Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    07. Rujan 2018. 22:07

Fakat je prekasno za mene, odjavljujem se 😂

• LilyVanily
    07. Rujan 2018. 22:46

Student mi smo imali tjemenicu. S maslinovim uljem nije bilo uspješno, s bademovim malo bolje jer nisam češljala s četkom jer mi je djelovala pregrubo pa sam s noktima malo pomalo micala i na kraju sam ipaj uzela Mustelu tako da se sad više ne pojavljuje.

• vokak
    08. Rujan 2018. 07:16

pando pa nije to lose.ako ti podes spavat i devet mozes odspavat 5 sati u komadu.neko bi platio za to.

lilly koliko dugo drzis mustelu na glavi?

Frajla
    08. Rujan 2018. 07:46

Panda, i moj ide spavati u 8, pokusavala sam mu pamakniti, uspijem nekad u pol 9, 9, al sta mi to vrijedi kad drugi dan on opet u 8 hoce. Pa sad kad kad se sat pomakne ici ce u 7 🤬
    Student, ajd napisi koji su to sokici. Frendica je malome kupovala neke od jabuke, ali kaze da mu nisu bili bas fini jer su dosta slani. Ja planiram koristiti novalac plus za kasice u koje treba mlijeko, ali nema smisla da sada uzimam, kad necemo krenuti jos mjesec dana. A sto vam ne odgovara kod njega?
    Mamice koje koristite ad, koje marke korstite? Jel ima neka s kojom niste bile zadovoljne?
    Litta, kako ju uvuces u vrecu dok spava? Stavis ju na nju, oa sam zakopcas kad zaspe ili ju mozes tako puno premjestati bez da se probudi?

• Student24
    08. Rujan 2018. 08:42

LilyVanily - znaci najbolje da odmah uzmem Mustelu i gotovo?! 
    Frajla- doktor nam je preporucio hipp ORS200 s okusom mrkve ili jabuke, ali na otoku di smo toga nema. pa je deda uzeo iDARTA hranu za posebne medicinske potrebe. Unutra su 4 sokica razlicitih okusa (naranca, limun i jagoda). 
    Kad sam doktoru na hitnoj rekla da smo uzeli taj Novalac PLUS hranu koji se daje bebama kod proljeva i da je odbio reko je da nije cudno, da je to vrlo loseg okusa. 
    Mi koristimo Bebilim jer je njega dobio u rodilistu i prihvatio. Tako da je najbolje ono koje beba prihvati i cijenovno vam je prihvatljivo. 

• Student24
    08. Rujan 2018. 08:44

mi koristimo vrecu za spavanje. mi ga uspavljujemo u njoj. ali kako cvrsto spava ne bi bio problem ni naknadno da ga obucemo. 

• LilyVanily
    08. Rujan 2018. 09:48

Vokak i Student: Mustelu držimo na glavi minutu tijekom kupanja, taman da je možemo brzo i temeljito isprati. Ona stvarno omekša, ali moraš proći s još nečim nakon pranja. Onaj češljić za tjemenicu mi je djelovao grub i nisam joj htjela s tim po glavici, a mekana četka nije bila učinkovita tako da sam ja to s noktima/prstima nježno dizala komadić po komadić. Potrajalo je, ali je već neko vrijeme nemamo. Imala je baš puno, a na preporuku doktora smo pričekali s tretmanima, no kako je toga bilo sve više nije bilo smisla čekati...
    Mi koristimo dozu Bebimila jer su joj ga dali  u rodilištu i ok ga je prihvatila iako inače kažu da je on najteži.

• LilyVanily
    08. Rujan 2018. 09:52

Student ja sam isto odgađala kupovinu Mustele, ali na kraju sam je ipak uzela. Mislim da u dm knjižicama imaš kupon za tjemenicu i još iskombiniraš s 15% popusta...realno preskupo je i količinski previše, ali pomaže. Mi smo koristili pjenu.

Frajla
    08. Rujan 2018. 11:06

Student24

LilyVanily - znaci najbolje da odmah uzmem Mustelu i gotovo?!
    Frajla- doktor nam je preporucio hipp ORS200 s okusom mrkve ili jabuke, ali na otoku di smo toga nema. pa je deda uzeo iDARTA hranu za posebne medicinske potrebe. Unutra su 4 sokica razlicitih okusa (naranca, limun i jagoda).
    Kad sam doktoru na hitnoj rekla da smo uzeli taj Novalac PLUS hranu koji se daje bebama kod proljeva i da je odbio reko je da nije cudno, da je to vrlo loseg okusa.
    Mi koristimo Bebilim jer je njega dobio u rodilistu i prihvatio. Tako da je najbolje ono koje beba prihvati i cijenovno vam je prihvatljivo.

Ja imam novalac plus u bijeloj posudi, pise za djelomicno dojenu djecu, nemam pojma jel to isto. Uzela sam ga jos prije nego sam rodila za svaki slucaj, ali ga nisam ni otvorila, pa cu iskoristiti u kasicama sa zitaricama

• Litta
    08. Rujan 2018. 20:47

Frajla

Litta, kako ju uvuces u vrecu dok spava? Stavis ju na nju, oa sam zakopcas kad zaspe ili ju mozes tako puno premjestati bez da se probudi?

Stavim ju na vrecu i onda samo kad zaspe provucem rukice i zakopcam.
    Danas smo uzivali na moru. More je bas ugidno, toplo. Mama se kupa i sunca a bebolina u hladu. Morala sam joj obuci trenerku i bodi, u hladu je hladno. I jos ju prekrila s dekicom. Spavala je u kolicima 2h ☺ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.