Ja sam pazila prva tri mjeseca, od tada jedem uglavnom sve. Grah jos nisam, ali to je vise jer mi i inace nije bas najdrazi, jesam malo meksičke salate jela, jedem pecena jaja, mahune, poriluk.... sok od narance jos izbjegavam, ali sam nekidan pojela dvije mandarine.
Dobro jutro :) samo da prijavim da sam jela jaja za dorucak hahaha 😃😃😃😃 nakon vise od 4 mj.
Roba je oprana, stavljena susiti, popodne cu malo peglati. Cekam da joj malo ugrije pa idemo u setnju. Nekako je zahladilo kod nas. 10 je vani i puse burica a u stanu 25 😃 bas mi bude sok kad provirim na balkon.
Dobro jutro :) samo da prijavim da sam jela jaja za dorucak hahaha 😃😃😃😃 nakon vise od 4 mj.
Roba je oprana, stavljena susiti, popodne cu malo peglati. Cekam da joj malo ugrije pa idemo u setnju. Nekako je zahladilo kod nas. 10 je vani i puse burica a u stanu 25 😃 bas mi bude sok kad provirim na balkon.
Forum nam ima novi izgled! 🤓
I ja jedem jaja, samo pazim da nisu meko kuhana, a grahorice još izbjegavam - grah mi ne fali, a mahune varivo da pa budem ga jela sad neki dan uskoro za probu. Jučer sam jela nešto malo salate, kaj inače nisam jela do sada, i noćas je bila nemirna noć za bebu, a onda i za mene - ne znam dal od te salate ili joj je bilo hladno pa nije mogla mirno spavati. Ručice su joj izvan pokrivače i šakice su joj onda ledene. Jel se to i vama događa, kako tome pomoći?
dan, kako ste? :)
kod nas pošteno zahladi po noci. bude nekih 6-7 stupnjeva....
iskrica - i princu su rukice i nos hladne. kad dodam još dekicu ko da se ugrije. jucer sam jurila kupiti zimsku vreću, našla bez ruku... nisam oduševljena, ali bilo je kasno i nisam imala izbora baš
forum ne samo da nam ima novi izgled nego nije više klokanica nego miss7mama ili sam ja luda?
koliko vaši bebaci sad spavaju dnevno?
slijedeći tjedan imamo cijepljenje i razgovor s doktorom o dohrani. baš sam uzbuđena i ja bih krenula :D
da, da li ste bile na hzzo riješit rodiljni? mora li i kod vas suprug s vama? kod mene da :D
dan, kakoste? :)
kod naspošteno zahladi po noci. bude nekih 6-7 stupnjeva….
iskrica - i princu su rukice i nos hladne. kad dodam još dekicu ko da se ugrije. jucer sam jurila kupiti zimsku vreću, našla bez ruku… nisam oduševljena, ali bilo je kasno i nisam imala izbora baš
forum ne samo da nam ima novi izgled nego nije više klokanica nego miss7mama ili sam ja luda?
koliko vaši bebaci sad spavaju dnevno?
slijedeći tjedan imamo cijepljenje i razgovor s doktorom o dohrani. baš sam uzbuđena i ja bih krenula :D
Da miss7mama
https://miss7mama.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/klokanica-postaje-missmama-10506
Meni nekako klokanica draza ☺
Mi krecemo s dohranom od vikenda, taman sam pribavila domacih namirnica. Nama pedica nije nista govorila za to, patronazna zvala jednom da bi porazgovarala kad nisam bila doma, kasnije se nije javljala. Mislim sa ce prve biti tikvice jer one mogu najkrace stojati.
Nabasala nekidan na rodin forum o dohrani, OMG, prema onome sto sam procitala valjda je najsigurnije dijete nahranjivati zrakom 🤪, za svaku namirnicu je netko imao neki crnjak za napisati.
Za produzivanje porodiljnog za 6 mj mora ici muz, jer je 4mj od zene i 4mj od muza, pa se on mora potpisati da daje svoja 2 zeni.
Oliver spava na trbuhu, pa mu dekicu navucem dosta visoko. Vidila sam u c&a vrece s rukavima, koliko se sjecam bile su dosta skupe. Meni ga je bas zao kad ga uzimama za jesti po noci jer ga otkrijem, pa kod sebe u krevet, pa ga opet moram otkriti kad ga vracam.... bas cu morati probati hoce htjeti u vrecu.
I mene bas zanima koliko druge bebice spavaju po danu. Ako se O ustane ranije, oko 7 npr onda ima dva spavanca dopodne, to skupa bude nekih sat, sat i pol. Ako se probudi blize 9 sati onda samo jedan dopodnevni spavanac. Onda oko 1 ide popodnevni, tu smo uhvatili kao neku rutinu (kuc, kuc u drvo), al spustam role i ja lezim pored njega, ubije barem 2 sata, nekad i vise. Predvece ima jos jedno spavanje, tamo negdje oko 6, 7, ovisi kad se probudio popodne, pol sata to bude.
Mi idemo iduci tjedan produzit porodiljni, muz mora ici da potpise da se odrice u tvoju korist.
I inace da znate, ako vi koristite svih 12 mj, muz unatoc tome ima pravo na svoja 2 mj koja moze do 8 godine djeteta iskoristit.
To mi je frendica nekidan rekla, ona ima curicu od 2 god i muz je pred otkazom, sad je 2 mj on na porodiljnom i onda ide na burzu.
Eto, nikad se ne zna kad ti moze zatrebat, samo kazem nedaj boze djecje bolesti.
Frajla, za dohranu se slazem. Najbolje da ih othranimo zrakom i suncevom svjetloscu.
Kako god, nekom nije dobro i radis lose.
Padam u napast da izbjegavam ljude dok klinci ne krenu u skolu.
Inace izbjegavam pricat o tim diskutabilnim temama s ljudima s kojim nemam blizak odnos, ne da mi se slusat gluposti i ko je kako
Ja cu krenut sa tikvicom, onda cu uvest jednu zitaricu, pa opet povrce.
Sortiraj odgovore
Najstariji