litta- ja sam se u trudnoci izvukla jer su mi gd dijagnosticirali dosta kasno, ako ga je uopce bilo, pa sam samo jednom radila onaj profil :P nemam ja instinkta za dohranu, ja to onako, tablicno :D
Gumbek-bravo za puzanje, jao za zid :) i ja sam procitala da ide bijela, a ne integralna riza bebama. Ni ja ne planiram davat -lina, ali ne iskljucujem da nekad necu dati. Zelis veliko dvoriste? Uvijek si dobro dosla ;) kaze mm da bi svatko tko zeli veliko dvoriste trebao jednom kosit nase, da potvrdi zelju :)
Panda102-link je super i meni je rijesio neke nedoumice. hvala ;) hmmm mislim da necu kuhat voce. Treba li se? Mislim kak cu kuhat bananu?!
Frajla- ne bi ni ja ponavljala ogtt, ali kako u obitelji imam vise slucajeva dijabetesa savijest mi nije dala mira i doktor se slozio. Nalaz je uredan, cak je jutarnji bio prenizak :P ali sam anemicna… savijeti za prirodno podizanje zeljeza i krvi? Osim cikle i aronije?
ima smisla neispavanost. Danas je imao tri spavanca pa da vidimo…
Kiseli pekmez od jabuka. Odlican za anemiju. Tj protiv hhahah
litta- ja sam se u trudnoci izvukla jer su mi gd dijagnosticirali dosta kasno, ako ga je uopce bilo, pa sam samo jednom radila onaj profil :P nemam ja instinkta za dohranu, ja to onako, tablicno :D
Gumbek-bravo za puzanje, jao za zid :) i ja sam procitala da ide bijela, a ne integralna riza bebama. Ni ja ne planiram davat -lina, ali ne iskljucujem da nekad necu dati. Zelis veliko dvoriste? Uvijek si dobro dosla ;) kaze mm da bi svatko tko zeli veliko dvoriste trebao jednom kosit nase, da potvrdi zelju :)
Panda102-link je super i meni je rijesio neke nedoumice. hvala ;) hmmm mislim da necu kuhat voce. Treba li se? Mislim kak cu kuhat bananu?!
Frajla- ne bi ni ja ponavljala ogtt, ali kako u obitelji imam vise slucajeva dijabetesa savijest mi nije dala mira i doktor se slozio. Nalaz je uredan, cak je jutarnji bio prenizak :P ali sam anemicna… savijeti za prirodno podizanje zeljeza i krvi? Osim cikle i aronije?
ima smisla neispavanost. Danas je imao tri spavanca pa da vidimo…
Ja sam ti curica sa sela, mama i tata u osijeku imaju veliko dvoriste, a pokojni deda i baka su imali imanje pravo, tako da mi u zg to bas nedostaje.
Mozda jednog dana i zamjenimo stan kucom.
Voće neću kuhati osim onog sta sam u skrinju spremila, to ipak planiram prokuhat. Imam tresanja i marelica i breskvi.
Ja kuham, jeo je jabuku i krusku, a nece jos komadice. Probala sam to kuhano usitniti vilicom, pa nije proslo, pa ne vjerujem da bi ni ribano. Bananu ne budem kuhala 😁
Probaj mu svjeze voce nastrugat zlicicom, mi smo tako znali ako smo van kuce. Krusku i jabuku, curi sam i breskvu tako znala davati.
E da, duzna sam obavjestit da smo i mi jucer poceli. Jeo je kuhanu tikvicu. Od 5 zlica, 3 je kao pojeo, pola je izgurao jezikom. Jednu je pljunuo, na zadnju vise nije htio ni usta otvoriti.
Uglavnom ja sam to dala jucer u 5 jer sam curi obecala da ce ona hraniti bracu prvi put i njoj je to nesto sto joj jako puno znaci pa smo ju cekali iz vrtica. Jutros je sva vazna otisla jer je rekla da ce tetama reci kako je hranila bracu ❤️
Mi smo za sada probali jabuku,krusku i bananu. Bananu sam mu pomijesala s jabukom da lakse kaka. Ja to njemu dam oko 11,pola 12- to nam jos ne mijenja obrok jer je samo malo za probu i da se uci. Pojede koliko zeli a kad je opet gladan dam mu sisati.
Kupila sam hippove rizine pahuljice pa cu uskoro isprobati i to.
Ne znam koja je mama rekla da se stalno igra s bebom i da je ne ostavlja samu( tocka 8). Evo iz jedne dobre knjige koju preporucujem svima.
Mi smo za sada probali jabuku,krusku i bananu. Bananu sam mu pomijesala s jabukom da lakse kaka. Ja to njemu dam oko 11,pola 12- to nam jos ne mijenja obrok jer je samo malo za probu i da se uci. Pojede koliko zeli a kad je opet gladan dam mu sisati.
Ne znam koja je mama rekla da se stalno igra s bebom i da je ne ostavlja samu( tocka 8). Evo iz jedne dobre knjige koju preporucujem svima.
E bas me zanima ta knjiga, slobodno uslikaj i stavi sta ti bude zanimljivo.
Cekam interliber da ju mozda jeftinije upiknem
Gumbek, super za kasicu, pa nije tako lose za prvi put
Zakljuci naseg hranjenja jucer i danas-komadi prijesne jabuke i kruske su njami njami za cuclati i obavezno je vristanje i plakanje ako ti ispadne iz ruke, nijedna mamina reakcija ne moze biti dovoljno brza. Kompot je takoder njami njami, toga se moze popiti 40 ml. Ali zato kasica, e to treba pljuckati, bila ona s komadicima ili bez, rjeda, gusca... 🤦🏼♀️
Koliko vasi kikiaci popiju vode dnevno? I jel netko uzeo mozda onu knjigu za koju se dobije kupon u dm knjizici? Meni se cini fora, imaju igre koje se mogu igrati s djecom ovisno o dobi, mislila sam mozda naruciti..
E da, duzna sam obavjestit da smo i mi jucer poceli. Jeo je kuhanu tikvicu. Od 5 zlica, 3 je kao pojeo, pola je izgurao jezikom. Jednu je pljunuo, na zadnju vise nije htio ni usta otvoriti.
Uglavnom ja sam to dala jucer u 5 jer sam curi obecala da ce ona hraniti bracu prvi put i njoj je to nesto sto joj jako puno znaci pa smo ju cekali iz vrtica. Jutros je sva vazna otisla jer je rekla da ce tetama reci kako je hranila bracu ❤️
Divno! <3
kako se zove knjiga?
Gumbek ja sam je posudila iz gradske knjižnice 😊
Student,knjiga se zove Danski odgoj djece
Frajla, mislis li na knjigu razvojnih aktivnosti? Ja sam je kupila.
Sortiraj odgovore
Najstariji