Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    06. Rujan 2018. 15:17

Student24

mi smo jucer upoznali hitnu pedijatriju… Skupili smo virozu. ne bi jurili, ali je odbijao hranu i svaki oblik tekucine…
    Danas ide na bolje!

Ajoj, bas mi je zao. Jesu mu dali nesto?

panda102
    06. Rujan 2018. 16:06

Jao Student. Kako je sad?

• Student24
    06. Rujan 2018. 20:42

napravili krvnu sliku i urin. Potvrdili da je viroza. Sad snizavano temp i hidriramo ga. obzirom da do hitne imamo oko pola h nisu hjeli infuziju jer bi isla u glavu, al lijepo papa. ceka nas duga noc... 

yra
    06. Rujan 2018. 21:34

Student24

napravili krvnu sliku i urin. Potvrdili da je viroza. Sad snizavano temp i hidriramo ga. obzirom da do hitne imamo oko pola h nisu hjeli infuziju jer bi isla u glavu, al lijepo papa. ceka nas duga noc…

Student, šaljemo puno pozitivnih vibri!
    Ozdravite što prije♡
    Danas smo bili u Klaićvoj. 4 sata!😣
    Mila je bila svo vrijeme kao anđelak. Za nepovjerovati!!!
    Noga sinu nije dobro zarasla, slabo se te rupice od šerafa popunjuju. Ima i novi lom. Napuknuće u obliku slova L. Skoro sam se onesvijestila kad sam vidjela rtg snimak. On stvarno pazi no sjetio se da su se jedan dan na moru, dok sam ja bila u nesvijesti od salmonele, igrali skrivača i da je krivo zagazio i da ga je jako noga zabolila u koljenu, puno dalje od mjesta loma.
    Sad opet nosi štake i nema tjelesnog do daljnjeg.
    Neki dan sam joj rekla da kaže Mila, ona me gledala u oči i rekla Lala. Sada je svi zovemo tako🤣🤣🤣.
    Uglavnom, skuzila je da nas to veseli pa nam često na pitanja odgovara sa la la.

m-mama
    06. Rujan 2018. 23:20

Jojjj, samo da svi ozdravite brzo! Ja kad tako nešto bude mislim: ma za 10 godina cemo se smijat tome il se uopce necu sjecat toga :) ionako se iz djetinjatva malisana ne sjecamo tih dana, vec nam se urezu u pamcenje prvi koraci, rijeci, prvih osmjeh i zagrljaj. ❤️❤️❤️❤️❤️

• Student24
    07. Rujan 2018. 07:39

Jutro. Hvala svima na pozitivnim vibricama! 
    Noc prosla da bolje nije mogla. Prespavao bez rasta temperature. Samo sam u neko doba promijenila obloge, zlu ne trebalo. danas cemo ga opet puuuno ljubitii i maziti :) 

• Student24
    07. Rujan 2018. 07:39

yra - a joj za sina... Nadam se da je ovo zadnji lom :)

Iskrica
    07. Rujan 2018. 12:04

Student i Yra, želim brz oporavak djeci i vama koje sve to prolazite s njima.
    Brzo mi idu dani dok se bavim S., nekak je mirni period uz neke sitne brigice tipa tjemenica kod bebe i moje ispadanje kose, valjda bude i to ispadanje došlo kraju uskoro 😐

Frajla
    07. Rujan 2018. 13:17

Puno ste natipkale, pa uključujem panda metodu 😉
    EveM, lijepo se zabavite na moru. Nama je bilo malo kise, ali nije dugo trajala, pol sata, sat i gotovo
    Panda, Sara je bas slatkica i kad je ljuta 😍
    Student24 i mi smo se kupali do gleznjeva 😁 Nadam se da ce princ brzo ozdraviti. Jesu mu dali kakvu terapiju?
    Yra, bas mi je zao za sina. Jel dobio gips ili samo treba štediti nogu. A La La 🤣 preslatko.
    Moj ce valjda nauciti reci svoje ime dok krene u skolu 😁. Sad ako ga sta pitamo dobijemo prdenje ustima 🙈
    Nama je danas velikih 

Frajla
    07. Rujan 2018. 13:21

Iskrica

Student i Yra, želim brz oporavak djeci i vama koje sve to prolazite s njima.
    Brzo mi idu dani dok se bavim S., nekak je mirni period uz neke sitne brigice tipa tjemenica kod bebe i moje ispadanje kose, valjda bude i to ispadanje došlo kraju uskoro 😐

I jedan post mi promaknuo.... meni opada kosa ko luda, htjela sam uzeti crveni vichy sampon, ali frizerka mi je preporucila fitoval,  kaze da je najvise ljudi s njim bilo zadovoljno. Ne mogu reci jel pomaze, sinoc oprala prvi puta... A u dm-u je akcija na proizvode za kosu, pa ispadne relativno povoljno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI