Gumbek ja sam je posudila iz gradske knjižnice 😊
Student,knjiga se zove Danski odgoj djece
Frajla, mislis li na knjigu razvojnih aktivnosti? Ja sam je kupila.
Da, na nju mislim. Jel ti dobra?
Frajla, ja sam ju imala od kolegice posudjenu. A ok je, al nije me bas ludo dojmila.
Moram potrazit na laptopu mozda imam uslikano nesto pa ti stavim za njihovu dob da vidis.
A pitala si za vodu, pa mi popijemo otprilike 7 kapi 😂
Frajla nije ni meni ta knjiga nista posebno, malo je dosadnjikava, bolja mi je Danski odgoj djece od te.
Moj uopce ne zeli vodu, na flasicu ne zna a kad mu dam na zlicicu pola toga iscuri van tako da ne znam ni koliko popije, mozda jednu ili dvije zlicice dnevno.
Jutric ☺☺ mi se mucimo sa zubicima. Preko dana jos nekako izdrzimo ali navecer je plac obavezno prije spavanja. Trazi samo mene, hoce da ju ja nosim i uspavam. Ukomirana budem od cijelog dana i onda drama navecer. Kupili smo i mast, mazemo desni.
Ja proucavam dohranu. Svugdje spominju 5 obroka. Mi ih imamo 10 😮 ne znam je li to normalno. Trazi svaka 2 sata jesti. Prvo sam mislila da joj moje mlijeko nije dovoljno ali bili smo prosli tjedan na pregledu. Kaze pedijatar da lijepo napreduje. Koliko bi bebe trebale sad s 5mj dobivati na tezini?
Jucer smo jeli kruskicu 20min. Ne znam ako je jednu zlicu pojela. Jedemo krusku po preporuci zbog probave. Barem sada kaka cesce. 3 puta od petka 😃😃
Ah, znaci ipak nismo najgori po pitanju vode. Ma ja se bas bojim tvrde stolice jer ja cesto imam problema.
Litta, mislim da je tih 5 obroka za djecu na ad, doji se na zahtjev. Mi isto imamo puno obroka, ne brojim vise, ali recimo sinoc u 8, 9, 12, 2, 4, 7, 10, eto to je 7 u 14 sati. Nije u uvjek toliko, ali je razdoblja od 4 sata bez sise su stvarno iznimka. Za dobivanje na kilazi ja gledam tu
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/napredovanje-iskljucivo-dojenog-djeteta.html
Mislim da smo mi sad negdje na 300 g mjesecno
Sema i gumbek, hvala na misljenju, onda ne budem uzimala tu knjigu. Budem potrazila nesto drugo, zelim nesto s konkretnim savjetima, a ne filozofiju
Ah, znaci ipak nismo najgori po pitanju vode. Ma ja se bas bojim tvrde stolice jer ja cesto imam problema.
Litta, mislim da je tih 5 obroka za djecu na ad, doji se na zahtjev. Mi isto imamo puno obroka, ne brojim vise, ali recimo sinoc u 8, 9, 12, 2, 4, 7, 10, eto to je 7 u 14 sati. Nije u uvjek toliko, ali je razdoblja od 4 sata bez sise su stvarno iznimka. Za dobivanje na kilazi ja gledam tu
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/napredovanje-iskljucivo-dojenog-djeteta.html
Mislim da smo mi sad negdje na 300 g mjesecno
Sema i gumbek, hvala na misljenju, onda ne budem uzimala tu knjigu. Budem potrazila nesto drugo, zelim nesto s konkretnim savjetima, a ne filozofiju
Dobro da nismo jedini koji stalno jedu. Dobili smo 110g u tjedan dana.
Vidim po ovoj tablici da je to super. Prije smo dobivali 300g tjedno pa mi se ovo nije cinilo bas nesto.
I mi imamo valjda preko 10 podoja u toku dana. 4 sata bez sise jedino po noci i to prva faza spavanja i nekad pred jutro, iako ni to nisam sigurna jer spavamo skupa pa vjerujem da dosta toga i u polusnu odradimo, preko dana nema sanse.
I mi imamo valjda preko 10 podoja u toku dana. 4 sata bez sise jedino po noci i to prva faza spavanja i nekad pred jutro, iako ni to nisam sigurna jer spavamo skupa pa vjerujem da dosta toga i u polusnu odradimo, preko dana nema sanse.
Tako i kod mene. Prva faza spavanja 4-5 sati. Ostalo opet na 2 sata nekad 3.
Jutric ☺☺ mi se mucimo sa zubicima. Preko dana jos nekako izdrzimo ali navecer je plac obavezno prije spavanja. Trazi samo mene, hoce da ju ja nosim i uspavam. Ukomirana budem od cijelog dana i onda drama navecer. Kupili smo i mast, mazemo desni.
Ja proucavam dohranu. Svugdje spominju 5 obroka. Mi ih imamo 10 😮 ne znam je li to normalno. Trazi svaka 2 sata jesti. Prvo sam mislila da joj moje mlijeko nije dovoljno ali bili smo prosli tjedan na pregledu. Kaze pedijatar da lijepo napreduje. Koliko bi bebe trebale sad s 5mj dobivati na tezini?
Jucer smo jeli kruskicu 20min. Ne znam ako je jednu zlicu pojela. Jedemo krusku po preporuci zbog probave. Barem sada kaka cesce. 3 puta od petka 😃😃
Moja jede svakih sat. Ako izdrzi sat i po odmah proslavim. Ok zna odspavati dva puta po dva sata dnevno. Mi imamo 120 obroka hahahha jos noc. Aj sad se budi skoro svakih sat vremena. Kad joj dam dudu vristi kao da je udaram...
Moja jede svakih sat. Ako izdrzi sat i po odmah proslavim. Ok zna odspavati dva puta po dva sata dnevno. Mi imamo 120 obroka hahahha jos noc. Aj sad se budi skoro svakih sat vremena. Kad joj dam dudu vristi kao da je udaram…
😂 Priznaj koliko si duda pripremila jer si mislila ma moja ce sigurno htjet dudu
Sortiraj odgovore
Najstariji