Drage moje,
Danas idemo na cijepljenje i kontrolu.
Javimo se kasnije sa brojkicama.
I ja bih na more u rujnu!
Bila sam jednom i bilo nam je tako lijepo!
Tada sam shvatila koliko me opterećuju gužve i horde turista te sveprisutna buka. Jadne ribe.🐋
Planiram ponovno ugraditi Mirenu.
frajla - mozemo jedna drugoj biti podrska u borbi s kg :)
Hvala svima na pozitivnoj energiji. Nocas se Princu stanje pogorsalo. Probudili se, potrpali (doslovno) stvari u auto i doma. Stigli i kod pedijatra koji je bio jutarnja smjena koji je rekao da je rota, da je Princ super hidriran i nema druge nego
cekati, ali da nek ipak odemo na Infektivnu da naprave potvrdu iz stolice. Tako da smo onda opet u auto i za Zg. Na Infektivnoj napravili analizu krvi, iskljucili bakteriju i rekli da je za Rotu tipicno da se pred kraj pogorsa stanje i onda prestane. tako da smo doma, nastavljamo s probiotikom, rehidromiksom i tom posebnom hranom.
Volim Princa najvise na svijetu, ali sam se toliko veselila ljetovanju. Kad smo krenuli doma samo sam nabila suncane na nos i pustila suze. Svijesna sam da postoji milijardu gorih stvari i da sam blagoslovljena, ali bilo mi je tesko. Princ je u tome svemu predivan, strpljiv, smije se... a mm je isto divan <3
Student vjerujem da ti je bilo zao zbog ljetovanja ali bit ce ih jos. Najvazniji je on i da je zdrav i veseo i kao sto kazes blagoslovljena si. Puse vam saljemo za ozdravljenje 😙😙😙😙😙
Student.. bas mi je zao to cuti. Ali glavu gore, ima mnogo vecih problema..bitno da Princ bude bolje .. a mora ce tek biti. Jos ces plakati kad cemo doma😉.
Litta🤗 bas vam je lijepo. Zavidim. Mi kako se vratili s mora malena mi je skroz drugacija.. inace nije bas bila odusevljena kad smo izlazili.. a sad kad vidi da se nesto desava i da izlazimo- mlati rukama, nogama, guguce.. bas je happy. More bit da sam joj dosadila😉
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Ljetovanje je meni puuno vise (bilo) potrebno nego Princu. Da mm nema mene on uopce ne bi isao na more :D
Princ je danas puno bolje, ako bude prognoza za slj tj ko za ovaj na moru mislim da cemo riskirat ponovo :D
Osim sto cu nosit 50% manje stvari :D
Litta- hvala na pusama zdravlja :) drago mi je sto uzivate :) :)
M-mama- samo hrabro :*
Malo da si olakšam. Znam da svi vele pusti cisti stan, pusti peglanje itd, itd. Pošto sam sama moram nešto i pojest, jel. Skuhat si. Vec se par dana borim da sredim sve i nesto si skuham. Prijašnje dane sam bila umorna i spavala kad i bebolino i spavao je 3-4 sata u komadu popodne. Danas mi je 3 puta zaspao ja se pomakla i poveselila da će sad spavati da sve sredim prije nego dođe noć, veša da stavim sušit na balkon da me ne napadaju svi mogući kukci. Da napokon pojedem nešto fino, tolplo, kuhano. Možda se previše zamaram tim stvarima, možda imam poremećaj da mi sve mora bit sređeno, očišćeno i na mjestu da mogu normalno funkionirati, možda sam glupa. Znaaaaamm da se bi morala fokusirati na bebu i provoditi najljepse trenutke, ali ne mogu mirne duše kad oko mene kreativni nered. Baš me to opterećuje i ne mogu pustiti. Pokušala sam, onda bi mi se samo nakupio nered.ozbiljno mi sada pada na pamet ideja da pozovem neku tetu da mi čisti i pegla, iako baš nebih voljela da se netko u to petlja. Možda bolje da dam malog da mi ga netko pričuva; eh, možda i bi da ga imam kome ostaviti na sat vremena. Što se tiće nosiljke nikako mi ne odgovara. Možda ste već odustale od čitanja i mislite; ova je luda skroz 😂 I znam ima žena sa više djece, više nereda, više obaveza. I znam živciram se bezveze. I znam proći će. I znam... Znamm.... Sve znam. Ali eto pukla sam skroz naskroz 😭😭 valjda to tako bude ili ne. Ne znam. Najbolje bi bilo da odustanem od svega na par godina. E to, to sam ja. Sad već preumorna za bilo šta, a veš taman gotov. Tko je još vidio vadit veš odmah kad se opere, to nije in. #samo se jadam #ne obazirite se#prolupala
Sad citam pa da nadopunim, da probudio se svaki put kad bi se pamakla a kao čvrsto spava
Okk sad jedno ozbiljno pitanje, pliz savjet. Znači ne želi spavati 1-2 sata u komadu ako ja nisam pored. Osjeća da me nema i probudi se. A ako spavam pored njega onda je ok, potegne 3-4 sata. ( govorim o spavanju po danu). Ima netko sličnu situaciju? Kako promijeniti to prije neko postane još veći problem? Ili se jednostavno ne opterećivati time. ?!?🙈 Ima 4,5 mj i već kuži,a opet nije prekasno promijeniti to.
Sortiraj odgovore
Najstariji