Jutro! Imamo prospavanu noc. :) od 19:30 do 7:00. :) oko 11 se javio, mm ga pomazio i do jutra muk :) ali ga pronasli ujutro sa guzom u zraku :D
Ajme bravo i blago vama. Nama nocno spavanje postaje sve gore i gore, sad smo na 3 sigurna budjenja, ponekad i 4
Gumbek, super kak se on to nabrzinu naucio. Jel sjedi bas crvsto i bez pridrzavanja?
Moj se posjedne, ali se vecinu vremena pridržava rukom za nesto/pod ili se klima. I leda su mu jos pogrbljena. Vec 3 dana jede sjedeci jer ne zeli vise u polulezeci polozaj. I onda se tako drzi za pladanj i klima uokolo, a ja ciljam usta 😏
Sema, mi nismo ciklu jos uvodili, ali da imam domacu sigurno bih.
Student, super za prospavanu noc. Ma on je sad vec velik i jak, mislim da se ne trebas brinuti oko spavanja na trbuhu.
Nama su noci u zadnje vrijeme najcesce lose, kud se budi tu se jos nekad neda uspavati, pa se po 2 sata natezemo. Nocas nam je bila super u odonosu na zadnjih par dana, tri nocna budenja, pa ustajanje u 8. S tim da sam se u 2 probudila i vidim da je on pored mene, uopce se ne sjecam kad sam ga uzela😱, ocito sam mu dala i jesti i jos sve pospremila (sesirice na mjesto i spustila majicu) iza toga

Gumbek, super kak se on to nabrzinu naucio. Jel sjedi bas crvsto i bez pridrzavanja?
Moj se posjedne, ali se vecinu vremena pridržava rukom za nesto/pod ili se klima. I leda su mu jos pogrbljena. Vec 3 dana jede sjedeci jer ne zeli vise u polulezeci polozaj. I onda se tako drzi za pladanj i klima uokolo, a ja ciljam usta 😏
Sema,mi nismo ciklu jos uvodili, ali da imam domacu sigurno bih.
Student, super za prospavanu noc. Ma on je sad vec velik i jak, mislim da se ne trebas brinuti oko spavanja na trbuhu.
Nama su noci u zadnje vrijeme najcesce lose, kud se budi tu se jos nekad neda uspavati, pa se po 2 sata natezemo. Nocas nam je bila super u odonosu na zadnjih par dana, tri nocna budenja, pa ustajanje u 8. S tim da sam se u 2 probudila i vidim da je on pored mene, uopce se ne sjecam kad sam ga uzela😱, ocito sam mu dala i jesti i jos sve pospremila (sesirice na mjesto i spustila majicu) iza toga
Lijepo sjedi, prosli tjedan se pridrzavao i bas je smjesan bio, sad je ledja ispravio i izgleda ok.
Al vidi se da mu fale jos bocne obrane, prednja je ok.
Gumbek - i mi smo imali period jako lošeg noćnog spavanja tamo kad se sat mijenjao. Ma i dnevno nam je tada bilo u kukiju :D sad je to sve puno bolje. Navikli smo ga na dnevno uspavljivanje u kolicima. Lakše mi ga vozat nego nosat i sinoć mi kolica ostala u gepeku u autu u garaži. Za jutarnje spavanje nosala sam 45 min. izmučila i sebe i dijete. kod nas danas nikako da se magla povuče do kraja pa nismo išli u šetnju. samo na kratko do banke.
Super za posjedanje. Princ voli biti u hranilici, ali tamo ga stavim samo kad papa. Čekam da se sam posjedne, a to nije na vidiku. Ali baš se bori u krilu i sve da sjedi. Sa položajima sjedenja je na mamu. drugi puta kad je bio u hranilici stavio se u maminu omiljenu pozu :D
Frajla - od kad se okreće t-l i l-t vrlo često spava na trbuhu. Samo, noćas je prvi puta guza bila doslovno u zraku, a ne ravno na krevetu kao i inače.
sve si to odradila i ne siječaš se? jesi sigurna da ga nije mm stavio u krevet?

Meni je danas dan da ne znam dal bih prije jela, oprala kos, zaspala ili pospremala, najbolje ništa od navedenog 😂

Kako kupate bebe?
Mi smo se preselili u kupaonu na pod. Imamo podno grijanje i kadicu i onu podlogu stavim jedno pored drugog. U kadicu stavim 2 velika ručnika kao jastuk da mu bude glava gore i da ga mogu okupati bez da ga pridržavam. Obozava vodu i sve smoci oko sebe pa mi je pod najbolji. S obzirom ds je zima i ti ručnici mi se sad suše sto godina, ( ljeti sam ih stavila na dunce i bili su suhi za par sati), zanima me imate kakve ideju? Da ne palim centrifugu za 2 ručnika

Mi se kupamo u kadici koju stavimo u kadu. Tako najmanje imamo posla kasnije :D stavimo samo jedan rucnik pod glavu, ocijedimo ga i posusimo na radijatoru u kupaoni.
Uveli smo 1.obrok. Fino izbacili jednu bocicu. Kad da uvedemo drugi obrok? Koliko minimalno mlijeka moraju bebachi piti u ovoj dobi?

Ja isto kadicu stavim u veliku kadu, imam onu kutnu prostranu i nemam problema kasnije s brisanjem vode. A rucnike ne stavljam, jednu ruku pod vrat i pazuh, s drugom ga perem i to je to. Veceras sam ga posjela u kadicu i samo pridrzavala da se ne prebaci glavom u vodu. Iskreno nebi mi se dalo jos s rucnicima zafrkavat, malo sam ljena za takve stvari.
Student sigurno sam ga ja uzela jer je krevetic s moje strane, bio je do ruba, a ja u sredini i ta sisa mi je bila prazan 😆 ma bila sam ja 100% budna kad sam to sve radila, samo se ne sjecam. To mi se i prije znalo dogadati, npr da ugasim alarm i zaspem, pa se kasnije ne sjecam da je zvonio.
Mi ga nasapunamo na prematalici, kadicu stavimo isto u veliku kadu i tu ga isperemo. Nikakve dodatne rucnike, tetre ili sto vec ne koristimo. Kupili jos dok sam trudna bila onu neku lezaljku kao za kadu, ni jednom nismo koristili

Mi se kupamo u kadici koju stavimo u kadu. Tako najmanje imamo posla kasnije :D stavimo samo jedan rucnik pod glavu, ocijedimo ga i posusimo na radijatoru u kupaoni.
Uveli smo 1.obrok. Fino izbacili jednu bocicu. Kad da uvedemo drugi obrok? Koliko minimalno mlijeka moraju bebachi piti u ovoj dobi?
Negdje sam procitala 500 ml mlijeka da trebaju popiti, ali provjeri si jos. Ne mora to sve biti na bocu, mozes mu napraviti zitarice s mlijekom npr. Mi smo vec nekih tjedan dana na dva obroka+sto nesto gricne ako nas vidi da jedemo. On bas voli jesti. Ne svida mu se uvjek sve, ali dok vidi zdjelicu veseli se

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji