Upadam ko padobranac,nemojte zamjerit!Preporucam parafinsko ulje za tjemenicu!Koristila sam ga sa svo troje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika 3- hvala za savijet. :)
koliko traje crijevna viroza? Princu ne staje. produljuje se vrijeme izmedju stolica, ali su volumenom vece i sad me mama ubija da moramo doma s mora i kod dr...
Mamika 3- hvala za savijet. :)
koliko traje crijevna viroza? Princu ne staje. produljuje se vrijeme izmedju stolica, ali su volumenom vece i sad me mama ubija da moramo doma s mora i kod dr…
Mislim da bi proljev trebao prestati nakon 4-5 dana. Jako je vazno da unosi dovoljno tekucine da ne dehidrira.
Kolko sam ja umorna ovih dana, to je čudo. Sjećam se kad sam do pola 1,1 peglala i čistila, evo me u krevetu u pola 9, s tim da smo popodne spavali 2 sata. Počeo je baš puno sisati prste. Više nije da si cijelu šaku gura nego 2-3 prsta i siše. To mi je baš ne sviđa. Dudu i dalje ne želi. Kad bi mi netko rekao da je to samo faza, da neće s godinu, dvije cuclati palac, bilo bi mi lakše 😂 Danas sam opet nekako nespretno napravila korak i boli me dolje. Ja ne znam kako onda neke mame vježbaju, trče ili rade špage par mj nakon poroda, totalno zahrđala. Kad smo već kod toga: naravno da bih htjela vježbati jer nije istina da nemam 5 min u danu za neke vježbe ili barem razgibavanje. Na yt je hrppaaa videa. Stvarno nemam pravo na izliku. Ima koja mama da vježba nešto? Ili se bavim nekakvim fizičkim aktivnostima( osim čiščenja i nosanja naših utežića medenih haha)?
Hej cure.
Juuutrooo
Ja imam mali slaufic tako da u petak necu sigurno potonuti u moru 😂😂😂
Idemo u apartmane kod nase Ite i jedva cekam da je upoznam.
Nr vjezbam. Izgovora nemam. Samo setam odnosno brzo hodam s kolicima.
Litta samo uzivajte na moru. 😍 neka spavaju na zraku.
Student najbitnije je njihovo zdravlje. A tu ga nema ko pogledati.
Drage moje klokanice.. evo da se i mi javimo. Jucer smo stigli s mora.. nisam nikada bila u 9 mj i moram reci da mi je to pravo otkrice. Da ne govorim da je M uživala, ali ono bas, bas😍. Put prosao savrseno.. ma bas sam zadovoljna.
Student- nadam se da viroza prolazi..pusa za malog Princa- da nam brzo ozdravi❤️
Ja ne vjezbam- i imam ne mali , nego nazalost veliki slauf🤷🏻♀️. Skinula sam si neke vjezbe.. cak i pocela kao nesto, ali osla na more i prestala.. tko je vidio vjezbat na moru🤣.
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Jutro!
Student nadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
EveM bas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
Panda vi uzivajte na moru 😘😘
M-mama ne vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska... Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro!
Studentnadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
EveMbas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
Pandavi uzivajte na moru 😘😘
M-mamane vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska… Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
Puse svima 😘😘
Hladno je za kupanje, ali je vruce za vježbanje 😜
Ni je ne vjezbam, a da se ne lazemo, cisto sumnjam da cu i poceti u doglednoj buducnosti. Doma nikad nisam uspila nesto na duzi period, drazi su mi grupni treninzi, a muz radi u smjenama, tako da cesto nebi imala di s malim, pa nista od toga. Morat cu jednostavno smanjiti klopu.
Ja sam cak ispod svoje predtrudnicke tezine, ali i onda sam imala puno viska, pa bi htjela jos nesto izgubiti dok ne pocnem raditi
Jutro!
Studentnadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
EveMbas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
Pandavi uzivajte na moru 😘😘
M-mamane vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska… Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
Puse svima 😘😘
Hladno je za kupanje, ali je vruce za vježbanje 😜
Ni je ne vjezbam, a da se ne lazemo, cisto sumnjam da cu i poceti u doglednoj buducnosti. Doma nikad nisam uspila nesto na duzi period, drazi su mi grupni treninzi, a muz radi u smjenama, tako da cesto nebi imala di s malim, pa nista od toga. Morat cu jednostavno smanjiti klopu.
Ja sam cak ispod svoje predtrudnicke tezine, ali i onda sam imala puno viska, pa bi htjela jos nesto izgubiti dok ne pocnem raditi
Hladno je za kupanje Lari, a kako nemam gdje s njom dok ja odem na kupanje, onda je hladno i meni 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda sta ste samo za vikend u selcu?
Meni je more sada bas ugodno za kupanje. Suncanje jos bolje, ne moram se mazati s kremom. Idemo ujutro kad nije jako sunce. Bebolina spava u hladu u trenerci, u hladu je prilicno svjeze.
Ja sam nadobudno dok sam bila trudna mislila na jesen poceti s pilatesom. Ali kako sam na carski rekli su mi 6mj nikako a najbolje da pricekam 1g. Inace su mi kile ok jedino imam malo trbuha 😧
Sortiraj odgovore
Najstariji