Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    18. Listopad 2018. 12:22

Ja stvarno nemam nikakvih prigovora na porod ni osoblje, svi su bili korektni. Za sivanje se sjecam da mi je dao anesteziju, cekao je malo i onda je pipnio prstom i to nisam osjetila, ali sivanje me svedno peklo... a to valjda tako mora. Jedino imam prigovore na uvjete u bolnicama, kao prvo ona hrana nije primjerena rodiljama ni sastavom ni kolicinom, drugo za sve te dane nitko nam ni plahtu nije promjenio i kao trece nije bilo mjesta na odjelu rodilja, pa sam bila na drugom odjelu i wc je bio skroz na drugom kraju hodnika, sto je uzas zivi, em se tekso kretati, em ostavis bebu...ali ne mogu za to kriviti osoblje, sustav je takav
    A iskreno meni je smjesno ocekivati neke stvari, kao npr da te babica drzi za ruku. 

Frajla
    18. Listopad 2018. 13:03

Ja se moram pohvalti da O vec 3 dana pojede bas dobru kolicinu kasice, prekjucer pravila malu krusku i malu jabuku i sve je pojeo, jucer i danas je imo muškatnu tikvu. Danas sam bas vagala, 110 g je pojeo. Je da to harnjenje traje sat vremena, ali svedno pijede. I popije po 40 ml kompota. Budem uskoro razrjedivala, pa da dodemo do vode

18. Listopad 2018. 13:11

Frajla, to je super kolicina, bravo. 

18. Listopad 2018. 13:15

Meni je isto recimo suludo ocekicat da me babica drzi za ruku i mazi i tepa, nisam taj tip i nebi mi to recimo ni pasalo.. 
    Meni je kod nasih zdravstvenjaka opcenito, ne samo ginekologa  strasno velik problem nedostatak komunikacijskih vjestina i nepristojnost i ta drskost u komunikaciji. To me grozno smeta, ono sta si dosao i smetas mi. 
    Bas me to nervira i vec nekoliko puta sam pojedincima bila skrenula paznju đda su oni ipak usluzna djelatnost na drzavnom proracunu. 

• Litta
    18. Listopad 2018. 14:00

Sad me frajla podsjetila za plahte. Nama su drugi dan promijenili a za kasnije moras traziti. Spavacice isto moras traziti iako sam ja imala svoju. 
    Robicu za bebe nemaju. Moju su obukli u br 62 i s ljepljivom trakom stisnuli hlacice 😃😃 a ona 45cm. Imala sam ja sa sobom robicu da su me pitali. Zao mi je zbog toga, nisu sestre krive. Odvojila sam neku najmanju robicu sto imam pa cu donirati u bolnicu.
    Sto se tice hrane meni je bila odlicna. Jako fino sve, 5 obroka. Bolje nego prosle godine kad sam bila u italiji u hotelu 😃😃😃 bila sam bas ugodno iznenađena. Stvarno to ovisi u kojoj si bolnici.

Iskrica
    18. Listopad 2018. 18:34

Neko vrijeme sam samo čitala bez javljanja pa evo da se sad javim - moja curka je na veličini odjeće 68, tu i tamo nešto 74, a neki dan je bio sistematski pa se vidlo da je 68 cm dugačka (visoka), a ima 7,2 kg, i cijepljenje je dobro prešlo i nema reakcije.
    Mi u subotu krećemo s kašicama, baš me zanima kak bude prihvatila, po vašim postovima vidim da trebam pripremiti na dohvat ruke slinčeke, ubruse i žličice i oboružani se strpljenjem ☺️ Zubića još nema na vidiku.
    Moje iskustvo iz bolnice vezano za osoblje je generalno pozitivno (osim neljubaznih pojedinaca i manjka brižnosti zbog nedostatka vremena), no da nema sapuna i wc papira mi nije jasno jer su to osnove higijene koju bi zdravstveni sustav trebao osigurati kako se unutar bolnice dodatno ne bi proširile boleštine. No u potpunosti se slažem s Frajlom za hranu - bilo mi je premalo i kao trudnici za vrijeme hospitalizaciju u trudnoći i poslije poroda. Na stranu to da obitelj donosi hranu jer postoje i žene kojima članovi obitelji ne mogu doći svaki dan s dodatnom hranom. 

• vokak
    18. Listopad 2018. 22:10

moj je muskic iznimka.dosta rano ke poceo gugutati mislim cak prije drugog mjeseca.prica s igrackama svadja se s nijima vice na njih.nekad i vice samo da vice ne mozega se zaustavitosim sisom u ustima
    ja kad citam ona svjedocanstva cini mi se kao da smo u razlicitim bolnicama bili.ipak cini mi se da je vecina svjedocanstava starijeg datuma i da se nesto promjenilo nakon onog prvog vala 2015. ja stavrno ne mogu reci nista lose.cak me na porodu dopala dr za koju se prica da je ovakva i onakva, a meni nije bila nista pretjerano losa.imala je par bahatih izjava ali nista strasno.sestre na babinjacama su mi bile super, za niti jednu ne mogu reci nista lose. nazalost sam i prije poroda bila na patologiji trudnoce i tamo su mi svi bili ok o sestre i doktori. citala sam da se neka zalila da je nisu dolazili gledat u box, nisu ni mene nego jednom ali ne smatram to cudnim kad vi opde koliko si otvorena i koliko dripa ide znaju otprilike procojenit kad bi moglo krenit.takoder i da ih nitko nije oprao.mislim hellou nece te sestre prati nakon poroda...

Frajla
    19. Listopad 2018. 09:16

Povlacim svoju izjavu da nema glupih pitanja 😤
    Nocas pol 4, mali ne moze zaspati, ja ga nosam i najednom pocne vristati. Kazem muzu da mi se cini da tiska, nek mu pomiri guzu (ja bolesna, nos zastopan), a on onak "pa sta, hocemo ga sad presvlaciti ili ujutro" 🤦🏼‍♀️

• Litta
    19. Listopad 2018. 09:57

Frajla

Povlacim svoju izjavu da nema glupih pitanja 😤
    Nocas pol 4, mali ne moze zaspati, ja ga nosam i najednom pocne vristati. Kazem muzu da mi se cini da tiska, nek mu pomiri guzu (ja bolesna, nos zastopan), a on onak "pa sta, hocemo ga sad presvlaciti ili ujutro" 🤦🏼‍♀️

😂😂😂😂 bas si me nasmijala 😃 tko pita ne skita 😉
    Mi sinoc kakali. 3 dana proslo. Napredujemo. Sok od kruske pijem svaki dan ☺
    Jucer cijeli dan i jutros od 6 imamo red placa red pricanja. U 5 sek od vristanja pocne pricati. Ne znam da li ju nesto muci ili glumi ☺

• Student24
    19. Listopad 2018. 10:19

Jutro! mi opet imamo crijevnu virozu. Nadam se samo da neće trajat ko prošli puta .... malo me to brine. svakako ću popričati s pedijatrom o tome. 
    vezano za prekinimošutnju: rodila sam carskim, spinalnom i nemam zamjerki za rađaonu. za odjel babinjača - tu su malo zakazale sa svojom pomoći u vezi dojenja, ali kronično ih definitivno fali. 
    sutra punimo 6mj. mm je naravno to zaboravio i ispunio si dan ko da princ i ja ne postojimo. stoga sam ja isplanirala džiranje po gradu sa princom i bakom, ali sad kad je bolestan više nisam sigurna. bit ćemo na kraju doma :/ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.