Panda, vjerujem da ti nije lako... jesi probala mozda one zute dude, zaboravih koji je to materijal, znaci gore da nije ovaj prozirni silikon nego zuta guma neka. Imaju i anatomske i onak da je gore okruglo ko sto su prije bile. Kod nas ima u muller, pa baci oko
O je sinoc urlo zbog ciscenja nosa toliko da sam se bas uplasila. Do sad je uvjek bio problem ukapati nos, a dao je cistiti, dok bi cuo usisavac smirio bi se. A sinoc da ukapati, a za ciscenje je bilo vristanje na najjace. Jos kak me iznenadio nisam dobro pocistila i upalim opet usisavac, a on jadan toliko place da se poceo tresti. Ne mogu ga ostaviti takvog balavog, i probudio se jer nije mogo disati 😣
Imam Avent ultra soft i prihvata je samo kad joj se spava. Tako da sam u polusnu joj gurala dudu hahaha kako je muz skocio kad je pocela vristat. Bio je siguran da sam je zdrobila. A ona u svom kreveticu. Poslije smo se smijali. Ona toliko voli sisu da je to strasno. Ja ni ne legnem kraj nje ona vec zine 💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️
Nama je danas peti dan dohrane. Probali smo mrkvicu i tikvicu i danas kombinaciju. Pojede nekih 50ml :D danas štrajka sa bocom, valjda zbog kašica (nadam se), a ne da se nešto valja iza toga... možda zub više? sinoć je predivno spavao, većeras je tako slatko i mirno zaspao.... baš je jako dobar. Da li vaši guguguću? princ baš i ne. u trenucima tišine zna onako malo krenuti agu i to, ali ne sad pretjerano. ima li razloga za brigu?
želim svima slatke snove bez buđenja :D
Moj zna gugutati ujutro cim se probudi i preko dana kad se sam igra kao da prica sa igrackama, ali to ponekad kad mu se da. Na glas se smije kao veliki kad se glupiram s njim, a nekad krene vristat kad je ljut ili kad ga gnjavim 😂
Moja ne usucuje. Od kad otvori oci dok ne zaspi. Samo guguce ili kresti. Zovemo je vrana ubi nas hahahaha
Moj malo, tu i tamo nesto kao guguce, al pored sestre koja se ne gasi od jutra do mraka tesko da moze i doci do izrazaja. Zato se smije glasno i grlato
Moj isto slabo prica. Ah decki, nemaju bas puno za reci 🤣
Od malih nogu se vide razlike 😂
Dok mali jede imam vremena bacit oko na forum, vidim kod zimskih pricaju o #zaustavimosutnju, pa evo sad kad je sve malo leglo na svoje mjesto sta vam se cini, jeste sad ogorcene na neke postupke koji su vam u periodu poroda bili uredu, dal bi sad reagirali na nesto na sto tada nista i slicno.
Evo ja se recimo s prvog poroda sjecam sivanja i da me pocela sivati cim je piknula anesteziju, bolilo je ko sam vrag a beba na prsima, nitko drugi nije radjao u tom trenu i bilo je ful mirno tako da mislim da se moglo malo sacekat da anestezija ulovi.
Ja sam rodila na carski, dobila spinalnu anesteziju. Rekli su mi da ce osjecaj biti neugodan ali da nece boliti. Mozda nije dobro uhvatila jer kad su poceli bolilo me po desnoj strani, lijeva je bila ok. Pocela sam se vrtiti i dobila odmah opcu i dalje se ne sjecam ☺ kasnije kad mi se pceo vracati osjet desnu stranu sam brzo osjetila a lijevoj je trebalo sat vremena. Meni je bilo ok, ne mogu se pozaliti, stvarno su se potrudili.
Imala bih jedino svasta za napisati o pregledima trudnica, cekanju itd. Isla sam privatno pa sam vecinu izbjegla. Zalosno je jedino sto vih placala utz i da nisam isla privatno jer moja gin. naplacuje ili da uputnicu za bolnicu. A u bolnici pregled traje 5min a ceka se 2h. Sve je to ok kad si mozes priustiti privatne preglede, ima onih koji ne mogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji