Nama je koza hvala bogu super za sada. Jedino sam sinoc skuzila da su mu obrazi kao malo hrapavi, valjda od zime i ako ga je malo vjetra uhvatilo, budem ga ubuduce mazala melemom prije izlaska.
Ne mazem ga nicim poslje kupanja, htjela bih ga nekada malo bademovim uljem namazati i izmasirati, ali ja imam osjecaj da je njemu uvjek hladno nakon kupanja, koliko god da je toplo u prostoriji...
Di su nam se rasule cure, panda, honey, nema ih dugo... Katuska se nije javila 100 godina, mono , zrinchy isto tako
Oo Nina napokon si se vratila 😀
Imaju li vasi klinci nocne more? Moj se jucer za vrijeme dnevnog spavanja i evo sada maloproje poceo toliko derat,znaci vristanje na najjace a spava. Uzela sam ga i malo ljuljala a on vristi ajme i onda se nakon par minuta smirio i nastavio spavat. Jadnicak mali
Tu sam. Ponekad procitam sve. Dok sve procitam onda ni panda metoda ne pomaze da na sve odgovorim.
Bili smo na moru 4dana kod Ite. Uzivale su Rina i Sara a Bgm i Ita i ja. Hahahh
Nas je nosic zezao. Jos uvijek to izvlacimo i mucimo se ali bolje je. Moja je do tri mjeseca super spavala. Od tri se budi svaka dva sata jest. Proci ce- faza-skok. Nesto jest.
Stalno smo u pokretu. Dva puta dnevno setamo same a onda kad i m dodje s posla obavezno idemo negdje na kafu, sladoled, palacinke.
Ima tako taman ten na muza hhha hB nije pokupila moj bijeli strasni hahaha
Moja ima nocne more. Znaci zaspi u 20 i onda do 22 stalno nesto aaaa guraj dudu. Pa zaplace pa se trese pa joooj je li i vasi tako. Inace prvih 40 min ko top spava i onda krene akcija zvana - ko prezivi pricat ce hahahaa
Aaaaa panda prosla si blizu mene, mogla si i tu doci na kavu 😘😘 ne moras na sve odgovarati, samo smajlic da znamo da si tu ☺
Moja isto zna zavristati u snu ali to je kad kaka ili prdi pa ju valjda muci. Prije je to bilo puno cesce sad rijetko.
Mi smo sinoc imali 2 nocna hranjenja i onda u 6. Naspavala sam se, nije bilo puno ustajanja. Vec sam robu prala, stavila susiti, sad idem prati kupaonu hahaha uzivancija ☺☺ i onda skuhati zasluzenu kavicu 😃
Pando, mala je divna. Predivne su mi tamne bebe u zutom, bas na to imam neki pik. Svim tamnim bebama od prijatelja/familije sam obavezno nesto zuto kupovala 😁
Inace volim zutu boju, posjeca me nekako na sunce i na toplinu.
A i na bebama volim te spolno neutralne boje, zutu, zelenu, sivu, bez, bijelu, iako se ne slazu svi s tim haha
Kaze moja sogorica meni da danas sutra na slikama necu znat koje mi je koje dijete, da ih ne oblacim ko curicu ili decka haha a djeca razlicita da razlicitija ne mogu biti
Sortiraj odgovore
Najstariji