Dobro jutro ☺☺ kod nas pocelo kisno. Mislila danas s njom prosetati a ono kisa. Popodne najavili buru 😯
Tata nam je danas poceo raditi pa smo opet same. 4 tjedna je bio doma. Bas sam se navikla, puno je lakse kad nas je dvoje 👫
Sad opet u nasu rutinu. Moram presloziti robicu, vidjeti sto imam jesensko/zimskog, dosta toga smo dobili ali ako beba nije bila proljetna ne znaci nam puno. Kratko jos nosimo doma u dugom jedino spava. U stanu nam je 25.
Pozzz da se ukljucim u raspravu o zubicima...nisam sve citala ali me zanima kako je proslo sa izlazenjem zubica?doljnji ili gornji? Mi imamo dva zubica i ide nam jos mozda je dva dana bio mir i opet...pravu muku mucimo!
Za 9dana imamo punih 5mj ovako je sve oke okrecemo se samo tako trbuh ledja i obrnuto i jos samo sisamo...razmisljam uvesti caj za sada pa mozda kroz 2-3tj kruta hrana...alii zubici nam prave muke zadaju vec dosta dugo...ima li jos tko slicno?da se bar malo utjesim😀😑
Napisala sam veliki post i sve mi otišlo...
Ništa, javim se sutra.
Kikaa, preslatka je malena !😍
Napisala sam veliki post i sve mi otišlo…
Ništa, javim se sutra.
A bas sam mislila da cu imat nesto za procitati uz kavicu ☺☺
Mi smo sinoc imali vristanje od par minuta. Ne znam jesu li to grcici. Kasnije je jako prdila. Prosli tjedan sam jela jedan obrok graha i proslo je sve ok. Jucer bas nisam jela nista takvo ili sto vec nisam. Stvarno ne znam sto je to bilo. S obzirom da je jedan obrok graha prosao ok uvest cu mahunarke jednom tjedno. Zdrave su a ako joj ne smeta ne vidim zasto ne bih jela. Negdje sam procitala da treba za vrijeme dojenja imati raznovrsnu prehranu da bebe isprobaju sto vise okusa i onda ce lakse prihvatiti tu hranu.
Danas nam je lijep dan, vedro, cekamo baku da nam dođe pa idemo u setnju 😎😎😎
Napisala sam veliki post i sve mi otišlo…
Ništa, javim se sutra.
Mi smo sinoc imali vristanje od par minuta. Ne znam jesu li to grcici. Kasnije je jako prdila. Prosli tjedan sam jela jedan obrok graha i proslo je sve ok. Jucer bas nisam jela nista takvo ili sto vec nisam. Stvarno ne znam sto je to bilo. S obzirom da je jedan obrok graha prosao ok uvest cu mahunarke jednom tjedno. Zdrave su a ako joj ne smeta ne vidim zasto ne bih jela. Negdje sam procitala da treba za vrijeme dojenja imati raznovrsnu prehranu da bebe isprobaju sto vise okusa i onda ce lakse prihvatiti tu hranu.
Litta ja ti jedem apsolutno sve, od prvog dana. Tako sam i s prvom, njoj je recimo smetala sirova paprika i to sam izbacila, malcu nisam do sad skuzila nista da mu pravi probleme. Jednu vecer sam jela one indijske orascice i tu noc se budio i nemirno spavao, posumnjala na njih, probala za 5 dana opet, spavao blazeno citavu koc, tako da mislim da je ono prvo bila slucajnost.
Litta ja ti jedem apsolutno sve, od prvog dana. Tako sam i s prvom, njoj je recimo smetala sirova paprika i to sam izbacila, malcu nisam do sad skuzila nista da mu pravi probleme. Jednu vecer sam jela one indijske orascice i tu noc se budio i nemirno spavao, posumnjala na njih, probala za 5 dana opet, spavao blazeno citavu koc, tako da mislim da je ono prvo bila slucajnost.
Mislim da je tako najbolje. I ja kad sam mislila da nesato smeta drugi put kad bih jela bilo je sve i redu. Sad ima 4mj, ipak je malo veca pa neka se navikne ☺☺
Htjela sam vas pitati jedete li jaja? Ja jesam ako je u nekoj hrani ali sama nisam. Pa ne znam da li da i to pocnem. Neki put bih bas s gustom za dorucak.
Mislim da je tako najbolje. I ja kad sam mislila da nesato smeta drugi put kad bih jela bilo je sve i redu. Sad ima 4mj, ipak je malo veca pa neka se navikne ☺☺
Htjela sam vas pitati jedete li jaja? Ja jesam ako je u nekoj hrani ali sama nisam. Pa ne znam da li da i to pocnem. Neki put bih bas s gustom za dorucak.
Barem dva puta tjedno 😂 sa ajvarom i spekom haha
Sortiraj odgovore
Najstariji