Kad citam kako se vasi prevrcu, cini mi se da smo mi jos daleko. Moja se okrece s leđa na bok. Danas smo imali prvi okret s trbuha na leđa. Na trbuhu jos uvijek ne voli biti. Bude malo i onda protestira. Pokusavam na sve nacine ju zabaviti da sto duze bude na trbuhu. 🙆
Mislim da su je poceli muciti zubici. Jako slini i gura prste u usta. Dala sam joj svoj prst pa si je bas trljala u desni. Prilicno je razdrazljiva zadnjih par dana, inace nije tako. Ne znam kako bih joj pomogla. Imamo puno onih guma za desni ali ne zna ona to jos drzati u rukama. Izvadi si dudu slucajno s rukom i drzi ju iznad glave, gleda u nju i zeli ju uzeti a ne zna kako. Umjesto da ju vrati rukom ona pokusava s glavom ☺ jos ne zna rukice koristiti.
A nasi decki su malo stariji ipak, a za njih je i tjedan puno, svasta oni nauce u tjedan dana, a pogotovo mjesec i pol.
Samo ce se jedno jutro probudit i napravit hop na trbuscic
Litta, moj isto malo kasni. Iako mu je kodigirana dob 3,5 isto se nedavno tek okrenuo s leda na bok i ponekad kad je na trbuhu na leda. Al to samo zato sto previse zabacuje glavu pa ga prevrne 😂 Još nisam snimila te prve pokrete, više sam usmjerena na sigurnost i da sam s rukama blizu.
Mame ona veća as, kada kupiti? Kad beba pocinje samostalno sjediti jel da?
Ne, puno kasnije. Kad samostalno pocne hodati bi bilo jabolje. Ili kad preraste jaje kilazom i visinom, a to se gleda gore po visini sjedalice i grave.
Ne, puno kasnije. Kad samostalno pocne hodati bi bilo jabolje. Ili kad preraste jaje kilazom i visinom, a to se gleda gore po visini sjedalice i grave.
Da, upravo tako. Mi smo dobili bon u jednom ducanu pa smo mislili kupiti sjedalicu za kasnije. Uglavnom u ducanu su nas odgovorili od toga. U jajetu mora biti minimalno 9mj a najbolje 1 god ili dok ne preraste. A rekli su nam da se as kupuje s djetetom jer mora dijete isprobati.
Da, upravo tako. Mi smo dobili bon u jednom ducanu pa smo mislili kupiti sjedalicu za kasnije. Uglavnom u ducanu su nas odgovorili od toga. U jajetu mora biti minimalno 9mj a najbolje 1 god ili dok ne preraste. A rekli su nam da se as kupuje s djetetom jer mora dijete isprobati.
Tako je, isprobat sjedalicu u autu obavezno i isprobat s djetetom.
Nama su bez problema dali iznjeti sjedalicu van, mm je samo morao ostaviti osobnu na blagajni i nikakvih problema nije bilo. Probali smo malu staviti u istu takvu sjedalicu kod prijatelja, tako da recimo u ducanu nije probavala.
Al i zena je naglasila cim duze u jajetu iz sigurnosnih razloga, njihov vrat je i s godinu dana jos preslab za tezinu njihove glavi pri kocenju i nedaj boze sudaru.
Moj malisa se prije 2 dana poceo okretati s leda na stomak i sada cim ga spustim na leda odmah se okrene jer je skuzio da to zna. Ponekad mu ruka ostane ispod tijela ali ga ja ostavim da se sam malo muci da je izvuce, ne skacem odmah da mu pomognem, nek se uci da ja necu uvijek biti tu da mu pomazem i nek se malo snalazi i sam. Kada vidim da mu ne ide onda mu izvucem i namjestim ruke i ponovno ga vratim na leda da pokusa ponovno... Bas nam je zabavno 😀😀😀
Sa stomaka se jos ne vraca na leda sam ali mislim da ce i to uskoro pocet
Moj malisa se prije 2 dana poceo okretati s leda na stomak i sada cim ga spustim na leda odmah se okrene jer je skuzio da to zna. Ponekad mu ruka ostane ispod tijela ali ga ja ostavim da se sam malo muci da je izvuce, ne skacem odmah da mu pomognem, nek se uci da ja necu uvijek biti tu da mu pomazem i nek se malo snalazi i sam. Kada vidim da mu ne ide onda mu izvucem i namjestim ruke i ponovno ga vratim na leda da pokusa ponovno… Bas nam je zabavno 😀😀😀
Sa stomaka se jos ne vraca na leda sam ali mislim da ce i to uskoro pocet
Bravo za malenog, a kad mu ostane ruka ispod sa dva prsta mu samo malo zadigni rame da skuzi sta treba napravit da izvuce ruku, vrlo brzo ce mu pokret ostat u memoriji
Aaa tako kasno? Mojem je vec sad jaje na knap 😂😂 a dobroo, hvala vam na odgovoru svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji