Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    10. Rujan 2018. 08:20

Hej cure. 
    Juuutrooo 

Ja imam mali slaufic tako da u petak necu sigurno potonuti u moru 😂😂😂
    Idemo u apartmane kod nase Ite i jedva cekam da je upoznam. 
    Nr vjezbam. Izgovora nemam. Samo setam odnosno brzo hodam s kolicima. 
    Litta samo uzivajte na moru. 😍 neka spavaju na zraku. 
    Student najbitnije je njihovo zdravlje. A tu ga nema ko pogledati. 

EveM
    10. Rujan 2018. 08:34

Drage moje klokanice.. evo da se i mi javimo. Jucer smo stigli s mora.. nisam nikada bila u 9 mj i moram reci da mi je to pravo otkrice. Da ne govorim da je M uživala, ali ono bas, bas😍. Put prosao savrseno.. ma bas sam zadovoljna. 
    Student- nadam se da viroza prolazi..pusa za malog Princa- da nam brzo ozdravi❤️
    Ja ne vjezbam- i imam ne mali , nego nazalost veliki slauf🤷🏻‍♀️. Skinula sam si neke vjezbe.. cak i pocela kao nesto, ali osla na more i prestala.. tko je vidio vjezbat na moru🤣.

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Sarita_00
    10. Rujan 2018. 09:21

Jutro! 
    Student nadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
    EveM bas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
    Panda vi uzivajte na moru 😘😘
    M-mama ne vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska... Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
    Puse svima 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Frajla
    10. Rujan 2018. 11:54

Sarita_00

Jutro!
    Studentnadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
    EveMbas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
    Pandavi uzivajte na moru 😘😘
    M-mamane vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska… Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
    Puse svima 😘😘

Hladno je za kupanje, ali je vruce za vježbanje 😜
    Ni je ne vjezbam, a da se ne lazemo, cisto sumnjam da cu i poceti u doglednoj buducnosti. Doma nikad nisam uspila nesto na duzi period, drazi su mi grupni treninzi, a muz radi u smjenama, tako da cesto nebi imala di s malim, pa nista od toga. Morat cu jednostavno smanjiti klopu.
    Ja sam cak ispod svoje predtrudnicke tezine, ali i onda sam imala puno viska, pa bi htjela jos nesto izgubiti dok ne pocnem raditi

Sarita_00
    10. Rujan 2018. 12:10

Frajla

Sarita_00

Jutro!
    Studentnadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
    EveMbas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
    Pandavi uzivajte na moru 😘😘
    M-mamane vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska… Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
    Puse svima 😘😘

Hladno je za kupanje, ali je vruce za vježbanje 😜
    Ni je ne vjezbam, a da se ne lazemo, cisto sumnjam da cu i poceti u doglednoj buducnosti. Doma nikad nisam uspila nesto na duzi period, drazi su mi grupni treninzi, a muz radi u smjenama, tako da cesto nebi imala di s malim, pa nista od toga. Morat cu jednostavno smanjiti klopu.
    Ja sam cak ispod svoje predtrudnicke tezine, ali i onda sam imala puno viska, pa bi htjela jos nesto izgubiti dok ne pocnem raditi

Hladno je za kupanje Lari, a kako nemam gdje s njom dok ja odem na kupanje, onda je hladno i meni 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    10. Rujan 2018. 14:01

Panda sta ste samo za vikend u selcu?
    Meni je more sada bas ugodno za kupanje. Suncanje jos bolje, ne moram se mazati s kremom. Idemo ujutro kad nije jako sunce. Bebolina spava u hladu u trenerci, u hladu je prilicno svjeze.
    Ja sam nadobudno dok sam bila trudna mislila na jesen poceti s pilatesom. Ali kako sam na carski rekli su mi 6mj nikako a najbolje da pricekam 1g. Inace su mi kile ok jedino imam malo trbuha 😧

yra
    10. Rujan 2018. 16:17

Drage moje,
    Danas idemo na cijepljenje i kontrolu.
    Javimo se kasnije sa brojkicama.
    I ja bih na more u rujnu!
    Bila sam jednom i bilo nam je tako lijepo!
    Tada sam shvatila koliko me opterećuju gužve i horde turista te sveprisutna buka. Jadne ribe.🐋
    Planiram ponovno ugraditi Mirenu.

• Student24
    10. Rujan 2018. 20:31

frajla - mozemo jedna drugoj biti podrska u borbi s kg :)

Hvala svima na pozitivnoj energiji. Nocas se Princu stanje pogorsalo. Probudili se, potrpali (doslovno) stvari u auto i doma. Stigli i kod pedijatra koji je bio jutarnja smjena koji je rekao da je rota, da je Princ super hidriran i nema druge nego 
    cekati, ali da nek ipak odemo na Infektivnu da naprave potvrdu iz stolice. Tako da smo onda opet u auto i za Zg. Na Infektivnoj napravili analizu krvi, iskljucili bakteriju i rekli da je za Rotu tipicno da se pred kraj pogorsa stanje i onda prestane. tako da smo doma, nastavljamo s probiotikom, rehidromiksom i tom posebnom hranom. 
    Volim Princa najvise na svijetu, ali sam se toliko veselila ljetovanju. Kad smo krenuli doma samo sam nabila suncane na nos i pustila suze. Svijesna sam da postoji milijardu gorih stvari i da sam blagoslovljena, ali bilo mi je tesko. Princ je u tome svemu predivan, strpljiv, smije se... a mm je isto divan <3 

• Litta
    11. Rujan 2018. 10:45

Student vjerujem da ti je bilo zao zbog ljetovanja ali bit ce ih jos. Najvazniji je on i da je zdrav i veseo i kao sto kazes blagoslovljena si. Puse vam saljemo za ozdravljenje 😙😙😙😙😙

• Litta
    11. Rujan 2018. 11:40

Sama sam na forumu, svi jos spavaju 😃😃
    Saljemo pozdrav iz hlada 😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI