Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    07. Rujan 2018. 07:39

yra - a joj za sina... Nadam se da je ovo zadnji lom :)

Iskrica
    07. Rujan 2018. 12:04

Student i Yra, želim brz oporavak djeci i vama koje sve to prolazite s njima.
    Brzo mi idu dani dok se bavim S., nekak je mirni period uz neke sitne brigice tipa tjemenica kod bebe i moje ispadanje kose, valjda bude i to ispadanje došlo kraju uskoro 😐

Frajla
    07. Rujan 2018. 13:17

Puno ste natipkale, pa uključujem panda metodu 😉
    EveM, lijepo se zabavite na moru. Nama je bilo malo kise, ali nije dugo trajala, pol sata, sat i gotovo
    Panda, Sara je bas slatkica i kad je ljuta 😍
    Student24 i mi smo se kupali do gleznjeva 😁 Nadam se da ce princ brzo ozdraviti. Jesu mu dali kakvu terapiju?
    Yra, bas mi je zao za sina. Jel dobio gips ili samo treba štediti nogu. A La La 🤣 preslatko.
    Moj ce valjda nauciti reci svoje ime dok krene u skolu 😁. Sad ako ga sta pitamo dobijemo prdenje ustima 🙈
    Nama je danas velikih 

Frajla
    07. Rujan 2018. 13:21

Iskrica

Student i Yra, želim brz oporavak djeci i vama koje sve to prolazite s njima.
    Brzo mi idu dani dok se bavim S., nekak je mirni period uz neke sitne brigice tipa tjemenica kod bebe i moje ispadanje kose, valjda bude i to ispadanje došlo kraju uskoro 😐

I jedan post mi promaknuo.... meni opada kosa ko luda, htjela sam uzeti crveni vichy sampon, ali frizerka mi je preporucila fitoval,  kaze da je najvise ljudi s njim bilo zadovoljno. Ne mogu reci jel pomaze, sinoc oprala prvi puta... A u dm-u je akcija na proizvode za kosu, pa ispadne relativno povoljno

panda102
    07. Rujan 2018. 20:04

Frajla cestitam na velikih 5. 😍😍😘😘
    Yra zao mi je znog sina. Mnogo je propatio. Pusa za Milu. 
    Danas sam joj se posvetila maksimalnu i sad imam upalu misica 😂😂
    Moja zaspi u 8 i onda krene budjenje od 1 ujutro svaka dva sata. A ne mogu sa joj pomaknem dalje od 8 nikako 😩😩😩😩

• Student24
    07. Rujan 2018. 20:44

Iskrica - hvala :) 
    i mi vodimo mali rat sa tjemenicom. ne znam dal sam vam se pohvalila, ali ja sam dugo bila uvjerena kako moje dijete ima fleke od znoja, a ne tjemenicu. sačim tretirate? mi maslinovim uljem, ali sad je to palo u drugi plan kako je bolestan. dobila sam preporuku i za mustelu, ali odlučili da probamo prirodno. i meni isto ispada kosa, ali rekla bih da se možda polako smanjuje. Frendica je koristila tinkturu od koprive i baš joj pomogla jako. vidjela sam i da onaj Farmasi ima šampon protiv ispadanja kose, a nije da košta svetog Petra kajganu :) 
    Frajla - nema terapije. nuditi hranu češće u manjim obrocima, nuditi rehidromix i probiotik. i puno ljubavi i strpljenja. 
    Čestitke na velikih 5 :) 

situacija sa Princom je da nema temperature, papa manje, ali redovito i ima proljevastu stolicu, ali nije to onih kritičnih 10. Rehidrommix Linex ne želi, ali deda u drugoj ljekarni uzeo neke rehidromix sokiće i to mu je super. sav miriše na jagodicu bobicu :) 

• Student24
    07. Rujan 2018. 20:55

ako nekome je potrebno ili znate nekog tko koristi Novalac PLUS hranu, poklanjam jedno pakiranje od 400g. Otvoreno je i potrošene su samo tri mjerice. 

• Litta
    07. Rujan 2018. 21:18

Frajla cestitamo 5 mj 😃😃 brzo prolazi.
    Student drago mi je da ide na bolje.
    Mi se kupali i jeli, onda se nesto razmahala 15min. Bas se razigrala i sad spavanac. Uvijek cekam da zaspe i onda joj navucem vrecu 😃😃

m-mama
    07. Rujan 2018. 21:52

Ja krenula u nocno ciscenje, dosla do pola i onda se bebili probudio. Prisjeti se bolnickih dana, tj 1. Dana kad je bio umotan u pelenu, sad kad jos stane u nju 😭😭😂😂 

m-mama
    07. Rujan 2018. 22:05

Frajla vec 5 mj ! Sretno! Ja sam u isto vrijeme sretna i tužna. 1. Dan kad sam ga vidjela sam rekla da zelim da ostane tako malen, sladak, predivan. S druge strane veselim se svemu što me čeka,prve kašice, prvo sjedenje, prvi koraci, prve riječi.... Ajme jel nisam ja to nedavno pisala tu? 😂🙈🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.