Aaa tako kasno? Mojem je vec sad jaje na knap 😂😂 a dobroo, hvala vam na odgovoru svima.
Velicina jajeta ti se gleda po gornjem rubu, dolje ako noge vire to nije mjerilo velicine, nogice smiju prelazit preko, noze im tako i onako miruju samo kad spavaju 😂
Jaje je do 83 cm, mislim da ko nas nema jos tako velikih bebica
Ja sam vec pocela mozgati sta cu za tu sjedalicu kasnije. Biti ce ili ona sto ima ono neko cudo u krilu, pa se veze pojasom preko toga (jer me frka da ce se nauciti otkopcati) ili ona sto se moze rotirati - to mi je fora jer onda za duza putovanja mogu okrenuti suprotno od smjera voznje, a za svaki dan u smjeru voznje, mislim da bi bilo nezgodno stalno izuvati i obuvati blatne cipelice tamo sa 3, 4 god ako bi htjela stalno suprotno od smjera voznje... te sto se rotiraju su skupe dosta, a samo do cca 4 god 🤔
Nego, da se pohvalim da sam bila u kinu 🎉🎉🎉🎉
unatoc tome sto beban i dalje sisa svaka 2 sata. Nahranila ga prije filma, moji ga vozali i nosali okolo onda, a ja s frendicama u kino. Kad je film zavrsio dodem ja, a on se prasac nosi u klokanici i ne ferma me uopce 🙈, nije ni trazio jesti odma, nego za nekih pol sata
Jaje je do 83 cm, mislim da ko nas nema jos tako velikih bebica
Ja sam vec pocela mozgati sta cu za tu sjedalicu kasnije. Biti ce ili ona sto ima ono neko cudo u krilu, pa se veze pojasom preko toga (jer me frka da ce se nauciti otkopcati) ili ona sto se moze rotirati - to mi je fora jer onda za duza putovanja mogu okrenuti suprotno od smjera voznje, a za svaki dan u smjeru voznje, mislim da bi bilo nezgodno stalno izuvati i obuvati blatne cipelice tamo sa 3, 4 god ako bi htjela stalno suprotno od smjera voznje… te sto se rotiraju su skupe dosta, a samo do cca 4 god 🤔
Nego, da se pohvalim da sam bila u kinu 🎉🎉🎉🎉
unatoc tome sto beban i dalje sisa svaka 2 sata. Nahranila ga prije filma, moji ga vozali i nosali okolo onda, a ja s frendicama u kino. Kad je film zavrsio dodem ja, a on se prasac nosi u klokanici i ne ferma me uopce 🙈, nije ni trazio jesti odma, nego za nekih pol sata
Mi ti imamo recaro monza nova, to je ta sa tim naslonom gore, moja mala ju je odlicno prihvatila, kad se duze vozimo ona si stavi na to jastucic i glavu nasloni i spava. Ili pecivo kad jede haha
Ugl ona je vec prerasla taj dio, tj ne treba ga imat ni po starosti ni kilazi al si ga dama ne da maknuti, kaze da ce ispast ako nema svoj šank haha
Bravo za kino, ma malci su bolji od nas, mame panicare i dizu frku
litta ni moj se ni priblizno ne okrece.niti ne pokusava.isto ne voli biti na trbuhu.glavu drzi gore jedino kad mu ja skupim rucice.inace ih on rasiri i povlaci prema natrag. mislim da nam ne ginu vjezbe u fizijatra...iako recimo glavu cisto ok drzi kad je uspravno podignut.nije sad ono da ne moras pazit uopce na glavu,ali relativno je cvrsto drzi i ne kljuca previse.al dok je na trbuhu jednostavno kao da ne zna sta treba sa rukama napraviti da bi mogao podignut glavu...
litta ni moj se ni priblizno ne okrece.niti ne pokusava.isto ne voli biti na trbuhu.glavu drzi gore jedino kad mu ja skupim rucice.inace ih on rasiri i povlaci prema natrag. mislim da nam ne ginu vjezbe u fizijatra…iako recimo glavu cisto ok drzi kad je uspravno podignut.nije sad ono da ne moras pazit uopce na glavu,ali relativno je cvrsto drzi i ne kljuca previse.al dok je na trbuhu jednostavno kao da ne zna sta treba sa rukama napraviti da bi mogao podignut glavu…
Koliko tvoj ima? Imamo za 2 tjedna kontrolu i drugo cijepljenje pa cemo vidjeti. Tjesim se da ce samo odjednom poceti. ☺ Tako je bilo i s drzanjem glavice. Mislim da je u roku od 2-3 dana dosla od kimanja do lijepog drzanja. Prijateljica ima malog od 8mj pa mi je rekla da nikako nije htio na trbuh, da je plakao cim bi ga stavili a da je sad stalno na trbuhu i da nikako drukcije ne zeli spavati.
Baš neko zatišje. Iskreno, nemam ni o čem previše pisati. Ja prehlađena, bebolino pun šljama, odmaramo kolko možemo i čekamo da prođe. Čistimo nosić i špricamo oboje 😂 Prvo sebi onda njemu. Kao : vidi i ja špricam nos, i mama to ima haha kao kuži šta pričam. Pronašla sam na netu 2 zanimljive"igračke". Ne znam da li ste čule za tihu knjigu i
I busy board. Malo proguglate. Predobro. To su mi top 2 igračke koje ću mu nabaviti i izraditi. Dobili smo termin za fizikalnu u petak, al mislim da ću odgodit, di ćemo tako prehlađeni. Krajem mj ćemo početi sa dohranom, ne znam kako vi, ali to će ionak ispočetka biti 3 žličice(ako). I dalje muku mućimo za vratom i crvenilom. Toliko je čvrst i uporan da se odupire da mu baš teško očistim. Jedino kad je na trbuhu. Kad se sjetim dana kad sam mogla raditi što sam htjela sa njime, a tek što me čeka.. 😂😂 pojma nemam. Sad kako gledam Život ma vagi, nekako me motiviralo da ukljucim yt barem na 5 min svaki, svaki drugi dan i pokrenem se iako nemam 150 kila. Ahh sad sam bas prehlađena pa ne mogu 😩😂😬 to je to od mene, nije neko štivo. Nešto sam izbrljala. A što se tiće vježbanja bebe, i to smo odgodili. Nekako mi ga žao forsirati takvog. Baš voli baby gym. Danas se svađao s patkom jer nije željela u njegova usta 😂👀 ovaj 4. Mj mi je blaženi. Sad kad krenu zubići vidjet ću ja vraga.
Baš neko zatišje. Iskreno, nemam ni o čem previše pisati. Ja prehlađena, bebolino pun šljama, odmaramo kolko možemo i čekamo da prođe. Čistimo nosić i špricamo oboje 😂 Prvo sebi onda njemu. Kao : vidi i ja špricam nos, i mama to ima haha kao kuži šta pričam. Pronašla sam na netu 2 zanimljive"igračke". Ne znam da li ste čule za tihu knjigu i
S tihom knjigom ne zuri, moja ce u sjecnju 3 godine pa joj je tek sad pomalo zanimljiva, doduse nasa ima dosta gumbića, nekih detalja za koju je bas fina motorika potrebna pa joj je jos malo teska, mozda neke jednostavnije prije pocnu kuzit.
A busy boardova imamo u vrticu, nekoliko u sobi, dve na hodniku, fora su, al isto klinci moraju biti taj djir... Al meni je sve to isto super, volim takve stvari i sigurna sam da poticu puno vise neho kupljene igracke i tehnika.
A i uvijek se moze prilagodit dobi i promjenit i malo dotjerat
Mi pocinjemo s dohranom pocetkom 10 mj kad se vratimo doma, to ce mu biti tjedan dana prije 6 mj. Zgodno ce mi biti jer cu si ponjeti domaćih proizvoda, pa za prvih par tjedana necu morati kupovati. Vec sam se pocela psihicki pripremati, gledati recepte i tako...
Iskusne mamice, prve kasice se daju sobne temperature? Kako stapnim smiksati tako malu kolicinu? Sto se od voca/povrca moze smrznuti? Za sada planiram staviti u led jabuka i tikvica, neznam jel se kruske mogu isto 🤔
Jutro!
Ozdravio je!!! Jeeej!! Nalaz je pokazao da iz stolice njje izolirana bakterija, Sumamed je popijen i nema natrag. Malo nosic se javlja, ali rijesit cemo to fizioloskom vjerujemo. Malo me brine najavljeno zahladjenje, kako ga dovoljno utoplit? Mislim da cu morat po deblju vrecu za spavanje. :)
Danas punimo velikih 5!!! Pa kud oslo... Okrece se ledja - trbuh bez problema, trbuh-ledja malo steka. Samo poceo preko noci. I sad nam to predstavlja problem nocu jer nas strah da se ne ugusi. Nocas nismo ni mm ni ja spavali jer smo ga gledali. A on spavao od pola 9 do 6, pa se igrao do pola 8 i evo ga, spava :D
Sortiraj odgovore
Najstariji