Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    05. Rujan 2018. 18:45

Mi na moru ☺☺ uzivamo.. mama i tata se kupaju a bebolinu u hladu cuva nona ☺☺
    Bijela sam kao sir. Ovo mi je mislim prvo ljeto da sam tako bijela. Jedna sisa mi veca od druge za broj. Malo mi neugodno u kupacem 😂😂😂
    Nadam se da nece ostati tako kad prestanem dojiti. Ovaj 9 mj je kao stvoren za biti na moru s bebom. Najvece guzve su prosle, nije po danu tako vruce, more je toplo, po noci se pokrivamo s dekom. Bebolina spava u vreci. 
    Tu na plazi u krugu od 5m su 3 male bebe ☺☺ 

Frajla
    06. Rujan 2018. 09:58

Ja mislim da smo mi prije par dana prosli neki skok 🤔
    Inace mi je kroz dan jeo svaka dva sata, a preko noci svakih 3, 4 i onda je prije par dana poceo i preko noci svaka 2 jesti, to je trajalo koji dan i sad se najednom prebacio na svaka 3 sata po danu. Jucer mi je jeo u 6 popodne, zaspo u 8 i probudio se za jesti tek u 1, pa u pol 6. Mislila sam da ce mi sise eksplodirati, a bilo mi ga zao buditi. I poceo mi se dizati na koljena i laktove 😲  bas mi je zao da si tako rano opterecuje kicmicu, a ne mogu ga sprijeciti

m-mama
    06. Rujan 2018. 12:50

Ja bi bila sva sretna da su mi sise pune, kroz dan su mi ko ispuhani baloni. Tek kad potegne 4-5 h se donelke napune

• Student24
    06. Rujan 2018. 13:40

mi smo jucer upoznali hitnu pedijatriju... Skupili smo virozu. ne bi jurili, ali je odbijao hranu i svaki oblik tekucine... 
    Danas ide na bolje! 

• Litta
    06. Rujan 2018. 15:17

Student24

mi smo jucer upoznali hitnu pedijatriju… Skupili smo virozu. ne bi jurili, ali je odbijao hranu i svaki oblik tekucine…
    Danas ide na bolje!

Ajoj, bas mi je zao. Jesu mu dali nesto?

panda102
    06. Rujan 2018. 16:06

Jao Student. Kako je sad?

• Student24
    06. Rujan 2018. 20:42

napravili krvnu sliku i urin. Potvrdili da je viroza. Sad snizavano temp i hidriramo ga. obzirom da do hitne imamo oko pola h nisu hjeli infuziju jer bi isla u glavu, al lijepo papa. ceka nas duga noc... 

yra
    06. Rujan 2018. 21:34

Student24

napravili krvnu sliku i urin. Potvrdili da je viroza. Sad snizavano temp i hidriramo ga. obzirom da do hitne imamo oko pola h nisu hjeli infuziju jer bi isla u glavu, al lijepo papa. ceka nas duga noc…

Student, šaljemo puno pozitivnih vibri!
    Ozdravite što prije♡
    Danas smo bili u Klaićvoj. 4 sata!😣
    Mila je bila svo vrijeme kao anđelak. Za nepovjerovati!!!
    Noga sinu nije dobro zarasla, slabo se te rupice od šerafa popunjuju. Ima i novi lom. Napuknuće u obliku slova L. Skoro sam se onesvijestila kad sam vidjela rtg snimak. On stvarno pazi no sjetio se da su se jedan dan na moru, dok sam ja bila u nesvijesti od salmonele, igrali skrivača i da je krivo zagazio i da ga je jako noga zabolila u koljenu, puno dalje od mjesta loma.
    Sad opet nosi štake i nema tjelesnog do daljnjeg.
    Neki dan sam joj rekla da kaže Mila, ona me gledala u oči i rekla Lala. Sada je svi zovemo tako🤣🤣🤣.
    Uglavnom, skuzila je da nas to veseli pa nam često na pitanja odgovara sa la la.

m-mama
    06. Rujan 2018. 23:20

Jojjj, samo da svi ozdravite brzo! Ja kad tako nešto bude mislim: ma za 10 godina cemo se smijat tome il se uopce necu sjecat toga :) ionako se iz djetinjatva malisana ne sjecamo tih dana, vec nam se urezu u pamcenje prvi koraci, rijeci, prvih osmjeh i zagrljaj. ❤️❤️❤️❤️❤️

• Student24
    07. Rujan 2018. 07:39

Jutro. Hvala svima na pozitivnim vibricama! 
    Noc prosla da bolje nije mogla. Prespavao bez rasta temperature. Samo sam u neko doba promijenila obloge, zlu ne trebalo. danas cemo ga opet puuuno ljubitii i maziti :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.