Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2018. 08:26
  • Litta
    18. Rujan 2018. 09:32

Gumbek

m-mama

Mame ona veća as, kada kupiti? Kad beba pocinje samostalno sjediti jel da?

Ne, puno kasnije. Kad samostalno pocne hodati bi bilo jabolje. Ili kad preraste jaje kilazom i visinom, a to se gleda gore po visini sjedalice i grave.

Da, upravo tako. Mi smo dobili bon u jednom ducanu pa smo mislili kupiti sjedalicu za kasnije. Uglavnom u ducanu su nas odgovorili od toga. U jajetu mora biti minimalno 9mj a najbolje 1 god ili dok ne preraste. A rekli su nam da se as kupuje s djetetom jer mora dijete isprobati. 

18. Rujan 2018. 10:05

Litta

Gumbek

m-mama

Mame ona veća as, kada kupiti? Kad beba pocinje samostalno sjediti jel da?

Ne, puno kasnije. Kad samostalno pocne hodati bi bilo jabolje. Ili kad preraste jaje kilazom i visinom, a to se gleda gore po visini sjedalice i grave.

Da, upravo tako. Mi smo dobili bon u jednom ducanu pa smo mislili kupiti sjedalicu za kasnije. Uglavnom u ducanu su nas odgovorili od toga. U jajetu mora biti minimalno 9mj a najbolje 1 god ili dok ne preraste. A rekli su nam da se as kupuje s djetetom jer mora dijete isprobati.

Tako je, isprobat sjedalicu u autu obavezno i isprobat s djetetom. 
    Nama su bez problema dali iznjeti sjedalicu van, mm je samo morao ostaviti osobnu na blagajni i nikakvih problema nije bilo. Probali smo malu staviti u istu takvu sjedalicu kod prijatelja, tako da recimo u ducanu nije probavala.
    Al i zena je naglasila cim duze u jajetu iz sigurnosnih razloga, njihov vrat je i s godinu dana jos preslab za tezinu njihove glavi pri kocenju i nedaj boze sudaru. 

• sema
    18. Rujan 2018. 10:31

Moj malisa se prije 2 dana poceo okretati s leda na stomak i sada cim ga spustim na leda odmah se okrene jer je skuzio da to zna. Ponekad mu ruka ostane ispod tijela ali ga ja ostavim da se sam malo muci da je izvuce, ne skacem odmah da mu pomognem, nek se uci da ja necu uvijek biti tu da mu pomazem i nek se malo snalazi i sam. Kada vidim da mu ne ide onda mu izvucem i namjestim ruke i ponovno ga vratim na leda da pokusa ponovno... Bas nam je zabavno 😀😀😀
    Sa stomaka se jos ne vraca na leda sam ali mislim da ce i to uskoro pocet

18. Rujan 2018. 11:01

sema

Moj malisa se prije 2 dana poceo okretati s leda na stomak i sada cim ga spustim na leda odmah se okrene jer je skuzio da to zna. Ponekad mu ruka ostane ispod tijela ali ga ja ostavim da se sam malo muci da je izvuce, ne skacem odmah da mu pomognem, nek se uci da ja necu uvijek biti tu da mu pomazem i nek se malo snalazi i sam. Kada vidim da mu ne ide onda mu izvucem i namjestim ruke i ponovno ga vratim na leda da pokusa ponovno… Bas nam je zabavno 😀😀😀
    Sa stomaka se jos ne vraca na leda sam ali mislim da ce i to uskoro pocet

Bravo za malenog, a kad mu ostane ruka ispod sa dva prsta mu samo malo zadigni rame da skuzi sta treba napravit da izvuce ruku, vrlo brzo ce mu pokret ostat u memoriji

m-mama
    18. Rujan 2018. 19:42

Aaa tako kasno? Mojem je vec sad jaje na knap 😂😂 a dobroo, hvala vam na odgovoru svima. 

18. Rujan 2018. 20:05

m-mama

Aaa tako kasno? Mojem je vec sad jaje na knap 😂😂 a dobroo, hvala vam na odgovoru svima.

Velicina jajeta ti se gleda po gornjem rubu, dolje ako noge vire to nije mjerilo velicine, nogice smiju prelazit preko, noze im tako i onako miruju samo kad spavaju 😂

Frajla
    19. Rujan 2018. 09:52

Jaje je do 83 cm, mislim da ko nas nema jos tako velikih bebica
    Ja sam vec pocela mozgati sta cu za tu sjedalicu kasnije. Biti ce ili ona sto ima ono neko cudo u krilu, pa se veze pojasom preko toga (jer me frka da ce se nauciti otkopcati) ili ona sto se moze rotirati - to mi je fora jer onda za duza putovanja mogu okrenuti suprotno od smjera voznje, a za svaki dan u smjeru voznje, mislim da bi bilo nezgodno stalno izuvati i obuvati blatne cipelice tamo sa 3, 4 god ako bi htjela stalno suprotno od smjera voznje...  te sto se rotiraju su skupe dosta, a samo do cca 4 god 🤔
    Nego, da se pohvalim da sam bila u kinu 🎉🎉🎉🎉
    unatoc tome sto beban i dalje sisa svaka 2 sata. Nahranila ga prije filma, moji ga vozali i nosali okolo onda, a ja s frendicama u kino. Kad je film zavrsio dodem ja, a on se prasac nosi u klokanici i ne ferma me uopce 🙈, nije ni trazio jesti odma, nego za nekih pol sata

19. Rujan 2018. 11:43

Frajla

Jaje je do 83 cm, mislim da ko nas nema jos tako velikih bebica
    Ja sam vec pocela mozgati sta cu za tu sjedalicu kasnije. Biti ce ili ona sto ima ono neko cudo u krilu, pa se veze pojasom preko toga (jer me frka da ce se nauciti otkopcati) ili ona sto se moze rotirati - to mi je fora jer onda za duza putovanja mogu okrenuti suprotno od smjera voznje, a za svaki dan u smjeru voznje, mislim da bi bilo nezgodno stalno izuvati i obuvati blatne cipelice tamo sa 3, 4 god ako bi htjela stalno suprotno od smjera voznje… te sto se rotiraju su skupe dosta, a samo do cca 4 god 🤔
    Nego, da se pohvalim da sam bila u kinu 🎉🎉🎉🎉
    unatoc tome sto beban i dalje sisa svaka 2 sata. Nahranila ga prije filma, moji ga vozali i nosali okolo onda, a ja s frendicama u kino. Kad je film zavrsio dodem ja, a on se prasac nosi u klokanici i ne ferma me uopce 🙈, nije ni trazio jesti odma, nego za nekih pol sata

Mi ti imamo recaro monza nova, to je ta sa tim naslonom gore, moja mala ju je odlicno prihvatila, kad se duze vozimo ona si stavi na to jastucic i glavu nasloni i spava. Ili pecivo kad jede haha
    Ugl ona je vec prerasla taj dio, tj ne treba ga imat ni po starosti ni kilazi al si ga dama ne da maknuti, kaze da ce ispast ako nema svoj šank haha
    Bravo za kino, ma malci su bolji od nas, mame panicare i dizu frku

• vokak
    19. Rujan 2018. 11:46

litta ni moj se ni priblizno ne okrece.niti ne pokusava.isto ne voli biti na trbuhu.glavu drzi gore jedino kad mu ja skupim rucice.inace ih on rasiri i povlaci prema natrag. mislim da nam ne ginu vjezbe u fizijatra...iako recimo glavu cisto ok drzi kad je uspravno podignut.nije sad ono da ne moras pazit uopce na glavu,ali relativno je cvrsto drzi i ne kljuca previse.al dok je na trbuhu jednostavno kao da ne zna sta treba sa rukama napraviti da bi mogao podignut glavu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI