Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    23. Rujan 2018. 10:00

Aaaaaaaaa superrr!!! Gumbek!!ste primjetili da ide?( nervoza itd) ili se samo pojavio , ajmee hahsha kak su samo smjesni sa jenim zubicem, valjda će taj prvi sačekati drugog 😂❤️❤️ 😘😘😘😘

23. Rujan 2018. 10:14

Nije bio nervozan, al je znao bas onako bolno zaplakat kad bi zvakao neku tvrdu igracku, igra se i onda iz cistog mira zaplace i smiri se za par sekundi. I malo je ucestalije kakao zadnji tjedan. 

• sema
    23. Rujan 2018. 10:21

Oo super sto je izasao bez problema...koliko je stara bebica? Nema u potpisu stikera a ne pamtim 😁

23. Rujan 2018. 10:53

5 mj i tjedan dana

Iskrica
    23. Rujan 2018. 11:12

Super za zubić! I fala za info za prve kašice.
    Mi smo imali situaciju da beba nije kakala 10 dana - jučer je bio 11.dan pa smo joj dali klizmu koja se bez recepta kupi u ljekarni. Inače, bebica je još samo na prsima i zbog nekakanja se nisam uzrujavala jer je ona dobro, nije se napinjala ni mučila, trbuh nije napeti, a pedijatrica je još na prošlom sistematskom s 3 mjeseca pričala da je to moguće i da nije za brigu, da je u redu čak i do 18 dana bez stolice kod dojene djece.
    E da, i jučer se okrenula prvi put samostalno s leđa na trbuh 🤗

23. Rujan 2018. 11:32

Iskrica

Super za zubić! I fala za info za prve kašice.
    Mi smo imali situaciju da beba nije kakala 10 dana - jučer je bio 11.dan pa smo joj dali klizmu koja se bez recepta kupi u ljekarni. Inače, bebica je još samo na prsima i zbog nekakanja se nisam uzrujavala jer je ona dobro, nije se napinjala ni mučila, trbuh nije napeti, a pedijatrica je još na prošlom sistematskom s 3 mjeseca pričala da je to moguće i da nije za brigu, da je u redu čak i do 18 dana bez stolice kod dojene djece.
    E da, i jučer se okrenula prvi put samostalno s leđa na trbuh 🤗

18 dana? 🤔 Znam da za dojene bebe govore tipa 7, pa u zadnje vrijeme i do 10, ali 18 mi je zbilja previse. Pa mislim da bi se ja nakon 5 vec uspanicila
    Kod nas je kakica stvarno redovita, mozda 3 puta do sad je jedan dan preskocio, al bi iduce jutro bilo kupanje jer je kakice bilo do pazuha. 

m-mama
    23. Rujan 2018. 12:21

I mi smo imali krize po 10 dana bez kakanja, no od kad dobije malo ad stolica je ok, svakih 2-3 dana

Frajla
    23. Rujan 2018. 13:49

Gumbek, cestitam na prvom zubicu, bas mi je drago da je proslo bez vecih problema.
    Moj je zadnjih dana bas neki cendrav, par puta sam mu pipala zubice, ali nema nista. Mozda je regresija sna... u svakom slucaju sto god da je nadam se da je faza i da ce proci uskoro, jer spava losije nego inace.
    Iskrica, to ste samoinicijatvino dali klizmu ili je pedica preporucila? Jel puno toga izaslo?
     Ja sam cula da je ok do 14 dana, a mislim da bi nakon 10 zvala dr da pitam sto dalje. Nama je rekord mislim 6 dana. Majcino mlijeko je 100% iskoristivo, pa moze biti da u neki faza imaju manje "otpada". Stvarno eto moj kaki najcesce svaka 4 dana, nekad se zalomi dan za danom i ova pelena nakon 4 dana ne bude nista punija od ove nakon 1 dana 💩

yra
    23. Rujan 2018. 14:55

Gumbek

Imamo zubić 😁

Bravooo za zubić!
    Sad će biti kao maleni zeko!
    Danas je na meniju imala jabuku s rižom. Sad je upravo dojim tako  da upotpuni ručak. Počela sam prakticirati da je za svaki ručak vikendom stavim u ležaljku na stol dok mi svi zajedno ručamo. Želim da se od malena uči obiteljskom objedovanju.
    Braća i sestra su ludi za njom i velika su mi pomoć! 
    Cure moje, tako je lijepo u ovim mojim zrelim i smirenim godinama imati bebu. Sve tako drugačije doživljavam. Potpuno drugačije nego sa starijima. Uživam u svakom njenom danu na sasvim drugačiji način. Sretna sam što sam se imala hrabrosti odvažiti na tu avanturu! Sve moje prijateljice imaju već poodraslu djecu, drugačiji život vode. Kad se vidimo doslovce se rastope na nju. Ja je dam u ruke gotovo svakome jer ne želim da bude zaljepljena za mene da ne bi bilo problema kod odlaska u vrtić.

Iskrica
    23. Rujan 2018. 15:34

Gumbek - da, 18 dana, zvuči baš previše, zar ne. 
    Frajla - nisam samoinicijativno, nego sam 10-ti dan nazvala pedijatricu da provjerim da li sam dobro zapamtila da je to ok (ranije sam zapamtila da je 10 dana ok) ili treba kaj raditi, pa me pitala dal je dojena ili na drugoj prehrani i kad sam rekla za dojenje onda je pedijatrica rekla to za 18 dana i da ništa ne treba sada raditi, no ako baš hoću da joj mogu dati glicerinski čepić. No u apotekama trenutno nije bilo tih čepića za ovaj uzrast nego za 2 godine nadalje, no bila je ta klizma pa smo se odlučili dati to 11. dan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI