LilyVanily - znaci najbolje da odmah uzmem Mustelu i gotovo?!
Frajla- doktor nam je preporucio hipp ORS200 s okusom mrkve ili jabuke, ali na otoku di smo toga nema. pa je deda uzeo iDARTA hranu za posebne medicinske potrebe. Unutra su 4 sokica razlicitih okusa (naranca, limun i jagoda).
Kad sam doktoru na hitnoj rekla da smo uzeli taj Novalac PLUS hranu koji se daje bebama kod proljeva i da je odbio reko je da nije cudno, da je to vrlo loseg okusa.
Mi koristimo Bebilim jer je njega dobio u rodilistu i prihvatio. Tako da je najbolje ono koje beba prihvati i cijenovno vam je prihvatljivo.

mi koristimo vrecu za spavanje. mi ga uspavljujemo u njoj. ali kako cvrsto spava ne bi bio problem ni naknadno da ga obucemo.

Vokak i Student: Mustelu držimo na glavi minutu tijekom kupanja, taman da je možemo brzo i temeljito isprati. Ona stvarno omekša, ali moraš proći s još nečim nakon pranja. Onaj češljić za tjemenicu mi je djelovao grub i nisam joj htjela s tim po glavici, a mekana četka nije bila učinkovita tako da sam ja to s noktima/prstima nježno dizala komadić po komadić. Potrajalo je, ali je već neko vrijeme nemamo. Imala je baš puno, a na preporuku doktora smo pričekali s tretmanima, no kako je toga bilo sve više nije bilo smisla čekati...
Mi koristimo dozu Bebimila jer su joj ga dali u rodilištu i ok ga je prihvatila iako inače kažu da je on najteži.
Student ja sam isto odgađala kupovinu Mustele, ali na kraju sam je ipak uzela. Mislim da u dm knjižicama imaš kupon za tjemenicu i još iskombiniraš s 15% popusta...realno preskupo je i količinski previše, ali pomaže. Mi smo koristili pjenu.
LilyVanily - znaci najbolje da odmah uzmem Mustelu i gotovo?!
Frajla- doktor nam je preporucio hipp ORS200 s okusom mrkve ili jabuke, ali na otoku di smo toga nema. pa je deda uzeo iDARTA hranu za posebne medicinske potrebe. Unutra su 4 sokica razlicitih okusa (naranca, limun i jagoda).
Kad sam doktoru na hitnoj rekla da smo uzeli taj Novalac PLUS hranu koji se daje bebama kod proljeva i da je odbio reko je da nije cudno, da je to vrlo loseg okusa.
Mi koristimo Bebilim jer je njega dobio u rodilistu i prihvatio. Tako da je najbolje ono koje beba prihvati i cijenovno vam je prihvatljivo.
Ja imam novalac plus u bijeloj posudi, pise za djelomicno dojenu djecu, nemam pojma jel to isto. Uzela sam ga jos prije nego sam rodila za svaki slucaj, ali ga nisam ni otvorila, pa cu iskoristiti u kasicama sa zitaricama

Litta, kako ju uvuces u vrecu dok spava? Stavis ju na nju, oa sam zakopcas kad zaspe ili ju mozes tako puno premjestati bez da se probudi?
Stavim ju na vrecu i onda samo kad zaspe provucem rukice i zakopcam.
Danas smo uzivali na moru. More je bas ugidno, toplo. Mama se kupa i sunca a bebolina u hladu. Morala sam joj obuci trenerku i bodi, u hladu je hladno. I jos ju prekrila s dekicom. Spavala je u kolicima 2h ☺

Upadam ko padobranac,nemojte zamjerit!Preporucam parafinsko ulje za tjemenicu!Koristila sam ga sa svo troje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika 3- hvala za savijet. :)
koliko traje crijevna viroza? Princu ne staje. produljuje se vrijeme izmedju stolica, ali su volumenom vece i sad me mama ubija da moramo doma s mora i kod dr...

Mamika 3- hvala za savijet. :)
koliko traje crijevna viroza? Princu ne staje. produljuje se vrijeme izmedju stolica, ali su volumenom vece i sad me mama ubija da moramo doma s mora i kod dr…
Mislim da bi proljev trebao prestati nakon 4-5 dana. Jako je vazno da unosi dovoljno tekucine da ne dehidrira.

Kolko sam ja umorna ovih dana, to je čudo. Sjećam se kad sam do pola 1,1 peglala i čistila, evo me u krevetu u pola 9, s tim da smo popodne spavali 2 sata. Počeo je baš puno sisati prste. Više nije da si cijelu šaku gura nego 2-3 prsta i siše. To mi je baš ne sviđa. Dudu i dalje ne želi. Kad bi mi netko rekao da je to samo faza, da neće s godinu, dvije cuclati palac, bilo bi mi lakše 😂 Danas sam opet nekako nespretno napravila korak i boli me dolje. Ja ne znam kako onda neke mame vježbaju, trče ili rade špage par mj nakon poroda, totalno zahrđala. Kad smo već kod toga: naravno da bih htjela vježbati jer nije istina da nemam 5 min u danu za neke vježbe ili barem razgibavanje. Na yt je hrppaaa videa. Stvarno nemam pravo na izliku. Ima koja mama da vježba nešto? Ili se bavim nekakvim fizičkim aktivnostima( osim čiščenja i nosanja naših utežića medenih haha)?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji