Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    30. Kolovoz 2018. 15:57

Joj da Gumbek. U pravu si..🤦🏻‍♀️  Al znam ko ima Fredu😉 tnx

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Student24
    30. Kolovoz 2018. 15:59

koliko i kako sad vase bebe spavaju? Princ se budi oko pola 7, 7. U setnji drijemne na 20-tak minuta i onda oko pola 1, 1 zaspi na 3h. danas ga nakon 3,5h probudila jer hallo tko ce spavat nocas :D oko 18h opet malo drijemne i u pola 9 idemo na zzz

• Student24
    30. Kolovoz 2018. 15:59

oko 3-4 ujutro probudi se, popapa i zaspi 

EveM
    30. Kolovoz 2018. 16:06

Student.. mi smo nocas prvi put odspavali od 21:30do 6:00h. Bez buđenja za klopu. Inace zaspe do 21:00 pa se budi oko 3-4 na klopu i do 6h spava i to je to. Preko dana svaka 2 h spava po pola sata do 45 min. Inace danas jako uspavana.. ne znam da li je to opet beka faza...

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Student24
    30. Kolovoz 2018. 17:47

EveM

Student.. mi smo nocas prvi put odspavali od 21:30do 6:00h. Bez buđenja za klopu. Inace zaspe do 21:00 pa se budi oko 3-4 na klopu i do 6h spava i to je to. Preko dana svaka 2 h spava po pola sata do 45 min. Inace danas jako uspavana.. ne znam da li je to opet beka faza…

Bit ce da je do vremena. I princ je jako pospan danas. 

• vokak
    30. Kolovoz 2018. 17:53

student zaspi ti na 3 h?pa ti mozes u miru i rucak slozitmoj zaspe dva sata u komadu jednom u cetri pet dana.inace par puta po pola sata do sat dnevno.ne stignem bas nists ozbilno po kuci napraviti...

m-mama
    30. Kolovoz 2018. 18:14

Mi smo
    Isto popodne spavali, ja 2 on 3,5 h 

• Litta
    30. Kolovoz 2018. 19:17

Cure je li se kojoj dogodilo da je imala krvarenje poslije poroda nakon sto je prestalo prvo krvarenje?
    Ja sam imala prije 2 tjedna i danas opet. Nije mens, traje kratko. Dovoljan je dnevni ulozak i to samo jedan. Drugi bude cist. Bila sam na pregledu nakon 6 tjedana i sve je bilo ok. Valjda bi se vidjela zaostala posteljica ili nesto tako. Rodila sam na carski i dojim.

• Student24
    30. Kolovoz 2018. 19:50

vokak

student zaspi ti na 3 h?pa ti mozes u miru i rucak slozitmoj zaspe dva sata u komadu jednom u cetri pet dana.inace par puta po pola sata do sat dnevno.ne stignem bas nists ozbilno po kuci napraviti…

U zadnja dva dana tako dulje odspava. :) stignem i spremit i rucak i odspavat :D 
    Ali ja uz njega uspijem i ovako rucak. zaigramo se pa ga pustim i tako u krug :)

m-mama
    30. Kolovoz 2018. 20:32

Litta kolko sam načula, posteljicu provjere čim izađe, detaljno pregledaju da nebi koji dio falio.   I ja sam krvarila 2 x , jednom vise ko mens par dana, a jadnom sad nedavno isto tako jedan dnevni uložak. Mislim da sam to već pisala da me nekad znaju kosi dolje boljeti, tj osjetim kao da još sve nije sjelo ja mjesto. Također dojim. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI