Vokak, neznam bas koliko sad ima sezonskog koje je za pocetak prikladno. Mozda neko ima vise pojma o tome, al uglavnom je sve to "pocetno" nekako vise ono sto dozrijeva u proljece i ljeto. Ja kupim tikvice u ducanu, nemam izbora.
Ako si iz zagreba, nemogu vise pamtit, privatnik za preporucit je Sabol, a ako ce bit potrebe lako se prebacis na uputnicu negdje, ali ako te brine svakako odi po misljenje, pogotovo ako ne vjerujes pedijatru 100%.
Sretno u svakom slucaju, nadam se da nije nista, vec da bebac samo jos nije kliknuo za okretanje
mozda sam se krivo izrazila pedi nam je odlican, ali evo cudno mi da s 4. sve super a s pet i pol se jos ne okrece. znam ja da svako dijete ima svoj tempo, bebi je i nesto ranije rodjen, ali s obzirom da na veliko citam kako se bebani okrecu o sa tri mjeseca nw mogu se ne zapitati zasto moj nece...ako u iducih desetak dana ne odluci da je vrijeme odosmo privatno u fizijatra.
mrkvica nije bas naj izbor za nekakace da.
ja bih htjela zapoceti npr s tikvicom al kao sto kazete svjeze nema,jedino iz ducana pa se onda mislim jel bas pametno prvo nju kad ne vvjerojatno tretirana...il da krenem prvo s vocem jabukom...nje nesto imam domace...uhhh nije ova dohrana laka...
Vokak koliko prije je rođena beba? Moj je npr mjesec dana, i korigirana dob mu je 5,5 mj. Tako da se neke stvari toleriraju. Rekao nam je dokt.
nije nesto previse 12 dana.ali je rodjen jako malen ispod 2.5 kg.apgar mu je pak bio 10/10 umatoc tome
vokak- ispričavam se, stvarno sam pogrešo onda ja shvatila...
Nemoj paničariti, ali potraži drugo mišlljenje. Sad će ubro i sistematski sa 6 mjeseci pa prokomentiraj i sa pedijatrom. Držimo ige da te već sutra iznenadi ;)
nadam se da vam je bila divna nedjelja
Ja se nadam da ovom mom idu zubi, iako jos nista nije nateceno. Zovemo ga krpelj, ne smijem mrdnuti. Hoce se igrati jedino ako ja sjedim pored njega ili po mogucnosti da lezi preko mene tako da dohvati igracke 🤦🏼♀️
Ako smo muz i ja s njim i ako se jedno odmakne 2 koraka to je odmah razlog za plac.
I poceo se pomalo dizati na noge, klekne, prebaci trup preko mene i onda ispruzi noge i lamata guzom uoklolo
Ja se nadam da ovom mom idu zubi, iako jos nista nije nateceno. Zovemo ga krpelj, ne smijem mrdnuti. Hoce se igrati jedino ako ja sjedim pored njega ili po mogucnosti da lezi preko mene tako da dohvati igracke 🤦🏼♀️
Ako smo muz i ja s njim i ako se jedno odmakne 2 koraka to je odmah razlog za plac.
I poceo se pomalo dizati na noge, klekne, prebaci trup preko mene i onda ispruzi noge i lamata guzom uoklolo
Nama je izasla donja jedinica, a naotecena je gornja dvojka, tako da nemora nista znaciti.
Ajme, akrobata mali..
Princ se krenuo okretat dva puta za redom u jednom smjeru :D
Mi smo na nogama od danas 😌 tako spretno se popeo ko da to radi vec danima.
Nisam mogla vjerovat, i sad stvarno vise ne smije sekundu ostat bez nadzora.
Al zato nam dohrana steka maksimalno. Zlica, dve i to je to
Hehe Gumbek kak se decki prate. A tvoj je jos mlađi. Meni zivcira sto on krene, a nista ne usavrsi vec ide dalje. Nit puza kako treba (par put zamahne i onda krene vojnicki) nit sjedi stabilno, a evo on bi vec stojao.
Mi jedemo super, cak se stalno svadam se muzem, on kaze da mu dajem previse 😤 pa ne mogu ostavit dijete gladno ako hoce jos, nikad ga ne trpam ako nece, on zjeva na zadnju zlicicu isto kao da je prva. Napravim mu oko 2-2,5 dl. Mislim, poslje tog mu ne dajem vise, al muz bi prekinuo dok ovaj prvi put ne zine, a on se jadan zageda u nesto ili se igra s nekom mrvicom po hranilici, ne znaci odma da nece vise.
Na dva obroka smo i ostajemo na tome jos 2, 3 mjeseca jer sad rijetko sisa, ujutro kad se probudi, navecer prije spavanja i obicno jos samo 1 kroz dan, jednino ako se nadigne u 6 kao danas onda eto 2 put.
Nesto mu je poviseno u krvi, pa se mora testirati na parazite, stalno neke komplikacije 😣
Hehe Gumbek kak se decki prate. A tvoj je jos mlađi. Meni zivcira sto on krene, a nista ne usavrsi vec ide dalje. Nit puza kako treba (par put zamahne i onda krene vojnicki) nit sjedi stabilno, a evo on bi vec stojao.
Mi jedemo super, cak se stalno svadam se muzem, on kaze da mu dajem previse 😤 pa ne mogu ostavit dijete gladno ako hoce jos, nikad ga ne trpam ako nece, on zjeva na zadnju zlicicu isto kao da je prva. Napravim mu oko 2-2,5 dl. Mislim, poslje tog mu ne dajem vise, al muz bi prekinuo dok ovaj prvi put ne zine, a on se jadan zageda u nesto ili se igra s nekom mrvicom po hranilici, ne znaci odma da nece vise.
Na dva obroka smo i ostajemo na tome jos 2, 3 mjeseca jer sad rijetko sisa, ujutro kad se probudi, navecer prije spavanja i obicno jos samo 1 kroz dan, jednino ako se nadigne u 6 kao danas onda eto 2 put.
Nesto mu je poviseno u krvi, pa se mora testirati na parazite, stalno neke komplikacije 😣
2.5 deci?
Pa mi toliko necemo sa godinu dana jest.
Al zato bi na sisu svakih pola sata i onda se tako folira ko da nije jeo 3 dana, sav stenje i cmakce ko da ga izgladnjujem. folirant mali.
Sortiraj odgovore
Najstariji