Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    05. Studeni 2018. 22:00

O kakva 2mj za tate je riječ? Nisam izgleda upućena

• Student24
    05. Studeni 2018. 22:05

sema

O kakva 2mj za tate je riječ? Nisam izgleda upućena

Po zakonu od mislim da srpnja 2013. ukoliko mama koristi 6+6 mjeseci (porodiljni + rodiljni) tata ima pravo na dva dodatna mj koja moze iskoristiti do 7.godine djetrtova zivota i to ili odjednom u komadu ili dva puta po mjesec dana. 

06. Studeni 2018. 06:58

Mi se po novom posjedamo. Probudim se nocas a sinek sjedi na krevetu izmedju mene i muza i smije se na sav glas 😂

Iskrica
    06. Studeni 2018. 10:14

Gumbek

Mi se po novom posjedamo. Probudim se nocas a sinek sjedi na krevetu izmedju mene i muza i smije se na sav glas 😂

Aaa super, koja scena, vesela spretna mrva 🤗

• Student24
    06. Studeni 2018. 15:40

Gumbek

Aaaaaa <3

• sema
    06. Studeni 2018. 16:00

Gumbek uvijek zaboravim koliko je beba stara kad nema stikera da pise 😊
    Kad ste dali bebama ciklu da jedu? 
    Moj je jucer probao peceni batat i jabuku i bio je odusevljen a imam domacu ciklu pa ne znam kada to uvest. Ja bi odmah da mi ne propadne 😀

06. Studeni 2018. 16:06

sema

Gumbek uvijek zaboravim koliko je beba stara kad nema stikera da pise 😊
    Kad ste dali bebama ciklu da jedu?
    Moj je jucer probao peceni batat i jabuku i bio je odusevljen a imam domacu ciklu pa ne znam kada to uvest. Ja bi odmah da mi ne propadne 😀

Za 10 dana 7mj.
    Ja bi isto uvela na tvom mjestu, puna je zeljeza i zdrava je, kuhana cikla ne napuhuje. Ja sve sto dobijem domace uvodim, bez obzira na kalendar, zao mi je da propada a idealno da isprobamo.
    Ja sam jucer dala junetinu kuhanu, a junetina ide kao tek s 9 ili 10 mj. Mama mi dofurala iz slavonije od rođaka, tako da sam bez razmisljanja dala jer znam da je pravo, cisto, domace meso. 

• sema
    06. Studeni 2018. 20:15

Gumbek hvala na savjetu 😘
    Isprobat cemo onda ciklu ovih dana

• Student24
    07. Studeni 2018. 07:55

Jutro! Imamo prospavanu noc. :) od 19:30 do 7:00. :) oko 11 se javio, mm ga pomazio i do jutra muk :) ali ga pronasli ujutro sa guzom u zraku :D 

07. Studeni 2018. 08:44

Student24

Jutro! Imamo prospavanu noc. :) od 19:30 do 7:00. :) oko 11 se javio, mm ga pomazio i do jutra muk :) ali ga pronasli ujutro sa guzom u zraku :D

Ajme bravo i blago vama. Nama nocno spavanje postaje sve gore i gore, sad smo na 3 sigurna budjenja, ponekad i 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.