Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    27. Rujan 2018. 16:16

Nama je koza hvala bogu super za sada. Jedino sam sinoc skuzila da su mu obrazi kao malo hrapavi, valjda od zime i ako ga je malo vjetra uhvatilo, budem ga ubuduce mazala melemom prije izlaska.
    Ne mazem ga nicim poslje kupanja, htjela bih ga nekada malo bademovim uljem namazati i izmasirati, ali ja imam osjecaj da je njemu uvjek hladno nakon kupanja, koliko god da je toplo u prostoriji...

27. Rujan 2018. 20:47

Di su nam se rasule cure, panda, honey, nema ih dugo... Katuska se nije javila  100 godina, mono ,  zrinchy isto tako

m-mama
    27. Rujan 2018. 21:16

Valjda ukucavaju klokanica pa im baca error 😡😂

• sema
    27. Rujan 2018. 22:54

Oo Nina napokon si se vratila 😀 
    Imaju li vasi klinci nocne more? Moj se jucer za vrijeme dnevnog spavanja i evo sada maloproje poceo toliko derat,znaci vristanje na najjace a spava. Uzela sam ga i malo ljuljala a on vristi ajme i onda se nakon par minuta smirio i nastavio spavat. Jadnicak mali

panda102
    28. Rujan 2018. 08:48

Tu sam. Ponekad procitam sve. Dok sve procitam onda ni panda metoda ne pomaze da na sve odgovorim. 
    Bili smo na moru 4dana kod Ite. Uzivale su Rina i Sara a Bgm i Ita i ja. Hahahh
    Nas je nosic zezao. Jos uvijek to izvlacimo i mucimo se ali bolje je. Moja je do tri mjeseca super spavala. Od tri se budi svaka dva sata jest. Proci ce- faza-skok. Nesto jest. 

panda102
    28. Rujan 2018. 08:52

Stalno smo u pokretu. Dva puta dnevno setamo same a onda kad i m dodje s posla obavezno idemo negdje na kafu, sladoled, palacinke. 

Ima tako taman ten na muza hhha hB nije pokupila moj bijeli strasni hahaha

panda102
    28. Rujan 2018. 08:56

Moja ima nocne more. Znaci zaspi u 20 i onda do 22 stalno nesto aaaa guraj dudu. Pa zaplace pa se trese pa joooj je li i vasi tako. Inace prvih 40 min ko top spava i onda krene akcija zvana - ko prezivi pricat ce hahahaa

• Litta
    28. Rujan 2018. 09:28

Aaaaa panda prosla si blizu mene, mogla si i tu doci na kavu 😘😘 ne moras na sve odgovarati, samo smajlic da znamo da si tu ☺
    Moja isto zna zavristati u snu ali to je kad kaka ili prdi pa ju valjda muci. Prije je to bilo puno cesce sad rijetko.
    Mi smo sinoc imali 2 nocna hranjenja i onda u 6. Naspavala sam se, nije bilo puno ustajanja. Vec sam robu prala, stavila susiti, sad idem prati kupaonu hahaha uzivancija ☺☺ i onda skuhati zasluzenu kavicu 😃

28. Rujan 2018. 10:06

Ovu pandu sano treba malo opomenuti, evo odma romane pipe ;) 

28. Rujan 2018. 10:12

Pando, mala je divna. Predivne su mi tamne bebe u zutom, bas na to imam neki pik. Svim tamnim bebama od prijatelja/familije sam obavezno nesto zuto kupovala 😁
    Inace volim zutu boju, posjeca me nekako na sunce i na toplinu.
    A i na bebama volim te spolno neutralne boje, zutu, zelenu, sivu, bez, bijelu, iako se ne slazu svi s tim haha
    Kaze moja sogorica meni da danas sutra na slikama necu znat koje mi je koje dijete, da ih ne oblacim ko curicu ili decka haha a djeca razlicita da razlicitija ne mogu biti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.