Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    07. Rujan 2018. 20:04

Frajla cestitam na velikih 5. 😍😍😘😘
    Yra zao mi je znog sina. Mnogo je propatio. Pusa za Milu. 
    Danas sam joj se posvetila maksimalnu i sad imam upalu misica 😂😂
    Moja zaspi u 8 i onda krene budjenje od 1 ujutro svaka dva sata. A ne mogu sa joj pomaknem dalje od 8 nikako 😩😩😩😩

• Student24
    07. Rujan 2018. 20:44

Iskrica - hvala :) 
    i mi vodimo mali rat sa tjemenicom. ne znam dal sam vam se pohvalila, ali ja sam dugo bila uvjerena kako moje dijete ima fleke od znoja, a ne tjemenicu. sačim tretirate? mi maslinovim uljem, ali sad je to palo u drugi plan kako je bolestan. dobila sam preporuku i za mustelu, ali odlučili da probamo prirodno. i meni isto ispada kosa, ali rekla bih da se možda polako smanjuje. Frendica je koristila tinkturu od koprive i baš joj pomogla jako. vidjela sam i da onaj Farmasi ima šampon protiv ispadanja kose, a nije da košta svetog Petra kajganu :) 
    Frajla - nema terapije. nuditi hranu češće u manjim obrocima, nuditi rehidromix i probiotik. i puno ljubavi i strpljenja. 
    Čestitke na velikih 5 :) 

situacija sa Princom je da nema temperature, papa manje, ali redovito i ima proljevastu stolicu, ali nije to onih kritičnih 10. Rehidrommix Linex ne želi, ali deda u drugoj ljekarni uzeo neke rehidromix sokiće i to mu je super. sav miriše na jagodicu bobicu :) 

• Student24
    07. Rujan 2018. 20:55

ako nekome je potrebno ili znate nekog tko koristi Novalac PLUS hranu, poklanjam jedno pakiranje od 400g. Otvoreno je i potrošene su samo tri mjerice. 

• Litta
    07. Rujan 2018. 21:18

Frajla cestitamo 5 mj 😃😃 brzo prolazi.
    Student drago mi je da ide na bolje.
    Mi se kupali i jeli, onda se nesto razmahala 15min. Bas se razigrala i sad spavanac. Uvijek cekam da zaspe i onda joj navucem vrecu 😃😃

m-mama
    07. Rujan 2018. 21:52

Ja krenula u nocno ciscenje, dosla do pola i onda se bebili probudio. Prisjeti se bolnickih dana, tj 1. Dana kad je bio umotan u pelenu, sad kad jos stane u nju 😭😭😂😂 

m-mama
    07. Rujan 2018. 22:05

Frajla vec 5 mj ! Sretno! Ja sam u isto vrijeme sretna i tužna. 1. Dan kad sam ga vidjela sam rekla da zelim da ostane tako malen, sladak, predivan. S druge strane veselim se svemu što me čeka,prve kašice, prvo sjedenje, prvi koraci, prve riječi.... Ajme jel nisam ja to nedavno pisala tu? 😂🙈🙈 

m-mama
    07. Rujan 2018. 22:07

Fakat je prekasno za mene, odjavljujem se 😂

• LilyVanily
    07. Rujan 2018. 22:46

Student mi smo imali tjemenicu. S maslinovim uljem nije bilo uspješno, s bademovim malo bolje jer nisam češljala s četkom jer mi je djelovala pregrubo pa sam s noktima malo pomalo micala i na kraju sam ipaj uzela Mustelu tako da se sad više ne pojavljuje.

• vokak
    08. Rujan 2018. 07:16

pando pa nije to lose.ako ti podes spavat i devet mozes odspavat 5 sati u komadu.neko bi platio za to.

lilly koliko dugo drzis mustelu na glavi?

Frajla
    08. Rujan 2018. 07:46

Panda, i moj ide spavati u 8, pokusavala sam mu pamakniti, uspijem nekad u pol 9, 9, al sta mi to vrijedi kad drugi dan on opet u 8 hoce. Pa sad kad kad se sat pomakne ici ce u 7 🤬
    Student, ajd napisi koji su to sokici. Frendica je malome kupovala neke od jabuke, ali kaze da mu nisu bili bas fini jer su dosta slani. Ja planiram koristiti novalac plus za kasice u koje treba mlijeko, ali nema smisla da sada uzimam, kad necemo krenuti jos mjesec dana. A sto vam ne odgovara kod njega?
    Mamice koje koristite ad, koje marke korstite? Jel ima neka s kojom niste bile zadovoljne?
    Litta, kako ju uvuces u vrecu dok spava? Stavis ju na nju, oa sam zakopcas kad zaspe ili ju mozes tako puno premjestati bez da se probudi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI