Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vokak
    01. Rujan 2018. 05:15

m-mama

Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio.  I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim.

mene zna boljeti kad sam dugo na nogama ili kad duho nosim neki teret.tad znam osjetiti i kad idem sjest i kad se dizem iz lezeceg u sjedeci polozaj.jel jos kome tako? mislim da je to odunitarnjih savovaisto tako dojim tri mj. i jos nije stigla tetka iz rusijenekako mi no nedostaje

m-mama
    01. Rujan 2018. 07:56

I meni bude tako

yra
    01. Rujan 2018. 09:47

vokak

m-mama

Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio. I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim.

mene zna boljeti kad sam dugo na nogama ili kad duho nosim neki teret.tad znam osjetiti i kad idem sjest i kad se dizem iz lezeceg u sjedeci polozaj.jel jos kome tako? mislim da je to odunitarnjih savovaisto tako dojim tri mj. i jos nije stigla tetka iz rusijenekako mi no nedostaje

Tetka iz Rusije!🤣🤣🤣
    Ni koja još nije stigla. Veli mi jedna slovenska patronažna sestra koju znam da ne dolazi sve dok su podoji u razmaku do 4 sata. 
    Jučer mi je bilaa frendica fizioterapeutkinja u posjeti i dala mi je vježbe za dijastazu. Uf...velika je.
    M ima neku gljivicu na guzi. Mažemo s kremicom. Veličine je kovanice od 2 kn. 

• Litta
    01. Rujan 2018. 12:30

vokak

Unutarnji sav isto osjetim kad duze nesto radim. Izbjegavam koliko mogu dizati tesko. Dosta sam ga osjetila i kad sam plivala, par min i pocelo me boliti pa izbjegavam plivanje ovo ljeto.
    Meni ipak dosla tetka iz Rusije 😃 bilo je jedan dan pauze i onda je krenulo uobicajeno i sa svim simptomima. Dojim svaka 3 sata. Po noci imamo 2 dojenja pa sam se ponadala da cu duze biti bez, ali evo, 3 mj samo.
    Poceli smo kakati svaki dan i to dosta. Ne znam da li sta ostane u njoj od onog sto pojede 😂😂

01. Rujan 2018. 12:38

Meni je dosla nakon 3 mj, uz dojenje na zahtjev. Tako da je zbilja individualno. 
    A vi koje ste rezane, ja sam nakon prvog poroda mjesto reza osjetila valjda do 2 poroda, em na pocetku nakon nekog napora, a kasnije ko baba neka na promjenu vremena, nije bila jaka bol vec neka grda nelagoda bas na tom mjestu. Sad je fala bogu ok, valjda je rastezanje na porodu napravilo svoje. 

01. Rujan 2018. 12:41

Pogledajte si tatami strunjace, fenomenalna stvar, izgledaju vam ko puzzle al su velicine metar puta metar, deblje i cvrsce, nasi susjedi imaju 4 komada spojena u blagovaoni jer imaju mali stan pa je to kutak za klince, ispod su plocice a ovo super izolira hladnocu pa i preko zime bude ok. Ispadne malo skuplje al definitivno iskoristivo i kasnije

01. Rujan 2018. 12:43

yra

vokak

m-mama

Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio. I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim.

Tetka iz Rusije!🤣🤣🤣
    Ni koja još nije stigla. Veli mi jedna slovenska patronažna sestra koju znam da ne dolazi sve dok su podoji u razmaku do 4 sata.
    Jučer mi je bilaa frendica fizioterapeutkinja u posjeti i dala mi je vježbe za dijastazu. Uf…velika je.
    M ima neku gljivicu na guzi. Mažemo s kremicom. Veličine je kovanice od 2 kn.

Imas sliku vjezbi? I meni bi dobro dosle, isto imam dijastazu 😥
    Jesi sigurna da su gljivice? Da nije mozda samo reakcija na promjenu stolice ako si uvela voce? 

• vokak
    02. Rujan 2018. 08:10

Gumbek koja od od tatami.na finess webahopu sam vidla da ima neka veca tipa metar za metar debljine 1.5 cm.jel to ok za zimu oao izoolator?a i imaju neke deblje koje se isto slazu kao puzle debljine 3 i 2 cm.

Frajla
    03. Rujan 2018. 13:22

Opet zatisje na proljetnicama.... ja sam gledala te tatami kocke na sportskim web shopovima, pise da su od eva pjene, pa mi to ispadne isto ko ove djecje kocke, one su od 1 cm deblijne, jedino eto sto dijete ima manje toga za rastaviti...
    Mi uživamo na moru 

Frajla
    03. Rujan 2018. 13:24

Danima mi nije htjelo slike ucitavati, pa evo sada kako O cita knjigu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI