Hej cure.
Juuutrooo
Ja imam mali slaufic tako da u petak necu sigurno potonuti u moru 😂😂😂
Idemo u apartmane kod nase Ite i jedva cekam da je upoznam.
Nr vjezbam. Izgovora nemam. Samo setam odnosno brzo hodam s kolicima.
Litta samo uzivajte na moru. 😍 neka spavaju na zraku.
Student najbitnije je njihovo zdravlje. A tu ga nema ko pogledati.

Drage moje klokanice.. evo da se i mi javimo. Jucer smo stigli s mora.. nisam nikada bila u 9 mj i moram reci da mi je to pravo otkrice. Da ne govorim da je M uživala, ali ono bas, bas😍. Put prosao savrseno.. ma bas sam zadovoljna.
Student- nadam se da viroza prolazi..pusa za malog Princa- da nam brzo ozdravi❤️
Ja ne vjezbam- i imam ne mali , nego nazalost veliki slauf🤷🏻♀️. Skinula sam si neke vjezbe.. cak i pocela kao nesto, ali osla na more i prestala.. tko je vidio vjezbat na moru🤣.
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Jutro!
Student nadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
EveM bas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
Panda vi uzivajte na moru 😘😘
M-mama ne vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska... Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
Puse svima 😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro!
Studentnadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
EveMbas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
Pandavi uzivajte na moru 😘😘
M-mamane vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska… Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
Puse svima 😘😘
Hladno je za kupanje, ali je vruce za vježbanje 😜
Ni je ne vjezbam, a da se ne lazemo, cisto sumnjam da cu i poceti u doglednoj buducnosti. Doma nikad nisam uspila nesto na duzi period, drazi su mi grupni treninzi, a muz radi u smjenama, tako da cesto nebi imala di s malim, pa nista od toga. Morat cu jednostavno smanjiti klopu.
Ja sam cak ispod svoje predtrudnicke tezine, ali i onda sam imala puno viska, pa bi htjela jos nesto izgubiti dok ne pocnem raditi

Jutro!
Studentnadam se da ce maleni cim prije biti bolje 😘😘
EveMbas super da vam je bilo lijepo 😊 Meni se nekako taj 9. mjesec uvijek cini hladan. Vidim da se ljudi kupaju, ali meni nekako nije do toga. Doduse, ove godine sam se svega 4 puta okupala u moru 🙈
Pandavi uzivajte na moru 😘😘
M-mamane vjezbam i nemam izgovor. Ostalo mi je jos za skinuti, a i prije trudnoce sam imala viska… Zasad sam jos na setnji svaki dan. Cekam da zahladi 😅
Puse svima 😘😘
Hladno je za kupanje, ali je vruce za vježbanje 😜
Ni je ne vjezbam, a da se ne lazemo, cisto sumnjam da cu i poceti u doglednoj buducnosti. Doma nikad nisam uspila nesto na duzi period, drazi su mi grupni treninzi, a muz radi u smjenama, tako da cesto nebi imala di s malim, pa nista od toga. Morat cu jednostavno smanjiti klopu.
Ja sam cak ispod svoje predtrudnicke tezine, ali i onda sam imala puno viska, pa bi htjela jos nesto izgubiti dok ne pocnem raditi
Hladno je za kupanje Lari, a kako nemam gdje s njom dok ja odem na kupanje, onda je hladno i meni 😂😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda sta ste samo za vikend u selcu?
Meni je more sada bas ugodno za kupanje. Suncanje jos bolje, ne moram se mazati s kremom. Idemo ujutro kad nije jako sunce. Bebolina spava u hladu u trenerci, u hladu je prilicno svjeze.
Ja sam nadobudno dok sam bila trudna mislila na jesen poceti s pilatesom. Ali kako sam na carski rekli su mi 6mj nikako a najbolje da pricekam 1g. Inace su mi kile ok jedino imam malo trbuha 😧

Drage moje,
Danas idemo na cijepljenje i kontrolu.
Javimo se kasnije sa brojkicama.
I ja bih na more u rujnu!
Bila sam jednom i bilo nam je tako lijepo!
Tada sam shvatila koliko me opterećuju gužve i horde turista te sveprisutna buka. Jadne ribe.🐋
Planiram ponovno ugraditi Mirenu.

frajla - mozemo jedna drugoj biti podrska u borbi s kg :)
Hvala svima na pozitivnoj energiji. Nocas se Princu stanje pogorsalo. Probudili se, potrpali (doslovno) stvari u auto i doma. Stigli i kod pedijatra koji je bio jutarnja smjena koji je rekao da je rota, da je Princ super hidriran i nema druge nego
cekati, ali da nek ipak odemo na Infektivnu da naprave potvrdu iz stolice. Tako da smo onda opet u auto i za Zg. Na Infektivnoj napravili analizu krvi, iskljucili bakteriju i rekli da je za Rotu tipicno da se pred kraj pogorsa stanje i onda prestane. tako da smo doma, nastavljamo s probiotikom, rehidromiksom i tom posebnom hranom.
Volim Princa najvise na svijetu, ali sam se toliko veselila ljetovanju. Kad smo krenuli doma samo sam nabila suncane na nos i pustila suze. Svijesna sam da postoji milijardu gorih stvari i da sam blagoslovljena, ali bilo mi je tesko. Princ je u tome svemu predivan, strpljiv, smije se... a mm je isto divan <3

Student vjerujem da ti je bilo zao zbog ljetovanja ali bit ce ih jos. Najvazniji je on i da je zdrav i veseo i kao sto kazes blagoslovljena si. Puse vam saljemo za ozdravljenje 😙😙😙😙😙

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji