mi smo jucer upoznali hitnu pedijatriju… Skupili smo virozu. ne bi jurili, ali je odbijao hranu i svaki oblik tekucine…
Danas ide na bolje!
Ajoj, bas mi je zao. Jesu mu dali nesto?

napravili krvnu sliku i urin. Potvrdili da je viroza. Sad snizavano temp i hidriramo ga. obzirom da do hitne imamo oko pola h nisu hjeli infuziju jer bi isla u glavu, al lijepo papa. ceka nas duga noc...

napravili krvnu sliku i urin. Potvrdili da je viroza. Sad snizavano temp i hidriramo ga. obzirom da do hitne imamo oko pola h nisu hjeli infuziju jer bi isla u glavu, al lijepo papa. ceka nas duga noc…
Student, šaljemo puno pozitivnih vibri!
Ozdravite što prije♡
Danas smo bili u Klaićvoj. 4 sata!😣
Mila je bila svo vrijeme kao anđelak. Za nepovjerovati!!!
Noga sinu nije dobro zarasla, slabo se te rupice od šerafa popunjuju. Ima i novi lom. Napuknuće u obliku slova L. Skoro sam se onesvijestila kad sam vidjela rtg snimak. On stvarno pazi no sjetio se da su se jedan dan na moru, dok sam ja bila u nesvijesti od salmonele, igrali skrivača i da je krivo zagazio i da ga je jako noga zabolila u koljenu, puno dalje od mjesta loma.
Sad opet nosi štake i nema tjelesnog do daljnjeg.
Neki dan sam joj rekla da kaže Mila, ona me gledala u oči i rekla Lala. Sada je svi zovemo tako🤣🤣🤣.
Uglavnom, skuzila je da nas to veseli pa nam često na pitanja odgovara sa la la.

Jojjj, samo da svi ozdravite brzo! Ja kad tako nešto bude mislim: ma za 10 godina cemo se smijat tome il se uopce necu sjecat toga :) ionako se iz djetinjatva malisana ne sjecamo tih dana, vec nam se urezu u pamcenje prvi koraci, rijeci, prvih osmjeh i zagrljaj. ❤️❤️❤️❤️❤️

Jutro. Hvala svima na pozitivnim vibricama!
Noc prosla da bolje nije mogla. Prespavao bez rasta temperature. Samo sam u neko doba promijenila obloge, zlu ne trebalo. danas cemo ga opet puuuno ljubitii i maziti :)

Student i Yra, želim brz oporavak djeci i vama koje sve to prolazite s njima.
Brzo mi idu dani dok se bavim S., nekak je mirni period uz neke sitne brigice tipa tjemenica kod bebe i moje ispadanje kose, valjda bude i to ispadanje došlo kraju uskoro 😐

Puno ste natipkale, pa uključujem panda metodu 😉
EveM, lijepo se zabavite na moru. Nama je bilo malo kise, ali nije dugo trajala, pol sata, sat i gotovo
Panda, Sara je bas slatkica i kad je ljuta 😍
Student24 i mi smo se kupali do gleznjeva 😁 Nadam se da ce princ brzo ozdraviti. Jesu mu dali kakvu terapiju?
Yra, bas mi je zao za sina. Jel dobio gips ili samo treba štediti nogu. A La La 🤣 preslatko.
Moj ce valjda nauciti reci svoje ime dok krene u skolu 😁. Sad ako ga sta pitamo dobijemo prdenje ustima 🙈
Nama je danas velikih

Student i Yra, želim brz oporavak djeci i vama koje sve to prolazite s njima.
Brzo mi idu dani dok se bavim S., nekak je mirni period uz neke sitne brigice tipa tjemenica kod bebe i moje ispadanje kose, valjda bude i to ispadanje došlo kraju uskoro 😐
I jedan post mi promaknuo.... meni opada kosa ko luda, htjela sam uzeti crveni vichy sampon, ali frizerka mi je preporucila fitoval, kaze da je najvise ljudi s njim bilo zadovoljno. Ne mogu reci jel pomaze, sinoc oprala prvi puta... A u dm-u je akcija na proizvode za kosu, pa ispadne relativno povoljno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji