Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikaa12345678
    24. Rujan 2018. 14:30
    Evo i jedna slikica😀 sve grizemo🙁
    Evo i jedna slikica😀 sve grizemo🙁
    yra
    25. Rujan 2018. 00:09

Napisala sam veliki post i sve mi otišlo...
    Ništa, javim se sutra.
    Kikaa, preslatka je malena !😍

• Litta
    25. Rujan 2018. 08:20

yra

Napisala sam veliki post i sve mi otišlo…
    Ništa, javim se sutra.

A bas sam mislila da cu imat nesto za procitati uz kavicu ☺☺
    Mi smo sinoc imali vristanje od par minuta. Ne znam jesu li to grcici. Kasnije je jako prdila. Prosli tjedan sam jela jedan obrok graha i proslo je sve ok. Jucer bas nisam jela nista takvo ili sto vec nisam. Stvarno ne znam sto je to bilo. S obzirom da je jedan obrok graha prosao ok uvest cu mahunarke jednom tjedno. Zdrave su a ako joj ne smeta ne vidim zasto ne bih jela. Negdje sam procitala da treba za vrijeme dojenja imati raznovrsnu prehranu da bebe isprobaju sto vise okusa i onda ce lakse prihvatiti tu hranu.
    Danas nam je lijep dan, vedro, cekamo baku da nam dođe pa idemo u setnju 😎😎😎

25. Rujan 2018. 08:56

Litta

yra

Napisala sam veliki post i sve mi otišlo…
    Ništa, javim se sutra.

Mi smo sinoc imali vristanje od par minuta. Ne znam jesu li to grcici. Kasnije je jako prdila. Prosli tjedan sam jela jedan obrok graha i proslo je sve ok. Jucer bas nisam jela nista takvo ili sto vec nisam. Stvarno ne znam sto je to bilo. S obzirom da je jedan obrok graha prosao ok uvest cu mahunarke jednom tjedno. Zdrave su a ako joj ne smeta ne vidim zasto ne bih jela. Negdje sam procitala da treba za vrijeme dojenja imati raznovrsnu prehranu da bebe isprobaju sto vise okusa i onda ce lakse prihvatiti tu hranu.

Litta ja ti jedem apsolutno sve, od prvog dana. Tako sam i s prvom, njoj je recimo smetala sirova paprika i to sam izbacila, malcu nisam do sad skuzila nista da mu pravi probleme. Jednu vecer sam jela one indijske orascice i tu noc se budio i nemirno spavao, posumnjala na njih, probala za 5 dana opet, spavao blazeno citavu koc, tako da mislim da je ono prvo bila slucajnost.

• Litta
    25. Rujan 2018. 09:45

Gumbek

Litta

Litta ja ti jedem apsolutno sve, od prvog dana. Tako sam i s prvom, njoj je recimo smetala sirova paprika i to sam izbacila, malcu nisam do sad skuzila nista da mu pravi probleme. Jednu vecer sam jela one indijske orascice i tu noc se budio i nemirno spavao, posumnjala na njih, probala za 5 dana opet, spavao blazeno citavu koc, tako da mislim da je ono prvo bila slucajnost.

Mislim da je tako najbolje. I ja kad sam mislila da nesato smeta drugi put kad bih jela bilo je sve i redu. Sad ima 4mj, ipak je malo veca pa neka se navikne ☺☺
    Htjela sam vas pitati jedete li jaja? Ja jesam ako je u nekoj hrani ali sama nisam. Pa ne znam da li da i to pocnem. Neki put bih bas s gustom za dorucak.

25. Rujan 2018. 10:08

Litta

Gumbek

Litta

Mislim da je tako najbolje. I ja kad sam mislila da nesato smeta drugi put kad bih jela bilo je sve i redu. Sad ima 4mj, ipak je malo veca pa neka se navikne ☺☺
    Htjela sam vas pitati jedete li jaja? Ja jesam ako je u nekoj hrani ali sama nisam. Pa ne znam da li da i to pocnem. Neki put bih bas s gustom za dorucak.

Barem dva puta tjedno 😂 sa ajvarom i  spekom haha

Frajla
    25. Rujan 2018. 10:56

Ja sam pazila prva tri mjeseca, od tada jedem uglavnom sve. Grah jos nisam, ali to je vise jer mi i inace nije bas najdrazi, jesam malo meksičke salate jela, jedem pecena jaja, mahune, poriluk.... sok od narance jos izbjegavam, ali sam nekidan pojela dvije mandarine.

• Litta
    26. Rujan 2018. 09:30

Dobro jutro :) samo da prijavim da sam jela jaja za dorucak hahaha 😃😃😃😃 nakon vise od 4 mj. 
    Roba je oprana, stavljena susiti, popodne cu malo peglati. Cekam da joj malo ugrije pa idemo u setnju. Nekako je zahladilo kod nas. 10 je vani i puse burica a u stanu 25 😃 bas mi bude sok kad provirim na balkon.

Iskrica
    26. Rujan 2018. 11:54

Litta

Dobro jutro :) samo da prijavim da sam jela jaja za dorucak hahaha 😃😃😃😃 nakon vise od 4 mj.
    Roba je oprana, stavljena susiti, popodne cu malo peglati. Cekam da joj malo ugrije pa idemo u setnju. Nekako je zahladilo kod nas. 10 je vani i puse burica a u stanu 25 😃 bas mi bude sok kad provirim na balkon.

Forum nam ima novi izgled! 🤓
    I ja jedem jaja, samo pazim da nisu meko kuhana, a grahorice još izbjegavam - grah mi ne fali, a mahune varivo da pa budem ga jela sad neki dan uskoro za probu. Jučer sam jela nešto malo salate, kaj inače nisam jela do sada, i noćas je bila nemirna noć za bebu, a onda i za mene - ne znam dal od te salate ili joj je bilo hladno pa nije mogla mirno spavati. Ručice su joj izvan pokrivače i šakice su joj onda ledene. Jel se to i vama događa, kako tome pomoći? 

• Student24
    26. Rujan 2018. 12:06

dan, kako ste? :)
    kod nas pošteno zahladi po noci. bude nekih 6-7 stupnjeva....
    iskrica - i princu su rukice i nos hladne. kad dodam još dekicu ko da se ugrije. jucer sam jurila kupiti zimsku vreću, našla bez ruku... nisam oduševljena, ali bilo je kasno i nisam imala izbora baš 
    forum ne samo da nam ima novi izgled nego nije više klokanica nego miss7mama ili sam ja luda? 
    koliko vaši bebaci sad spavaju dnevno? 
    slijedeći tjedan imamo cijepljenje i razgovor s doktorom o dohrani. baš sam uzbuđena i ja bih krenula :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI