Sta planirate bebacima za zimu? Skafandere? Jakne? Medo odjelca?
Ja sam s curom imala sve i sjecam se da me sve nesnosno zivciralo, a i nju. Sad nisam uopce pametna sta da kupujem jer nisam pukla da bacam novac na sve troje
Zimsku jaknicu smo dobili. Skafander cemo uzet samo ako i kad padne snijeg da moze van. :) medo odjelca su mi zakon, ali nisu mi dovoljno topla za zimu...
Citam ovo sto je Gumbek nabrojala i mislim si, pa sta ce joj sve pobogu. I onda si u glavi krenem nabrajati i skuzim da imamo i vise 🙈🤦🏼♀️
Imamo medo odjelce (tj tigra 🤣), isto mislim da nije dovoljno toplo za zimu, to moze proci za bebice koje leze u kosari, pa su zasticene i mozda jos pokrivene dekicom. Imamo jaknicu za klokanicu, zimsku vrecu za kolica, zimsku jaknu koju smo dobili i jos vestu s krznom iznutra koju smo kupili (popust u c&a iz dm knjizice 😉). Znaci za kolica ce biti jakna+vreća. Skafander ne mislim uzimati, ne izgleda mi prakticno, ne zeli vise lezati dok ga oblacim, a stojati naravno jos ne zna. I medu stavljamo samo ako znam da ne idemo nigdje gdje ga treba skidati.
Ja mislim da cu trazit negdje debljeg medu, s obzirom da se puno nosimo mislim da ce biti ok, i nezaobilazna jakna, iako nisam sigurna za nju.
Kad se vozimo u autu zimi skidam klincima debele jakne iz sigurnosnih razloga, gdje god da udjes u zatvoreni prostor opet ih moram skinut jer zakuhaju pa se unervoze, za maramu i nosiljku mi je prakticniji medo da se ne povlaci preko ledja
I mi najvise volimo medu, i to sam bas debeli nasla tak da ce bit za velike zime..imamo i jakne i skafander..
Imaju u kiku one debele dekice i bas sam jucer vidila medo odjelca od istog takvog materijala, pa ako vam se svida tako nesto bacite oko. Mislim da su bili 130 kn
Ovakve
Imaju u kiku one debele dekice i bas sam jucer vidila medo odjelca od istog takvog materijala, pa ako vam se svida tako nesto bacite oko. Mislim da su bili 130 kn
Ovakve
Bas cu pogledat, hvala
Mi danas obavili sistematski "s 6 mjeseci", malo kasnimo... ugl, frajer u 2 mjeseca dobio 1,3 kg 🤣, kad svi uspore s debljanjem on ubrzo. Sad smo na 7,7 kg. Špotala nas dr da mora cesce meseko jesti, zbog zeljeza. I dobili uputnicu za krv vaditi, ona to svima daje sa 6 mj.
I mi kasnimo, jer smo cjepivo sa 4 mj odgadjali dva puta pa smo ga s 5 primili pa imamo termin za sistematski sa 7. Nas pedijatar isto daje uputnicu za krv i urin sa 6 mj, mala mi je bila anemicna na toj kontroli, al rekao je da ga to ne brine
Frajla, M je sa 6 mj imala 7300 i 66cm.
Za zimu imamo vrecu za kolica, medo odjelce iz Pepca za 69kn i skafander. Mislim da cu morati i jaknicu kupiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji