Kod nas jos jedna klasicno losa, ustajanje u 6.20.
A mog malog hrana uopce ne zanima, mozes pored njega jest sta hoces, nije bas tip da pokazuje neku strasnu znatizelju. Svoje pojede kad mu ponudim, al ne grabi nase.
Mala je jedan dan jela cajne kolutice, stavila sam joj 3 u zdjelicu, odem do prozora i okrenem se a u zdjelici 1, ona je braci dala jedan, a on se s njim igra, nije ni probao u usta stavit
Ma i ja se uvijek brinula dal ima dovoljno obroka,5,6 al vjeruj mi da je on gladan i zeljan petog obroka on bi se probudio i trazio..vec je veliki decko haha.. svaka cast ja se neusudim davat ni kruh ni krokice ni nikakve komadice. Jednostavno se bojim da se nezadavi jel ja se nebi snasla i dijete bi mi se ugusilo. Ona ima onaj sisac od silikona di joj stavim komade pa ona to zvace..
Netko je bio spomenuo kako kupamo bebace..
Bebolinu tusira tata, to im je zajednicka aktivnost haha, a u slucaju da tate nema, onda se kupamo u kadici imamo onaj umetak od tkanine, sto se zakaci sa svih strana..
I kod nas je situacija da se mrva budi u noći cca 2 sata nakon što zaspi i onda nema mira dok ju ne stavim na prsa za još jela. Pa se onda opet probudi za cca 3 i pol sata pa opet nemirna i u plaču dok ju ne stavim na prsa. 😣 I to tako sada unatrag 2 tjedna od kada sam joj počela uvoditi dohranu i to u doba ručka. Još nije izbacila niti jedan mliječni obrok. Sad sam joj kroz 2 dana dala i jabuke između 2 obroka pa da vidimo da li se najesti dovoljno kroz dan. Se vi držite one preporuke da se pojedina namirnica uvodi kroz 3 dana i gleda reakcija? Dugo mi je ta 3 dana za jednu namirnicu, pa sam skratila to na 2 dana. Danas će biti drugi dan za paletu. No ja bih joj i popodne dala neku novu voćku kaj ne bude opet jabuka, npr. krušku. Sporo traje širenje palete okusa/raznolikost ako se fakat po 3 dana vrti isto...
Ja se ne drzim strogo tih tri dana. Npr. uvodim blitvu. Jucer ju je jeo sa krumpirom, danas sa palentom, a sutra cu mu ponudit nekaj kaj je vec ranije uvedeno. Ako ima alergiju odreagirat ce, a sto da sam se odlucila za beba vodja dohrane di toga nema?!
Imamo dvije prospavane noći od po 7 sati!!!
Mila je danas prvi puta jela proso. Skuhala sam ga s butternut tikvom i komadićem krumpira. Bilo joj je fino.
Kad su vaše mrve počele sjediti?
M ima 7 mjeseci i još ne sjedi...nije ni blizu iako je ful čvrsta i rukama se odguruje u rikverc.
Imamo dvije prospavane noći od po 7 sati!!!
Mila je danas prvi puta jela proso. Skuhala sam ga s butternut tikvom i komadićem krumpira. Bilo joj je fino.
Kad su vaše mrve počele sjediti?
M ima 7 mjeseci i još ne sjedi…nije ni blizu iako je ful čvrsta i rukama se odguruje u rikverc.
Ja sam bas nekidan pisala da sam nasla malog usred noci kako sjedi izmedju mene i muza i smije se na sav glad. Znaci cca 6.5mj
Ma ja se isto ne drzim pravila 3 dana, pazit cu na jake alergene, a mislim da nije bed ako se da jabzka jedan dan, drugi kruska. Kako student kaze, ak je alergican vjerujem prvi dan da ce odreagirat.
Ja se isto ne drzim toga da 3 dana jede isto. Pa ne znam nikoga da je alergican na krusku,jabuku ili tikvicu i sl.
Jucer je jeo 1.puta tikvicu a danas tikvicu s puretinom, sve 1.puta probao.
On se meni budi cesce nego prije par tjedana, be znam zasto, mozda je skok u razvoju.
Sjedenju nismo ni blizu.
Sjedenje očekujemo iduće godine 😂 Bebolino se tek ponekad odigne na rukice da mu budu ispružene, vježbamo na pilates lopti, ali ga nikamo ne mogu nagovoriti, dok se na vježbicama digne gore. Ponekad se bediram radi takvih stvari, ali onda se sjetim s obzirom na okice da je super. Kako bi meni bilo da mi slika stalno bježi vamo-tamo. Nebi se pomakna s mjesta, kamoli okretala. Kad sam kod okretanja, i to je smanjio. No kako god,Sve će jednom napraviti i. Usavršiti. Mi za sad spavamo po starome, a po vašim pričama onda očekujemo budne noći. Nakon ručka idemo u šetnju, oko 1, tad je najtopliji dio dana. Bas sam sretna da imamo ritam, a vjerujem da je i njemu super da zna kad će što biti. Mi ćemo sutra navjerojatnije špinat,
Sjedenje očekujemo iduće godine 😂 Bebolino se tek ponekad odigne na rukice da mu budu ispružene, vježbamo na pilates lopti, ali ga nikamo ne mogu nagovoriti, dok se na vježbicama digne gore. Ponekad se bediram radi takvih stvari, ali onda se sjetim s obzirom na okice da je super. Kako bi meni bilo da mi slika stalno bježi vamo-tamo. Nebi se pomakna s mjesta, kamoli okretala. Kad sam kod okretanja, i to je smanjio. No kako god,Sve će jednom napraviti i. Usavršiti. Mi za sad spavamo po starome, a po vašim pričama onda očekujemo budne noći. Nakon ručka idemo u šetnju, oko 1, tad je najtopliji dio dana. Bas sam sretna da imamo ritam, a vjerujem da je i njemu super da zna kad će što biti. Mi ćemo sutra navjerojatnije špinat,
Ma velika pusa za vas dvoje hrabrića, sve ce to biti okej, samo mu mrva vise vremena treba, al po tvojoj prici sve ide lijepo svojim tokom
Sortiraj odgovore
Najstariji