Panda predivna ti je Sara.
O je bljedunjav, al ja mu svejedno volim oblaciti zuto 😁 i sivo. Jos ako zgrabim gazicu s rozim rubom (kad ih tosama tak bezveze pakira) cesto misle da je curica
Budenje zadnjih noci uopce necu komentirati, prvih dana sam bila skomirana, navikla se fino na dva budenja i ustajanje u 9, a sad vise ne brojim kolko puta se ustajem, a iza pol 6, 6 neznam kad sam spavala, sve u pokusaju da on odspava sto duze
Sara i Oliver su pravi slatkisi ☺☺
Frajla je li ovo skroz sjedeci polozaj u kolicima? Otkad ga tako stavljas? Mi imamo isto vise polozaja pa ne znam kad da ju pocnem dizati. Za sad jos uvijek lezimo kad se vozimo.
Frajla, prekrasan je. Ima bas preslatku facu.
Moje jedno je crno crno a drugo skroz bijelo 😂
I niti malo nisu slicni, ni na slikama iste dobi kad usporedimo.
Al su obadvoje pobrali oblik usana od muza, on je bas cubast i oboje su to nasljedili. To im je jedina slicnost.
Frajlaje li ovo skroz sjedeci polozaj u kolicima? Otkad ga tako stavljas? Mi imamo isto vise polozaja pa ne znam kad da ju pocnem dizati. Za sad jos uvijek lezimo kad se vozimo.
Ne, ovo ti je jaje i to je jos polegnuti polozaj jer imamo to koje se moze poleci malo da nije skroz zguzvan. Zadnjih dana uzmem jaje, jer u kosari se vozi na stomaku 🙈 i onda ureduje, okrece se i svasta nesto, pa se otkrije, a dopodne je hladno, u jajetu ga onda mogu jos dekicom prekriti.
Je li moguce da je on skuzio da mlijeko bolje ide kad place? Po danu sisa normalno, a po noci u zadnje vrijeme dva puta povuce i u dreku, al bez suza i tako par puta, a meni onda mlijeko pocne kapati 🤨 i onda pocne vuci normalno
Frajlaje li ovo skroz sjedeci polozaj u kolicima? Otkad ga tako stavljas? Mi imamo isto vise polozaja pa ne znam kad da ju pocnem dizati. Za sad jos uvijek lezimo kad se vozimo.
Ne, ovo ti je jaje i to je jos polegnuti polozaj jer imamo to koje se moze poleci malo da nije skroz zguzvan. Zadnjih dana uzmem jaje, jer u kosari se vozi na stomaku 🙈 i onda ureduje, okrece se i svasta nesto, pa se otkrije, a dopodne je hladno, u jajetu ga onda mogu jos dekicom prekriti.
Je li moguce da je on skuzio da mlijeko bolje ide kad place? Po danu sisa normalno, a po noci u zadnje vrijeme dva puta povuce i u dreku, al bez suza i tako par puta, a meni onda mlijeko pocne kapati 🤨 i onda pocne vuci normalno
Vidis kako je priroda to savrseno uredila, beba i cica se ipak najbolje kuze, mame su tu sporedna stvar 😁
Meni po noci se zna cesto dogoditi da jede iz jedne a iz druge kaplje 😁😁 stavim ja jastucice ali se znaju pomjeriti kako spavam. To mi mislimo da su mali ali kuze oni vec. Moja se igra u gymu i kad prolazim pored nje pocne kenjkati da ju uzmem. Cim se makem i skuzi da nisam blizu nastavi se igrati.
I Mila isto to radi zadnje dvije noći s time da je odspavala po 5 sati u komadu i danas i jucer!
Zasto to radi...nemam pojma!
Frajla - genijalno mi je ovo da mu mama neda :D Hodalica: mm je prohodao sa 8 mjeseci, ne znam od kad je bio u hodalici, ali je bio i svekr(i)va ju je trakođer spominjala, ali sam ja odmah rekla NE. Jednom sam joj rekla da je imala priliku da bude mama i da je onda donosila važne odluke, sad je to zadaća mma i mene. Mi smo odmah u 1. mjesecu života imali zaštopan nosić tako da se Princ skroz navikao na to i imamo kratku igricu oko toga koja mu se sviđa, a i obavezno moramo ukapat 2-3 kapi u usta fiziološke da malo popije
I ja planiram obraze Princu malo mazat melemom sad kad budu hladniji dani da mu koža nebude onako hrapava.
Nina - već znaš sve. ali eto samo strpljivo sa trbuhom. Kad bude spremna samo preko noći će prihvatiti taj položaj.
panda102- premedena je :D
Frajla- O je pravi momak, nema kaj :)
Vecer cure,eto i mene,opet 😉😂.
Bebice su mali manekeni 😊.
Ma znam da ce sama skuzit da joj taj polozaj moze biti zabavniji nego na ledima ili nastranu,no zasad joj nepase,ali svaki dan je sve bolje.
Kako vase bebe papaju?
Ova moja po danu svaka 2 sata popije do 100 ml,nekad 80-90 ali vecinom 100-110 i nemoze vise .Noc je opet druga prica jedanput do dva puta do jutra po isto toliko.
Ocito joj je zelucic mali pa nestane vise,ali raste i doktorica je zadovoljna.Prije 1 mj je imala 6100 g i 65 cm i kaze dok da je to super.Iz bolnice smo izasli sa 2600 g.
Rekla bih da ti je to ok kolicina hrane kad se zbroji sve sto pojede, ona to vise puta po malo. Ima neka formula po kojoj se racuna, budem probala iskopati.
Super vam je napredak, pa O je sa 5 mj imao 6,4 kg, a roden sa 3,5 kg i dr je rekla da je to u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji