O kakva 2mj za tate je riječ? Nisam izgleda upućena
Po zakonu od mislim da srpnja 2013. ukoliko mama koristi 6+6 mjeseci (porodiljni + rodiljni) tata ima pravo na dva dodatna mj koja moze iskoristiti do 7.godine djetrtova zivota i to ili odjednom u komadu ili dva puta po mjesec dana.
Mi se po novom posjedamo. Probudim se nocas a sinek sjedi na krevetu izmedju mene i muza i smije se na sav glas 😂
Mi se po novom posjedamo. Probudim se nocas a sinek sjedi na krevetu izmedju mene i muza i smije se na sav glas 😂
Aaa super, koja scena, vesela spretna mrva 🤗
Aaaaaa <3
Gumbek uvijek zaboravim koliko je beba stara kad nema stikera da pise 😊
Kad ste dali bebama ciklu da jedu?
Moj je jucer probao peceni batat i jabuku i bio je odusevljen a imam domacu ciklu pa ne znam kada to uvest. Ja bi odmah da mi ne propadne 😀
Gumbek uvijek zaboravim koliko je beba stara kad nema stikera da pise 😊
Kad ste dali bebama ciklu da jedu?
Moj je jucer probao peceni batat i jabuku i bio je odusevljen a imam domacu ciklu pa ne znam kada to uvest. Ja bi odmah da mi ne propadne 😀
Za 10 dana 7mj.
Ja bi isto uvela na tvom mjestu, puna je zeljeza i zdrava je, kuhana cikla ne napuhuje. Ja sve sto dobijem domace uvodim, bez obzira na kalendar, zao mi je da propada a idealno da isprobamo.
Ja sam jucer dala junetinu kuhanu, a junetina ide kao tek s 9 ili 10 mj. Mama mi dofurala iz slavonije od rođaka, tako da sam bez razmisljanja dala jer znam da je pravo, cisto, domace meso.
Jutro! Imamo prospavanu noc. :) od 19:30 do 7:00. :) oko 11 se javio, mm ga pomazio i do jutra muk :) ali ga pronasli ujutro sa guzom u zraku :D
Jutro! Imamo prospavanu noc. :) od 19:30 do 7:00. :) oko 11 se javio, mm ga pomazio i do jutra muk :) ali ga pronasli ujutro sa guzom u zraku :D
Ajme bravo i blago vama. Nama nocno spavanje postaje sve gore i gore, sad smo na 3 sigurna budjenja, ponekad i 4
Sortiraj odgovore
Najstariji