzasno. Jer voli se kupati. Jos je pustimo u kadi na stomaku i bukvalno pliva. Hahahha uziiiva. Cim je krenem vadit iz kade je gotooovoooo. Vriska na najjace.
    Bili smo u Bosni 10 dana. Jela na tri sata. Dosli kuci doji se svakih sat i po 😳😱😂😂😂
    Ima preko 8kg i 69-70cm.

Ajd nek si se i ti javila 🥂
    Divne ste obje 😍
    A ovo za jelo sam i ja skuzila jos davno, ako ga muz cuva ili ako mu je jako zabavno onda se jede svaka 3-4 sata, a nek je samnom evo ga svaka 2 sata ko da ima stopericu u guzici.

panda102
    18. Studeni 2018. 21:18

Sigurno se pitate: “Ko je ova Panda!?”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.