Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2018. 20:29

Sta planirate bebacima za zimu? Skafandere? Jakne? Medo odjelca? 
    Ja sam s curom imala sve i sjecam se da me sve nesnosno zivciralo, a i nju. Sad nisam uopce pametna sta da kupujem jer nisam pukla da bacam novac na sve troje

• Student24
    08. Studeni 2018. 22:26

Zimsku jaknicu smo dobili. Skafander cemo uzet samo ako i kad padne snijeg da moze van. :)  medo odjelca su mi zakon, ali nisu mi dovoljno topla za zimu...

Frajla
    09. Studeni 2018. 08:47

Citam ovo sto je Gumbek nabrojala i mislim si, pa sta ce joj sve pobogu. I onda si u glavi krenem nabrajati i skuzim da imamo i vise 🙈🤦🏼‍♀️
    Imamo medo odjelce (tj tigra 🤣), isto mislim da nije dovoljno toplo za zimu, to moze proci za bebice koje leze u kosari, pa su zasticene i mozda jos pokrivene dekicom. Imamo jaknicu za klokanicu, zimsku vrecu za kolica, zimsku jaknu koju smo dobili i jos vestu s krznom iznutra koju smo kupili (popust u c&a iz dm knjizice 😉). Znaci za kolica ce biti jakna+vreća. Skafander ne mislim uzimati, ne izgleda mi prakticno, ne zeli vise lezati dok ga oblacim, a stojati naravno jos ne zna. I medu stavljamo samo ako znam da ne idemo nigdje gdje  ga treba skidati.

09. Studeni 2018. 08:53

Ja mislim da cu trazit negdje debljeg medu, s obzirom da se puno nosimo mislim da ce biti ok, i nezaobilazna jakna, iako nisam sigurna za nju.
    Kad se vozimo u autu zimi skidam klincima debele jakne iz sigurnosnih razloga, gdje god da udjes u zatvoreni prostor opet ih moram skinut jer zakuhaju pa se unervoze, za maramu i nosiljku mi je prakticniji medo da se ne povlaci preko ledja

• ivaanaaa
    09. Studeni 2018. 10:30

I mi najvise volimo medu, i to sam bas debeli nasla tak da ce bit za velike zime..imamo i jakne i skafander..

Frajla
    09. Studeni 2018. 11:02

Imaju u kiku one debele dekice i bas sam jucer vidila medo odjelca od istog takvog materijala, pa ako vam se svida tako nesto bacite oko. Mislim da su bili 130 kn
    Ovakve

09. Studeni 2018. 11:47

Frajla

Imaju u kiku one debele dekice i bas sam jucer vidila medo odjelca od istog takvog materijala, pa ako vam se svida tako nesto bacite oko. Mislim da su bili 130 kn
    Ovakve

Bas cu pogledat, hvala

Frajla
    09. Studeni 2018. 14:02

Mi danas obavili sistematski "s 6 mjeseci", malo kasnimo... ugl, frajer u 2 mjeseca dobio 1,3 kg 🤣, kad svi uspore s debljanjem on ubrzo. Sad smo na 7,7 kg. Špotala nas dr da mora cesce meseko jesti, zbog zeljeza. I dobili uputnicu za krv vaditi, ona to svima daje sa 6 mj.

09. Studeni 2018. 17:11

I mi kasnimo, jer smo cjepivo sa 4 mj odgadjali dva puta pa smo ga s 5 primili pa imamo termin za sistematski sa 7. Nas pedijatar isto daje uputnicu za krv i urin sa 6 mj, mala mi je bila anemicna na toj kontroli, al rekao je da ga to ne brine 

yra
    09. Studeni 2018. 17:19

Frajla, M je sa 6 mj imala 7300 i 66cm.
    Za zimu imamo vrecu za kolica, medo odjelce iz Pepca za 69kn i skafander. Mislim da cu morati i jaknicu kupiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.